I wasn't born with enough middlefingers

Nyvaken, eller nyligen uppstigen och sitter nu här med flingor vid sidan om som jag försöker få i mig, och det g¨r rätt bra ändå, haha :) Var ensamt inatt, buhuu :( Saknar min älskling, speciellt på nätterna..

Hursomhelst.

Kanske drar mig intill Borås en stund sedan för att jag vill kolla efter en mysig tröja :) och lite bebiskläder kanske? hihi. Kanske köper en klänning till systeryster, som jag får pengar av senare av isåfall om jag skulle köpa klänningen, för det är en hon verkligen vill ha :p haha.

Och jag har fortfarande inte vant mig vid min extremt kort hår :o vi får väl se hur lång tid de tar innan jag vänjer mig helt vid detta korta.. OM jag ens gör det, hahah ;p



Mamma och pappa längtar efter dig mer och mer för varje dag <3

Jajja, får väl snart göra iordning mig kanske, så OM jag iallfall skulle få för sig att åka någonstans, så är man berädd :p Haha :)
Kanske tar mig en tur förbi systeryster och hjälper henne med flytten som pågår för fullt hos dom.. På måndag är det min och älsklings tur att flytta :D

BTW!
Andreas fick jobb igår :D Duktig älskling. Så älskling börjar på torsdag tror jag det var, dvs imorgon :o haha. Stolt över dig, du är bäst på allting, de vet du <3

Nu kilar jag och mitt feta arsle !!

Elly abdikerar

Never gonna stop!

100 dagarnas nedräkning till vårt BF är i full rulle! :D
Ohh, vad vi längtar efter att få träffa dig lill* älsklingen . <3

Idag har det varit en dag med rätt mycket fart och fläkt, fram och tillbaka.

Började dagen med att gå upp vid 06, åka till Borås vid 07 och åka med Andreas till tandläkaren borta i Brämhult, var där drygt en timme då A satt i stolen och blev borrad på :p Såg skoj ut (förlåt älskling, hihi!)

Efter det åkte vi till Kn(u)lleland och köpte lite cd skivor och dvd filmer : ) Kanon glada är vi nu, haha. Detta gillas otroligt mycket. Senare när vi kom hem igen, så bestämde vi oss för att åka nertill Kinna igen för att kolla upp klipp tider hos frisörer, gick till den första jag typ kom på som finns i Kinna som verkar OK.
Kom in, och fick tid kl 18.00 båda två :)

Tidens tills dess kollade vi på en av filmerna vi köpte :) Superbrao !

Cd skivorna vi köpte:
  • Rob Zombie x 2
  • Korn
Dvd filmerna vi köpte:
  • The green mile
  • Pulp Fiction
  • The nightmare before Christmas
Sex stycken kanon klipp :) på tal om klipp haha, nu har både jag och A klippt av oss allt hår, känns det som iallafall , lägger in bild på min frilla med bebismage och på dvd, cd inköpen såklart ;)

Andreas åkte till sina föräldrar för drygt 1.5 timme för att han skall åka med sin far imorgon tidigt på morgonen, kl 04 någongång åker dom iväg till Nossebro? något sådant hette det och stavas det nog, haha :p Är borta så gott som hela dagen, och kommer väl tillbaka senare till sen eftermiddag, tidig kväll förhoppningsvis : )

Aja, nu har jag kollat klart på Desperate Housewives avsnittet som gick nyligen på 5:an. Sitter nu här och trökar, men funderar på att lägga ner detta skriveriandet ;p
Skall bara lägga upp bilderna som jag sagt tidigare här... Heehhe





Nya frillan, väääldigt kort må jag säga, haha ;p och såklart magen <3
Älskade du därinne som sparkar på mamma dagligen hihi .

Nej men nu har jag skrivit NOG :p
Ha det finfint !

Jag älskar dig Andreas
världens bästa livspartner, älskare och bästavän!
Och snart den bästa pappan till vårtat älskade barn -v-

Elly abdikerar :)

I'm someone else, I'm someone new

Ännu en helg som har gått. Tiden går allt fort nu för tiden, märkligt. Känns som att jag varit överallt fast ändå bara varit hemma, hah :)

I fredags var jag hemma en stund senare till eftermiddagen, åkte jag till Kungsbacka, Onsala och träffade lite gamla vänner. Både gamla grundskole kompisar och annat skoj. Himla trevligt var det iallafall . Gick därefter till syster Annelie i Vallda från Kungsbacka station, som sagt. Haha, något jag Aldrig gör om igen kan jag säga er igen !!
Sov där, och var där tills lördag eftermiddag någongång, då pappa kom och hämtade mig och alla bebis saker, kläder och annat vi fick av henne :) Väldigt snällt tycker både jag och Andreas.

I lördags annars tog jag det jättelugnt, hade ju så ont i kroppen och fötterna efter min extremt långa promenad jag gjorde mitt i natten till Annelie, hahah. Fyfan ;p
Kom hem vid 16-17 tiden någongång, satte mig här en stund, sedan åkte jag och pappa nertill Hemköp och han handlade lite för han och jag köpte godis (A). haha, något att döva sorgen med när älskling inte är hos mig, buhuu! Satt framför datorn hela kvällen i stort sett och somnade vid 00-01 någongång ..

Igår söndags, gjorde jag inte heller någonting, ställde tillbaka vissa klockor som gick fel. Hmm! Åt upp resten av godiset som fanns kvar sedan dagen innan, haha (A). Pratade en stund med mamma i telefon, och bestämde även med Annelie (syster) att vi troligen är hos henne i Vallda med familjen och firar julen. Kommer nog bli väldigt trevligt må jag hoppas !
Tog det allmänt lugnt igår också, och satt här framför dumburken :p Somnade väl runt 01 någongång skulle jag chansa på ;o ... tror jag, haha! :)

Idag vaknade jag runt 08, låg i sängen, kollade på Vakna med the Voice. Mycket skön morgon :) Sedan vid 09 exakt, haha ringde älskling och sa att dom skulle åka från Linköping? haha, har redan glömt av det. haha Nej! Nyköping var det nu kom jag ihåg, :D Så att dom båda är i Borås vid 13-14 tiden om allt går som planerat som vi hoppas på :) Senare kommer älskling hit och då blir det myspys ! :D


klickbara bilder :)

på tal om absolut ingenting, så har jag blivit helt besatt i Sheri Moon Zombie, Rob Zombies underbart vackra och chamriga fruga ;p Hon är ju bara så grymt söt. Rob och Sheri Moon Zombie är det absolut bästa och finaste kändisparet någonsin, som mina ögon har skådat ! Så otroligt snygga tillsammans båda två :)
Dom har varit tillsammans i 15 år och gifta i 7 år, inte illa för ett kändispar må jag säga.
Robs musik är så grymt jävla cool, och hans filmer han gjort dvs remake på Halloween filmerna är ju bara så jävla bra! Både jag och A har sett Halloween 1 han gjorde för drygt 2 år sedan och nu i höst, vinter kommer ju självklart Halloween 2 ut :D Något man inte kan missa juu ! han är med andra ord en grymt bra musiker och sångare, samt regissör ! En het sådan, precis som sin fru :)

Men nog om det, haha :)
om man skulle ta och äta en banan tro? Har ju iallafall reda ätit frukost, duktiga Madde :) *nickar* Hahaha .

En äcklig händelse idag:
Sedan 1.5 dag tillbaka har jag haft en otroligt störande pormask bredvid näsan fast en bit under ögat. haha svårt att förklara men iallafall! Så har jag iallafall försökt ta bort den med både pressa ut den med mina naglar och pincett och allt möjligt, typ kniv ;p men ingenting har fungerat, så jävla imorse efter frukosten.. Tänkte jag "ne, nu jävlar skall fanskapet bort!"
Började ännu en gåg fippla med pincetten och dra och hålla på. Tills slut kände jag att jag fick ett bra tag om den och drog men vad händer då? :P haha. Klant som man ÄR så drar jag bort iallafall pormasken men inte nog med det, drar fan med en bra, stor bit hud som drar från såret/pormasken och det börjar forsa blod och börjar rinna nerför kinden, haha. går ut till pappa och säger "jag hatar pormaskar! kolla vad dom gör?" pappa svarar "det ser ut som att du övar dig inför Halloween :)" Jag "ser allmänt sur ut" HAHAHA :D
Nu när jag tänker efter är händelsen riktigt skojig, i mina tankar (A). höhö men jag har alltid haft mysko humor :p


Äsch, nu har jag inget mer att skriva om så jag avslutar här.. tror jag :)
Ha deeet braaao gott fååålk !!

Elly abdikerar, som har ett fult plåster under ögat :D Haha

Everyone will come, to my funeral and make sure that I'm dead

Nu har jag sovit i drygt 2 timmar totalt, och känner mig mycket bättre :) Mamma ringde och väckte mig ^^ Hursomhelst. Vi pratade ett tag, och jag passade på att fråga henne om mina kramper jag hade i magen imorse och så frågade jag henne hur sammandragningar känns, och precis det hon beskrev hade jag så jag hade väl ett antal sammandragningar imorse i drygt 2-3 timmars tid, men 10 minuters intervaller, och MHM det kändes ja. Oerhört mycket må jag säga . Dock har jag haft sammandragningar innan och så men det var för över 5-6 år sedan någongång, och då fick jag dessutom smärtlindring och det kändes inte direkt mindre då men de kändes ju, imorse var en liten prövning inför vad som komma/skall :)

Sitter och kollar på lite ansökningar inför Komvux nu till våren, skall ju börja plugga precis när bebis kommer så jag inte är hemma och bara är mamma ledig även om det kommer bli tufft med en liten bebis, men kan andra få barn och plugga samtidigt, Varför skulle inte Jag kunna klara av det? :)
Om jag ändå kan plugga och är frisk så varför inte? Inte direkt som att det blir bättre utav att vänta hela livet, haha :) Känner egentligen för att sätta igång nu direkt för att ha någonting att göra på dagarna här hemma, men det är ju försent så det får vänta tills våren :)

Så jag har skrivit in alla kurser jag skall börja plugga upp från gymnasiet nu, och sedan när vi flyttat får jag skicka in blanketterna till Komvux här i Borås . Så vi får hålla tummarna.
Borde nog inte vara så värst svårt att komma in för min del i vilket fall, jag är prio ett eftersom jag skall plugga upp gymnasiebetygen och så skall jag läsa på distans, så jag kommer inte direkt ta upp plats på en skolbänk på skolan där nere :p haha. Men detta blir nog bra. så senare när jag fått beskedet, två veckor innan kurserna startar om det blir ett JA ifrån dom, måste jag stressa med CSN, eftersom jag skall låna pengar av dom (även om jag inte direkt vill det men har inte så mycket annat val tyvär...) men jaja :) Detta blir nog superbäst!

Om jag skulle ta och fortsätta mitt Manson maraton, hihi :)
Ha det fint allihopa !

Elly abdikerar

Use me when you wanna cum

Use me when you wanna cum
I've bled just to have your touch
When I'm in you I want to die

User friendly fucking dopestar obscene
Will you die when you're high
You'd never die just for me
She says,
"I'm not in love, but I'm gonna fuck you
'Til somebody better comes along."

Use me like I was a whore
Relationships are such a bore
Delete the ones that you've fucked

User friendly fucking dopestar obscene
Will you die when you're high
You'd never die just for me
She says,
"I'm not in love, but I'm gonna fuck you
'Til somebody better comes along."


Smells like the Children

Imorse när jag vaknade hade jag sådana ihärdiga kramper i hela magen så jag kunde knappt ligga still, visste inte vart jag skulle ta vägen? Är det sammandragningar tro eller vad händer med mig egentligen ? Det gör så fruktansvärt ont, det är allt jag vet just nu och att det försvann tackochlov för drygt 1 timme sedan, hade det sedan 08 imorse tills en timme sedan, fyfan .. :(

Igår satt jag och sorterade säkert 100 st bebiskläder dvs. babybodys, byxor av olika slag, strumpor, mössor, overaller, t shirtar och tröjor, leksaker och täcken+kuddar :) Haha, kom på att jag och pappa glömde en sak hos syster Annelie igår, gå stolen, hahahaha. hur smarta är vi då? :p

Och nu är även julafton bestämd, vi skall vara hos syster Annelie i Vallda och fira julen med dom och troligen med Philips farfar och farmor. Hela tjocka släkten :) mycket trevligt.


Systeryster hittade en skit gammal bild på mig, eller ja. Från innan jag var gravid iallafall :p Då vägde jag "ynka" 56-57kg någonting och på senare dar har har jag konstigt nog gått upp i vikt? VAAAAAAD kan detta bero på? :p Får väl hoppas att man inte går upp alltför mycket innan bebis kommit, haha. Men jajja. (A) där var jag smalare iallafall än nu, haha jag kan ju inte ens dra in magen nu utan den hänger utanför böxerna :o

Men nu kilar jag ett slag...

Elly abdikerar

The first revelation .

Först och främst vill jag säga stort grattis till mamma Linda och pappa Kimmie som idag blev föräldrar
till deras son Keven. Hoppas att allting har gått bra och att vi snart kan ses,
vill ju träffa ert barn och er .
All lycka!



Var förut på hemköp en snabbis med pappa och inhandlade kvällens smaskigheter, godis till mig och pappa köpte nyttig mjölk och bananer ;p haha. Vadå känna sig onyttig? men jag får froda tills älskling kommer hem igen, typ på måndag ? :( buhu! Men snart så ses vi igen älskling :)

Kollade lite förut på The proposal eller hru den stavas, itne värd att det. Stängde av efter dryga 30 sega minuter, inte alls kul... :( så jag satt framför msn och internet som vanligt, kollat då och då på tvn snett bakom mig :)

Tänkte börja kolla igenom alla bebisleksakerna och kläderna nu jag fått av Annelie, kollade igenom böckerna förut så jag somnar väl till alla tidningar jag fick med mig. hihi :)
Har ätit alldeless för mycket godis känner jag, känner mig 10 ton tyngre än igår natt då jag vandrade en jävla massor, haha :p

Åh! Snart flyttar jag och Andreas, äntligen ! 9 dagar kvar bara :D tiden bara försvinner iväg med alla saker man vill, skall göra. 9 veckor kvar tills bebis är beräknad också :) snart har jag och andreas, eller ah, i mitten på december har vi 1.5 års dag tillsammans, och den 18 december fyller älskling 20 ynka år :p Haha <3
Vi måste beställa släp också inför flytten, pappas bil får tyvärr inte in alla sakerna vi skall ha med oss till lägenheten, haha.

Avrundar det hela med en magbild <3 <3 <3Massvis av kärlek. älskar dig bebis !!
Åh vad vi längtar tills du kommer till oss, om du bara visste :)


Nepp. Nu har jag sagt nog säg.
ha det brao allihooopa!

Elly abdikerar

|\/|adeleine goes WILD AND CRAZY °

Puuhh! Vilken kväll de blev igår och en sådan natt, fyfan! Värsta på läääänge länge länge säger jag er. Uscha!
Jag skall ta allting från början så ni hänger med ;p


Åkte intill Göteborg, vidare till Kungsbacka. Mötte upp Cim som väntade på mig vid kiosken på Kba station, sedan gick vi vidare till Karma :) alltid lika trevligt att vara tillbaka i Kungsbacka, speciellt i innestaden. Mysigt! Beställde varsin negerboll med varm choklad+grädde. Satte oss och snackade i två timmar nästan, längesedan vi sågs och ens pratade så vi försökte ta igen en hel del, haha :)
Sedan begick vi oss till stationen igen för att hon skulle åka vidare och jag skulle bege mig med 731 till Onsala. hoppade av vid presseskolan ungefär och gick vidare till Daniela. Längesedan man träffade henne också juu, flera år sedan. Vi gick ju grundskolan 3-9:an tillsammans, heeh. Hälsade på familjen lite snabbt och sedan gick jag upp till Daniela och hennes vän Rosanna som också var där. så kollade vi på Idol och pratade en massa kul :) Väldigt kul och trevligt! Sedan vid nästan 23 tiden (Rosanna gick hem tidigare) så gick jag och D upp till bussen, pratade och så kom bussen. Skiljdes åt och sa hejdå, så jag hoppade på bussen som skulle gå till Älgskogsbräcka och vidare som 734, VAR det tänkt. och mitt fritidskort gick ut idag, efter 00 så jag hade lite tid att hinna åka bussen omkring om något skulle bli fel och som sagt, vilken lycka jag har va! Bussen åkte till Älgskogsbräcka men vände och körde tillbaka till fitt Kungsabacka. Och jag visste att jag inte skulle hinna byta buss därinne på stationen för bussen in var redan försenad med 5-10 minuter ungefär, och den tiden gör jävligt mycket! så jag satt där som en spänd hund, och jag visste att de var natt-taxa efter 00 som vanligt och att jag inte skulle haft pengar till att köpa mig en biljett heller, så det sket sig i vilket fall... Så när vi väl kom till stationen var klockan 23.46 och 734 skulle gå 23.47, såg jag bussen så där och vänta och jag rusade av men direkt när jag kom av var de tusen folk i vägen och de tog tid att springa förbi allihopa, men när jag väl kom ur massan så åkte 734 ifrån mig och jag skulle inte ha en chans att springa ikapp skiten! SÅ jävla kuk-i-röven arg jag blev! Jävla bussar och jävla folk, jag hatar människor! ÅH !!!
Satte mig ner i kanske 5 minuter, försökte ringa till syster Annelie jag skulle sova hos i Vallda för att fråga om hon kunde komma och hämta mig men inget svar där då jag försökt ringa säkert över 3-4 gånger till mobilen och hem vill jag inte ringa, för att väcka barnen kanske? Känns ju jättefel om hon kanske nyligen fått dom alla att somna liksom.. så skickade jag sms till henne med, inget svar. Försökte ringa pappa, inget svar och detsamma med sms till honom. Den enda lösningen jag kom på att komma till Vallda som låg mil bort var helt enkelt att GÅ till henne mitt i natten, och jag vägrar att lifta. Jag är så sjukt rädd om någon eller något skulle hända mig eller bebis, vill inte ta den risken. Så jag började gå vid 23.55 ifrån Kungsbacka station mitt i mörka natten. När jag väl kommit en bit så fanns de absolut inget lyse någon jävla stans, och jag som är så jävla mörk rädd. Väldigt bra (Y). Eller inte. men jag var tvungen att gå ändå varesig jag ville eller inte. Hade kommit bort till Vallda trekant och jag försökte ringa Annelie igen men fortfarande inget svar alls. Fortsatte att varandra vidare och fyfan vad de kändes i magen när man gått drygt 5 km BARA :| blev helt knäpp. gick och svor för mig själv skit högt, haha !
Sen kom jag till ett parti till som var kölsvart och de var återigen.. Jobbigt! men gick ändå som sagt. sen när jag visste att jag var nära började mina stackars fötter och mage värka ännu mer och de kändes seriöst som att jag skulle föda bebis på en gång hela vägen som var kvar till Annelie. Jävligt jobbigt att vandra 11.5 km dvs 1.5 MIL när man har sjukt jobbigt foglossning som känns så in i bomben jobbig. Visste inte vart jag skulle ta vägen, gjorde så jäkla ont ! Men så var det kanske ungefär 5 minuter kvar till henne och jag började bli en aningen lättat. väl innanför dörren när jag skulle försökte ta av mig mina mocka stövlar, HAH! Gick knappt, kunde inte böja mig. magen var så uppsvälld så de fanns inte, och benen+fötterna värkte sönder ju. tog så fort jag kunde av mig kläderna och hoppade direkt i säng. hela kroppen började värka istället och huvudet var så jävla tungt, kunde knappt vända på mig under natten i sängen för att jag var så ömm. Tog mig 2 timmar och 20 minuter att gå från Kungsbacka station till Vallda, Annelie. FYFAN. Det gör jag inte om igen, verkligen inte på natten när de är kölsvart ute heller ! -.-

Så där var berättelsen iallafall och här är mig gångrutt, haha :p


Fick iallafall med mig två resväskor med bebiskläder, bebisleksaker, filtar, vänta barn böcker/tidningar, bebistäcken och kuddar ifrån Annelie, min syster är bäst :) bara så alla vet. Och så fick jag en bild på barnvagnen vi får av henne. lite dålig bild dock/vinkel men de fungerar ändå, haha !


finfina saker alltihopa, hade tänkt att kolla igenom väskorna så snart jag orkar för just nu är jag så trött i kroppen och huvudet så jag skall nog skriva klart och sedan hoppa i ett varmt bad och mjuka upp kroppen lite om det möjligtvis går :p haha. Vi får väl hoppas!

En avslutande bild lägger jag in på söta Amanda och syster Annelie tillsammans!


Elly abdikerar

If I was your vampire

6 a.m. Christmas morning
No shadows
No reflections here
Lying cheek to cheek
In your cold embrace

So soft and so tragic
As a slaughterhouse
You press the knife
Against your heart
And say,
"I love you, so much you must kill me now"

I love you
So much you must kill me now

If I was your vampire
Certain as the moon
Instead of killing time
We'll have each other
Until the sun
If I was your vampire
Death waits for no one
Hold my hands
Across your face
Because I think
Our time has come

Digging your smile apart
With my spade tongue
The hole is where the heart is
We built this tomb together
And I won't fill it alone

Beyond the pale
Everything is black
No turning back

If I was your vampire
Certain as the moon
Instead of killing time
We'll have each other
Until the sun
If I was your vampire
Death waits for no one
Hold my hands
Across your face
Because I think
Our time has come

Blood-stained sheets
In the shape of your heart
This is where it starts...
Blood-stained sheets
In the shape of your heart
This is where it starts
This is where it will end
Here comes the moon again

6:19 and I know I'm ready
Drive me off the mountain
You'll burn
I'll eat your ashes
The impossible we're seducing
Our corpse

If I was your vampire
Certain as the moon
Instead of killing time
We'll have each other
Until the sun
If I was your vampire
Death waits for no one
Hold my hands
Across your face
Because I think
Our time has come

Beyond the pale
Everything is black
No turning back
Beyond the pale
Everything is black
No turning back

This is where it starts
This is where it will end
Here comes the moon again

This is where it starts
This is where it will end
Here comes the moon again

Here comes the moon again

Here comes the moon again



Sitter och lyssnar på självaste Marilyn Manson just nu :) Det mår man gott av må jag säga er. Haha ;p Vaknde förut vid 06 tiden har jag för mig, gick på toaletten och sedan hopp i säng igen, men så ringde min mobil och jag såg att det var Andreas :D Blev jätteglad och vi pratade väl kanske 10 minuter drygt :) sedan skulle han fixa iordning sig, han var på hotell när han ringde mig iallafall och hade väl nyss vaknat och skulle äta frukost, fixa sig och fortsätta till Stockholm antar jag med Bernt..

Men jag har iallafall fått i mig frukost, ett äpple och lite daim godis, måste froda fan ;P hahaha !
Jajja :p
Funderar på att hoppa in i duschen om en stund och tvätta håret osv :) börja lite smått fixa mig för att senare träffa en gammal skol kompis från grundskolan :p haha så vi skall hem till henne en stund :)

så nu gosar jag med Lillen här breve mig på puffen :) När älskling kommer hem på söndag eller om det blir på måndag, troligen på måndag men iallafall, så har vi bara några små ärenden den veckan och sedan måste vi börja packa en massor inför nästa måndag DÅ VI FLYTTAR :D weiii !!

Nepp. nu skall jag lägga ner detta ett tag och göra annat än att blogga ;p

Elly abdikerar

Vecka 26 (25+0)



Ny vecka idag, dvs vecka 26 (25+0) :) Så idag har jag gått 25 fulla veckor.
Påbörjar 26:e veckan nu, hehe ;p

Lite fakta :)


I magen:

Fostrets ögon har hittills varit stängda för att näthinnan ska kunna utvecklas men nu öppnas de och fostret börjar blinka. Ögonfransarna växer och det gör även håret på huvudet. Vener syns genom huden som fortfarande ser skrynklig ut. Huden omvandlas allt mer från genomskinlig till ogenomskinlig.

Om du trodde att livmodern var en tyst plats får du tänka om. Ljudnivån i magen kan nå upp till 80 decibel, vilket motsvarar en stökig stadsmiljö. Barnet lyssnar på mammans röst och omgivningens ljud. Det hör också ljud som nysningar, hjärtslag, bubbel från magen och blodet som susar.

 

vikt.JPG langd.JPG

900 gram

29 cm

Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:

En del kvinnor kan känna domningskänslor i händerna. Det kallas karpaltunnelsyndrom. Många gravida samlar vätska i vävnader, bland annat i handlederna. När de svullnar ökar trycket på nerver och senor och då kan du känna domningar i händerna. Det kan avhjälpas med handledsskydd. Prata med din barnmorska.

Partner:

Regelbunden motion är viktigt. Det är ofta lättare för din partner att komma ut och röra på sig om ni gör det tillsammans. Ta en promenad eller simma.

Mödravården:

Fortsätt att gå på regelbundna kontroller på mödravårdscentralen cirka var fjärde vecka fram till vecka 28.


Annan info.


Din graviditetsvecka: 26
Fostrets ålder: 24 uker

Barnet är nu redan ca 31 cm långt. Tänk på att fostrets ålder hela tiden är 2 veckor yngre än graviditetsveckorna vi räknar. Fostrets ålder är nu därför egentligen 24 veckor.

Fostret reagerar på både ljud och ljus. Det kan också känna att någon stryker på magen. Kände du till att fostret tycker om musik?

Du har kanske fått sträckmärken på din hud. Det finns ingen behandling med dokumenterad effekt att erbjuda, men de bleknar ofta efter förlossningen.

Fostrets längd: ca. 33,5 cm
Fostrets vikt: ca. 950 g


Så, de var väl en hel del information för er :)
Nu skall jag försöka sova, har iallafall rätt nyligen tagit min järntablett, bytt om och nu skall jag stänga av datorn närsomhelst !! För er information; FOGLOSSNING GÖT FÖRBANNAT ONT !

Elly abdikerar :|


Minute of decay

Glömde ju totalt bort att skriva att igår var jag och Andreas hos våran barnmorska, haha :) Kollade mitt hb värde, blodsocker och lite annat, blodgrupperingen osv, puls som vanligt.
Sedan pratade vi en hel del om ditten och datten och allt kändes bra som vanligt, hihi :) Och nu när vi flyttar 2 november så har vi bestämt att även om vi kommer bo i en annan kommun, Borås då alltså så kommer vi fortsätta att gå till BVC i Kinna för att vi känner oss trygga här och våran barnmorska är så underbart söt så det finns inte, vill inte riskera att få någon vi inte alls gillar -.- så det känns bättre att fortsätta och jag har ju inga hinder mer än om jag har busskort men annars får det fixas :) på något sätt iallafall, hehe!

Andreas har ju än så länge varit med på alla besök vi haft hos BVC och jag älskar verkligen hur angagerad älskling är i detta :) Min älskling är bäst.

När vi var hos bm så pratade vi, gjorde lite rutin tester som vanligt plus en massa blodprover, haha. Sedan lyssnade vi på bebis hjärtslag som låg mellan 133-140 slag/minut :) så det var ju bra. och så mätte vi min mage för första gången, 25 låg magen på och hon sa att de var jättebra, alldeless i mitten på kurvan! :) så de var bara bra nyheter allting vi fick igår av bm :)



Ny vecka imorgon dock men lägger ut en nytagen bild från idag istället :)

Jag och älskling har nu också hittat den soffan vi vill ha, och troligen kommer få i julklapp från Andreas släkt , en skitfin Miami Divan soffa från CHILLI :)


klickbar bild :)


Och så måste jag lägga in en bild på det vi inhandlade idag + igår när vi var i Borås en del :) Jag köpte ju posterflagen med SLIPKNOT <3, tre dvd filmer (Little britian säsong 2&3 och Magnus betner - Inget är heligt!) dom är ju bara så jävla bra alla tre filmerna :) och så inskaffade jag mig en ny ögonbryns penna och en ny mascara vilket var väldigt nödvändigt ;)



självklart en klickbar bild ;p

Så jävla snygg posterflag så det finns inte!
Nu skall jag och Baby börja inskaffa oss mer av dom. Både av mer SLIPKNOT (andra flaggor då!), KORN, MARILYN MANSON, ROB ZOMBIE, DISTURBED bland annat <3

På tal om annat. Bebis mår kanon, och nu har Andreas fått för sig att de är en tjej :p hihi, så nu tror vi båda på att det är en tjej faktiskt men det återstår bara att vänta och se vad du blir bebis <3.

Just det ja. i lördags var jag ute på krogen på år och dar, fyfan det var sköjj! :) Och om två veckor blir det krogen igen, Epsilon på Trägårn i Borås ju. Kan man ju bara inte missa ! Då blir det bra musik, metal music, lack och läder. haha! Får se om jag får på mig något i skinn, läder och annat typ (A). men de tvivlar jag på rätt stort men aja (A). Haha! Annars får älskling gå dit med mig som en läderbög! passar Baby perfekt förfan :p

Sitter nu iallafall och gnager på mitt gröna (granny smith) äpple, så jävla gott! ;)
och dricker vatten, wuuhooo! ;) Skall snart ta lite juice och min järntablett som är så jävlans dyr :o, 50 st kapslar (en dagligen!) för 136 :- det är inte att leka med PLUS mina vanliga folsyra tabletter, 100 st tabletter (en dagligen där med.) för 100 :- drygt tror jag de var..?..
men måste man ha det så måste man :p Hahaha. Vad gör man inte för sitt älskade barn som är påväg ? :) <3

Nää men om jag skulle försöka dra mig tills sängs om en liten stund, ta järntablett och sedan nana ? Låter otroligt skönt, är rätt trött ändå... men saknar älskling :( Som jag är ifrån 4 långa dagar. Men aja, du är duktig som arbetar älskling :) du är bäst om jag inte sagt det? hihi.

Hursomhelst.
Ha det bra nu allesammans!

Elly abdikerar.. trött :p

The heretic anthem

Hejsan. Var ett tag sedan? :p

Hursomhelst :)
Allt med flytten börjar flyta på riktigt bra och vi flyttar den 2:a November så det är idag 11 dagar kvar tills vi flyttat till eget, den första hyran är betald också, vi har sågott som allting vi behöver till lägenheten, bara lite små saker som vi skall köpa när vi flyttat dit som en ny soffa, kanske ett nytt soffbord och sängram :) och sedan blir det att tapetsera rätt mycket i lägenheten sen är vi nog nöjda, eller jo. vi behöver nya barstolar också ;p men det är en annan historia! haha :)

Idag var jag och Andreas nere i Kinna en snabbis på seb och fixade lite saker, sedan tog vi bussen intill Borås för att kika omkring :)

Vi köpte en "tavla" så kallad, haha eller rättare sagt en posterflag med SLIPKNOT som vi skall ha i vardagsrummet, orka tavlor ;) Bättre att ha uppe den musiken man älskar, gillar än konst :p Musik är ju konst! hihi

Bilden på våran posterflag vi skall ha i vardagsrummet senare! :)

Imorgon får jag se vad som händer... Jävla busskort man inte har :( bara borås och där omkring men inte till kungsbacka/göteborg. SKIT!

Annars vet jag inte mycket alls :p
Andreas har åkt upp till Stockhom nu ikväll med en kollega för att arbeta tillfälligt i en butik med hans fars kompis då, så han kommer vara där uppe inatt tills måndag troligen... Så nu blir det en till helg utan min älskling, men jag har fullt upp i vilket fall :) Imorgon KANSKE jag skall träffa Mella om inte det skall jag troligen träffa Carlos en stund imorgon.
Och på lördag blir det troligen att jag och pappa åker till Vallda för att hälsa på syster Annelie med familj och hämtar ett kakelbord jag och Baby får av dom :) Jättefint bord verkligen, handgjort så det blir ingen annan som kommer ha ett sådant bord vi har, hihi väldigt personligt, assnyggt iallafall! :) dock skall vi nog bara måla om bordet i en annan färg eller fylla i samma som nu, vitt. men vi får se!

Nepphepp.
Nu har jag fått sagt en hel del. haha. Och så har jag rätt mycket foglossning nu på tal om ingenting som är väldigt distraherande, och det gör ont !! -.-

men ni alla får ha det brao dåå ;p

Elly abdikerar :)

Mario Party!

Igår var de då fan första gången på ett jäkla bra tag jag var ute på krogen, haha. inte direkt det mest lyckade kvällarna direkt, haha men aja ;p Sådant är livet. men hursomhelst!

Igår var iallafall jag, Baby och systeryster ute en sväng i Borås och härjade "omkring" hehe :p Gick väl sådär... Skulle först till trägårn men ack ack ack, gick till tonic vilket var okej men gick sedan till Swing nya Puls, men ack ack ack så vi tog Tonic iallafall.. Var bland dom första därinne och satt där en stund då systeryster drack öl ;) haha. Satt och pratade en stund.. sedan kom några vänner till Andreas (från hans ex klass), som satte sig hos oss och tjötade och Jossan blev bjuden på drink och de gjorde hela hennes kväll, haha :D
Dock blev de nog lite för mycket dricka för hennes del ;p men vi hjälpte henne. jag var ju trots allt nykter och pigg =DDD hööö! men man saknade allt ha tillgängligheten till ATT kunna dricka alltså :p

Sedan blev klockan 00.00 någonting och vi gick bort till centralen i Borås för att invänta bussen hem till Kinna, Skene. Fick vänta en dryg halvtimme så vi underhöll oss med digitalkamera ;) Massa roligt, bilder finns la på bdb, facebook eller på något anant ställe, haha :D

Väntan på bussen var de roligaste med kvällen iallafall för mig del eftersom jag också fick vara lite "mer" delaktig i det hela, hahaha :) YEY !

Jag och älskling kom väl hem runt 01.20 någongång, åt lite mat och sedan fixade oss snabbt inför natta! hoppade i säng, myste och sömna ;p hihi!

Idag vaknade vi rätt tidigt eller ah, Baby vaknade före mig pga en kul sak :D Haha, men de är inget jag nämner för er just nu, kan tas vid ett annat tillfälle :)
Sedan åt vi frukost, fixade oss fort och sedan fick vi ett samtal från mamma som undrade om vi kunde hämta lite bananlådor till henne pga flytten och vi hade väl inget bättre för oss ändå så, klart vi ställer upp :) Åkte till hemköp och fick två lådor, sedan till Lidl och fick tre lådor och sen hem till mamma , gav henne lådorna och sedan stack systeryster iväg till Göteborg en snabbis.

Mamma började lite smått att förbereda maten, lunchen vi skulle äta och det var gottit :) mums! Tack!
Klockan gick och den blev runt 14-15 tiden kanske och vi satte oss i soffan och kollade lite tv tillsammans.
efter ett tag kom också systeryster hem från Göteborg och vi sprang direkt och kollade hennes nya påsar med kläder :D haha. lite kul saker hade hon fått köpt och sedan kollade jag, mamma och Baby på lite tv igen en snabbis... Men sedan fick vi ta och avrunda och vi kände att vi ville hemåt och mamma var rätt trött hon också, så vi åkte vid 17 tiden hemåt igen...

Och nu har vi suttit vid datorn och pillat med lite saker :) nu spelar Andreas N64 :) och jag nördar mig här.. wiihu! ;p Får väl ta och sluta skriva nu och göra något annat, hehe .

Ha det fint !

Elly abdikerar

Vecka 25 (24+0)

Vecka 25 idag inleds, orkar inte ta någonting just nu...

Kom just hem från en sådär lyckad familjekväll på restaurang i Göteborg, skriver mer imorgon!

Hoppas ni har det brao.
Ha det fint alla .

Elly abdikerar

Never let me down again .

Tänkte lägga in lite bilder från igår kväll :) Bebis sparkade hur mycket som helst, så att de riktigt kändes när bebis fötter/armar och huvud stötte mot alla väggar som finns, haha :p Men de får h*n mer än gärna göra, bara så jag vet att bebis lever :D Haha.

Tänkte lägga ut en bild när jag ligger ner och drar in magen riktigt ordentligt,
men hur lyckat blir det? :p



Försöka går ju, även om det inte lyckas direkt :p Haha.
Bebis börjar ju bli riktigt lång, :)
hihi.

Häromkvällen låg jag och pratade med älskling så kom jag på en sak. "bebis är ju drygt 30 cm från huvud till fötterna :O den föds ju ungefär vid 45-50 cm och den är 30 cm nu!" Andreas svar på det "ja? har du aldrig tänkt på det? :p" Jag är då helt efter i mina tankar nu mera, hahaha :p Bebis har ju fan vuxit mer än hälften REDAN :o Jössus, bebis vad du växer nu är det bara vikten och lite annat som väntas för dig <3 :)

Hursomhelst :)

Andreas är iväg med de nya jobbet idag igen, och försöker lära sig rutten :) över 80 ställen att lämna paket på :p haha på en dag, det är då fan inte lite, hahaha ;p
Och gissa vem som fick samtal tidigt imorse vid 04.38 ungefär? Jo, jag! haha. Älskling var påväg till jobbet i Borås och de var kallt ute, såg månen och var tvungen att ringa och väcka mig för att säga att jag skulle ta mig en titt på månen och när jag väl kollar ut så ser jag massor av stjärnor men inte någon måne? Hmm. Orka gå upp för att leta efter månen, Andreas sa i vilket fall att månen var sjukt fin och att de var värt att se men INTE så tidigt på morgonen, hahaah :p Tyvärr älskling ;)

Sedan la vi på och typ max 5 minuter efter det ringde han igen och berättade någonting om något hångla tuggimmi? Ingen jävla aning vad han pratade om, jag var så trött. haha sa iallafall puss hejdå igen för andra gången och de tog sin tid innan jag somnade om, somnade inte om förens 05.30 någonting tror jag klockan var senast jag kollade på den iallafall :p haha galen du är älskling, hihi <3

Idag skall jag betala min mobil räkning, hmm? Vad mer? Vill in till borås/göteborg för att kolla omkring på bebis kläder och tillbehör, hihi :D Får se om jag hittar någonting, så trist att kolla själv men hittar ingen såhär dax uppe och villig, haha :) Men jag får se senare!

SAKNAR ANDREAS <3 min snygging.



Som inte vill vara med på kort, haha <3

Jajja.
Nu får jag väl försöka göra något vettigt (A). Vad de nu kan bli, hahah.
Ha det bra i vilket fall :)

Elly abdikerar

Pour some sugar on me

Satt förut och letade lite roliga bodys till bebis, så hittade jag dessa skönheterna ;)




Hittade så många grymt balla bodys till älskling ! :) hihi.

Alldeless nyss snackade jag med Nicke, han sa nog de roligaste på länge :D Hahaha !


Alla bilder jag lagt upp, alla fyra är klickbara bilder såklart :)

Förut åkte älskling hem, fast först kom han hit vid 14.30 :), myste, åt, vilade, badade och myste, hihi. Innan vi träffades var jag nere på Soc och lämnade in mina lappar till dom så jag förhoppningsvist får mina pengar! :D Haha .

Älskling åkte hem förut vid 21 tiden till Borås. buhu :( Han skall upp imorgon vid 04 igen som idag pga hans jobb han lär sig :). Min Baby är bäst :D och TACK för innan älskling, du vet vad jag menar ;) <3 hahahaah .

Aja, nu skall jag äta upp dom sista tre negerbollarna vi bakade igår kväll, haha (A). usch vad man går upp i vikt men de är att träna efteråt, otroligt mycket !
Men nu får ni ha det så bra, så hörs vi nog imorgon juu :)

Elly abdikerar ;)

People = Shit

Idag fyller lilla systeryster 18 ynka år!
1 dag kvar tills jag och Andreas varit tillsammans i 1år & 4månader!
18 dagar kvar drygt tills vi flyttar till våran lägenhet i Borås, äntligen!
62 dagar kvar tills jag och Andreas har varit tillsammans i 1år & 6månader!
65 dagar kvar tills Andreas fyller 20 år!
113 dagar kvar tills bebis kommer <3

Mycket viktig kom-ihåg-lista ;)

Kom ihåg en annan sak.
Iförrgår köpte jag mig också en ny tungpiercing, första gången på säkert 2 år, haha :) Så nu fick jag mig min efterlängtade svarta stav. supersnögg!

Usch gillar inte att sova ensam, blir så ensamt. buhuu! Men jag sover konstigt nog nästan en hel natt när jag är ensam, haha. kanske för att vi delar på en 120 säng tillsammans? Troligen...
När vi flyttar till lägenheten får vi ju en dubbelsäng, TACKOCHLOV :D hahaha!
Får hoppas på att den är mjuk, eller inte Soft och inte Hard, men typ Medium :) Det är gott!

Aja, skall iväg till Borås senare troligen och träffa älskling nåra timmar, sedan iväg till systeryster som fyller hela 18 år idag, haha :) Lill tjejen blir myndig. jössus :) hihi
Grattis till systeryster idag !

För övrig info.
Min man på bilden, haha när jag dör ;)
Förlåt Baby, du är min man nu men när jag dött är han min.
hahahaha skoja bara älskling ;) (eller inte). haha :p

Nepp. Nu får jag väl ta och hoppa in i duschen, raka mig och tvätta höret mitt. haha :)
Ha det brao!

Elly abdikerar :)


Save me, falling down

Dagarna bara försvinner :o
Hinner ju knappt med någonting känns det som, haha.

I söndags var jag och älskling på IKEA i Kållered, inhandlade massor av saker nu till lägenheten och allting gick på drygt 2.900 :- haha, dyrt -.- Men nu har vi så att vi skulle kunna flytta in iallafall :)
Sängramen och lite annat som soffa önskar vi oss, sängstommen önskar vi oss från IKEA och soffan från CHILLI :). När vi ändå var i Kållered så var vi en sväng förbi Chilli som ligger ett hus två hus ifrån IKEA, så vi test satt olika soffor och den som vi kollat upp på deras hemsida, och den gillade vi inte alls i verkligheten, så vi hittade en annat supersnygg för ett okej pris, OM vi önskar oss den då vill säga :p haha. En ny TV behöver vi nog med, haha!

Igår var vi en stund i Borås, fikade lite och kollade omkring. Träffade Carlos och Andreas var på arbetsinterjuv, och fick det! :D Min bästa pojkvän, hihi. Duktig som han är :) Dock var de bara tillfälligt, eller då anställda på företaget är sjuka skall han arbeta, men bättre än inget alls :). Hihi

Förut när vi låg och pratade/myste så sparkade bebis hur mycket som helst, så vi drog upp min t shirt lite för att kolla när bebis rörde på sig därinne.. Slutade sparka och då blev vi ledsna, haha. Men så la Andreas huvudet lite lätt på min mage och visslade och pratade högre än vanligt och då reagerade bebis direkt med en spark på Andreas kind, haha :D Så visslade Baby nära magen igen och då sparkade bebis till igen :D hahaha! <3 Vadå kärlek? :)

Andreas åkte vid 21 tiden till Borås för att sova hos mor och far inatt, eftersom han skall vara på det företaget imorgon kl. 05.00 på morgonen där han var på interjuv igår för att lära sig lastbils rutten han ev. skall köra när han behövs på jobbet där :) hihi. Så ses vi senare till eftermiddagen då han slutar, och sedan skiljs vi åt igen till kvällen för att han skall hem och jag skall hemåt. för på torsdag är det samma som gäller ang. det där jobbet. Där 05 och slutar runt 14 tiden på eftermiddagen ;).
Efter han slutat på torsdagen skall han hjälpa sin far med lite saker ang. våran flytt :D Jössus vad vi längtar att få komma hemifrån. hehe ;p

Idag annars gjorde vi negerbollar med hackad daimbitar vi Andreas snällt hackade ner :) Blev supergoda! Och vi har verkligen en liten fetisch för kakor nu mera, hahaha :D Som gamlingar :p... höhö!

nepp, om man skulle ta och nana strax tro? Mja :) låter skööönt!

En sak till!
JAG SAKNAR MIN BÄSTEVÄN, Emelie <3

Slutligen, nu drar jag mig. ha det brao då!

Elly abdikerar...

Where is everybody ?



Vårat nya dubbel dun täcke, så gossigt! hihi



bild på hel mig typ, och min nya rosa topp.
och JA den är väldigt tjejig, vet inte vad
det är med mig, hahah :p

Snart kommer älskling hem :D :D :D och
då blir det myspys och middag med pappa.
Och imorgon innan 11-12 tiden drar
vi bort till Kållered med bilen (vi lånar av paps)
för att inhandla en hel del saker till lägenheten.
Kommer bli myspys ! :D

Elly abdikerar :)

Head like a hole, terrible lie

Då har man beställt ett jättefint halsband av en vän till en annan vän :p
Så det skall förhoppningsvis komma i nästa vecka, om jag har tur. Annars kommer de när det kommer , haha :)
Tusen tack till Rebecka (http://swahnrebecca.blogg.se/) :)

Annars så har tiden börjat rulla lite fortare nu känns det som ,och älskling hör väl av sig om 1.5-2 timmar då han är på ingående från Jönköping, haha :) Sedan blir det myspys för hela slanten, och hoppas han blir glad över mig som köpt resten av servisen åt oss, hihi. Jag köpte faktsikt dubbeltäcket för 1.600 :- plus att jag la ut 80 :- för resten av våra 8 delar som saknades i servisen, så nu har vi totalt en hel, ny och snygg servis med 12 av varje.
12 st tallrikar, 12 muggar, 12 asietter och 12 st skålar :) Så detta blir kanon!

Och på söndag blir det IKEA för resten av slantarna typ, haha :p men allting vi köper kommer gå på runt ca 2500 :- har vi räknat ut, eller jag har räknat ut och gjort en lista. Snyggt också ;) Haha!



Jag älskar dig Andreas, bumbo <3

Elly abdikerar

There is nothing else -




bild 1: snett, uppifrån. börjar synas en hel del :)
bild 2: i profil. bebis <3
bild 3: uppifrån, bebis ligger väldigt snett :p hihi

Kände bara för att lägga in lite bilder på bebis, hihi.
och nu kommer en mongo bild på mig, hahaha :D Njut!


Mongo bild på mig som sagt :p hah!
Nu kilar jag! ha det brao då !

KOM IHÅG:
jag har nytt mobil nr.
så ni vet ;)
Äntligen Comviq <3

Elly abdikerar, hihi

A little good afternoon

Som sagt! Nu börjar förmiddagen långsamt tyna bort och snart är det redan eftermiddag. Tiden går då allt fort nu för tiden... Iallafall ibland :p Hihi

Idag vaknade jag strax innan 09.30, gick på toaletten och sedan hopp i säng igen, slog på tvn ett slag och kollade en dryga timme på dumburken.. Efter det klädde jag på mig, fixade lite frukost och fixade mig strax därpå.
Sedan åkte jag och pappa iväg till Skene järn för att inhandla det sista av servisen jag och Andreas köpte igår :) Supersnyggt så de finns inte :D Har dock inte ännu tagit kort, men aja. Får bli när det blir :) Skall snart sätta in allting i disken så det blir rent och fint :).

Så nu har jag inget annat direkt för mig resten av dagen, kanske ut och gå om en stund eller om jag låter bli och väntar tills Baby kommer hem så kan vi ut och gå tillsammans istället (A). Och sedan börja med middagen som idag består av fläskytterfilé, pepparsås, stor god sallat och pommes :D! MUMMA! Haha, lite vin och öl får väl gubbarna här hemma ta till maten då jag väljer mitt gamla vatten, hehe :)

Andreas fick ju låna med sig min mp4 igår hem och idag för att ha lite musik att lyssna på under dagen, hoppas den är i välbehåll ;) Bäst för dig, hahaha :) <3

Bebis mår bra, och sparkas titt som tätt :) Jag vet inte varför men jag har nu fått för mig att de kommer bli en liten tjej faktiskt, haha :) Vi får se när det gäller ;) haha.

Nepp. Om jag skulle ta mig härifrån en stund ;p Om det går. haha
Ha det fint nu!

Elly abdikerar

A little goodnight

Nu säger jag godnatt faktiskt tror jag allt :)

Andreas åkte till Borås, "hem" förut till sina föräldrar för att sova eftersom Baby skall upp vid 04 och iväg och arbeta hela dagen imorgon tills klockan 16 någonting i Jönköping? har jag för mig det var iallafall :) Så han åkte vid 21.15 från Kinna här.. buhu! men du kommer hit imorgon kväll och då blir det mys <3

Idag, eller ja idag, nu haha, är det vecka 24 (v23+1) :) hihi. tiden går allt fortare och fortare säg! haha :) Älskar det!

Idag har jag och älskling varit och flugit lite överallt, och vi har fått inhandlat en jättefin och stor servis på Skene järn, inte kul att köpa alltför mycket på IKEA, alla har samma skit :p haha. Lägger in bild imorgon på våra nya muggar, tallrikar, asietter och skålar :) Sketsnyggt tycker vi, vi är kära i det redan! haha :)

På söndag blir det IKEA med älskling, så vi åker in på förmiddagen någongång och inhandlar det vi skall för dryga 3000 kr :) rättare sagt, eller kanske mer :p haha! 
Mycket saker som behövs till en lägenhet ju ;p, men de är skoj att inhandla saker :) Jättemysigt!

Får se vad som händer senare när jag vaknat idag, haha :)
Jag och pappa skall till Skene järn och köpa några till muggar, tallrikar och sådant av samma märke och modell vi köpte tidigare idag för att vi 12 av varje, köpte bara 10 av varje :) En komplett samling är ju alltid på 12 någonting ;D haha. Och så skall jag och pappa iväg och kolla på lampor osv :)

Älskling och jag skall också troligen till CHILLI i Borås snart också och kolla soffa :) Hittade två sketsnygga soffor jag blev tänd på, så jag får visa honom imorgon efter han kommit hem igen <3

Nepp! om man skulle ta och nana? :)

ha det finfint alla!

Elly abdikerar

NEW NEW

Vecka 24: 9 okt - 15 okt 2009

Vecka 24

Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

 

 

Vecka 24 (v23+0)! :D Ny vecka idag, fredag :) närmar sig alltmer med rusande steg, hihi. kan knappt vänta! Tänkte lägga in lite bilder också på bebis <3

Du är på dag 162 av 280. (57,9%).
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Beräknat förlossningsdatum Tors 4 feb 2010
Du har 118 dagar kvar till beräknad förlossning.

 

hihi, vi älskar dig bebis!
undra om det är en liten isabelle eller charlie där inne och sparkas? :)
Längtar efter dig <3

Elly abdikerar


Things you said

Hejsan hoppsan!

Dock har jag ingenting direkt att berätta eller säga, JO!
Andreas har kommit hem och det älskas såklart ;) Annars så inte mycket alls :)

Varit inne i Borås i förrgår och igår och inhandlade lite småsaker vi, jag behövde.. Jag köpte två nya toppar, mycket bra :) Köpt systerysters födelsedags present som är ifrån mig och Andreas då. Hm?... får tänka lite till, hehe ;)

Just det ja.
Idag kollade vi runt på IKEA's hemsida och skrev en inköps lista till söndag då vi skall dit och handla massor, kommer gå på över 4000 :- dyrt , höhö :p Hursomhelst :)
Sedan kollade vi på 200x220 täcken på Jysk, hittade ett kanon bra för bra pris så vi slog till direkt och jag köpte det ;) 1.600 :- fattigare var jag nu då :p men de var det värt :) Ville ha ett dubbeltäcke istället för två vanliga 90 täcken, hihi :) myspys! Så nu har vi letar runt en massor på påslakan och hittat en hel del vi skall inhandla delvis på IKEA :) Kommer bli superfint. Vi flyttar ju faktiskt om drygt 23 dagar ! :D

Imorgon blir det en ny vecka för oss också (: Men skriver mer om det imorgon självklart, haha.

Andreas skall iväg på lördag, hela dagen och arbeta i Jönköping med en kille så det blir en ensam fredagskväll och lördagförmiddag/eftermiddag. men han kommer väl till kvällen iallafall <3 älskas!

Nepphepp!
Om man skulle ta och fortsätta vidare någon annan stans, haha :p
Bebis mår bra så ni vet (: växer och har sig.
Ha det brao :)

Elly abdikerar

The devil's rejects

Förut när jag låg i sängen tog jag lite bilder på bebis, så en bild låg den mer under naveln och någon minut efter det så hade bebis flyttat sig och låg vid naveln, haha. tänkte lägga upp bilder på magen där man ser klar skillnad när den rör på sig och ligger olika :)

idag är det förövrigt exakt fyra måndader kvar tills bebis har beräknad ankomst till världen,
vi hoppas på det också!



Bild 1; bebis ligger under naveln, syns tydligt.



Bild 2
; bebis har flyttat sig och ligger mer strax under naveln.


rätt tydlig skillnad :p Eller hur?

ÄLSKAR DIG BEBIS <3

Elly abdikerar :)

I am every fucking thing and just a little more

Fan vad jag har fastnat för Nine inch nails - Starfuckers, inc! Så grymt jävla bra låt/text så de finns inte ;) Testade igår att ha högre musik på, så satte jag på hårdrock och fan vad bebis hoppade omkring :D Haha, en metal bebis självklart skall vi ha ;) Eller bebis får bli en metal bebis varesig den vill det eller inte, hhaha :p

Igår gick jag i säng vid 01 tror jag klockan var, men kunde inte somna. Jag var så jävla pigg så de fanns inte, irriterad var jag med.
Tiden rusade iväg och helt plötsligt var klockan 02.30 och ännu lika pigg som innan, testade massa olika saker. Borsta tänderna och gick och la mig igen, jag kollade lite på tvn för att de brukar jag somna av men inte det heller, jag stängde av tvn.. låg och tänkte och hoppas på lite sömn men inte det heller!

Den där jävla John Blund sköter inte ditt jobb längre och jag är trött på det, men tills slut blev klockan 04 sist jag såg och då somnade jag helt plötsligt :p haha, dock vaknade jag runt 07 igen av sms från Baby <3 (ja de blev jag jätteglad för men jag ville också sova -.-), men jag somnade om och vaknade runt.. Hmm! Klockan 09.30, vaken någon minut av att pappa ville ha internet som jag glömde lägga ut igår innan jag somnade, och somnade om igen. Vaknade en timme senare och kunde inte somna om så jag kollade lite på tvn i 1.5 timme typ..

Och nu har jag ätit frukost iallafall, gottit! :)
Funderar på vad dagens drag blir..? Pappa måste åka och köpa kanelbullar iallafall, haha. stort måste ;) med tanke på att det är bull dagen. Men man får se vad som händer idag :)

Imorgon vet jag iallafall två stensäkra saker!
1. älskling kommer hit tidigt på morgonen <3
2. åka till Skene järn och inhandla pappas försenade present.

Annars vet ej :) haha.

Glöm inte att lyssna på: NINE INCH NAILS - STARFUCKERS, INC ! Ett måste för er som gillar NIN <3

Bebis bebis bebis, väx :)

Nu skall pappa åka och handla och jag får väl fixa lite här hemma nu när han är borta en liten stund tror jag allt.. Ha det bra vännor !

Elly abdikerar

Inside your heaven

Otrrrrrrrrrrroligt bra låt :) PSY PSY PPPSSSYY!

Dagens plan:
* Dricka mig redlös
* Ha skit kul

Dagens sanning:
* Inte göra någonting
* Ha skit tråkigt

Woohu. ÄLSKLING, kom heeeeeem nu <3 Jag saknar ju dig.

Alla är trökiga, inga roliga på msn eller att ringa/sms;a. KOMSIIII <3
Bebis
saknar dig också, h*n vill också att du kommer hem nu :).

Så vi alla tre kan vara tillsammans Baby !!! :)



bebis i vecka 23 exakt <3

Aja, om man kaaaaaanske skulle orka ta sig ett varmt bad en liten stund? Troligt men inte ännu, haha för slö än så länge ;o. Hörs senare !

Elly abdikerar

Scum of the earth

Helt fantastiskt kväll igår!

Eftermiddagen började med att jag åkte in med systeryster till Göteborg, var inne strax efter 17.00 tiden någongång, gick omkring i nordstan en timme eller så. Systeryster inhandlade lite saker från H&M och vi kollade runt allmänt :) Hade tänkt att köpa två saker från apoteket men nääää, helt omöjligt. Lång kö, massa folk och kokhett så nej tack :p Haha.

Runt 18.30 följde jag med systeryster till centralen för att hon skulle ta bussen hemåt igen och jag skulle stanna kvar ett tag till för att möta upp Bea skrutt och hennes prins :) Möttes borta vid kungsportsplatsen, hejade, gick runt en kort stund och sedan blev de kallt så vi gick och satte oss på ett cafe och tog lite dricka.. Gott! ;p Satt i drygt en timme och sedan blev klockan typ.. 20.30 har jag för mig, och dom skulle dra sig tillbaka till hotellet, samma hotell jag och Anderas bodde på två nätter :) myspys för dom, oss :p DÅ! haha.

Sedan åkte jag bort till korsvägen för att möta upp... MELLA! :D Fick vänta en liten stund men de gjorde inte så mycket, och tills slut kom Mella och Martin (hennes prins) :p Stod och kramades säkert en minut och var överlyckliga att äntligen få ses och träffas igen efter 1.5 år utan varandra mer än kontakt via sms, mail osv. Så det kändes hur skönt som helst att få träffa sin bästa vän efter såpass lång tid :). Blev nästan helt gråtfärdig. haha :p

Hursomhelst :D

Gick runt lite, alla tre då :) Fick öva lite på min engelska men de var inte mycket med tanke på att hennes prins pratar engelska :p Eftersom han kommer från Nya zeeland :). men de gick ändå! hahah .
Gick omkring 20 minuter vid korsvägen, sedan gick vi hem till dom, deras lägenhet :) stor 5:a fast omgjord till en gigantiskt 3:a nu :p haha. Lånade toaletten de första jag gjorde när vi kom hem till dom, sedan frågade Martin om vi damer ville ha någonting att dricka så vi tog lite juice ;p. Satte oss i vardagsrummet, pratade till klockan 23.00 och exakt ALLTING <3 Kändes skönt att äntligen få träffa dig bästis <3.

Första gången jag både träffade Beas prins OCH Mells prins :p på samma kväll. Mycket ståhej de var igår :)
En riktigt kanonkväll fick jag igårkväll iallafall och var otroligt glad över det!

Sedan iallafall vid 23.00 tiden följde Mells mig ner till korsvägen för att vänta med mig tills bussen min kom :) Stod kanske max 10 minuter tills bussen kom . skönt, de var så kallt ute ! haha :p Sen på bussen hem satt de snett bakom mig två tjejer i 14-15 års åldern kanske? antar jag, för deras jävla samtals ämne var de roligaste jag hört på länge :p HAHA :D Nog om det! :)

Vägen hem från bussen i Kinna var KALL -.- Frös som ett ollon!
När jag väl var hemma var de glömt och jag satte mig framför datorn en timme, efter det blev de sängen och somnade som en stock :p Hahaha! Sköööönt.

Vaknade idag runt 08.30 av att älskling ringde för att säga godmorgon och småprata lite innan han skulle börja jobba :) MYS! <3 Pratade väl fyra-fem minuter iallafall, längsta på länge :p på två dagar. Och imorgon kommer älskling hem !!! Dock natten och vet inte om han hinner åka hit med sista bussen :( så de kanske blir en natt till utan Baby, men han lovade att om han inte hinner tar han första bussen på måndag morgon till mig (A). De blir typ vid.. 05 på morgonen? Haha. galning man har till pojkvän men absolut den bästa som finns :)

Idag har jag ingen planering alls, känns som en seg söndag? Örrrkk!

BEBIS är bäst <3
kooom februariii!


Nu kilar jag :)

Elly abdikerar

OFF AND AWAY -





Snart åker jag intill Göteborg med systeryster, åker hem vid 20 tiden tror jag, om vi inte har såpass skoj och stannar längre :p haha! När jag gjorde iordning mig så passade jag på att ta lite kort som jag inte gjort på typ..? år och dar så jag passade på med det ;) haha.
Så passa på att njut, haha!

Hoppas på att älskling ringer lite senare också, innan han går och lägger sig <3

Bebis sparkar så gott som hela tiden nu mera, och det gör mig så otroligt lycklig att veta att bebis har kul där inne, börjar nog bli trångt för dig snutt*n :) Bara drygt 4 månader kvar ju :). Sen slipper du att vara där inne och då får du istället vara ute hos mamma och pappa :) .

YEY vad kul då... Det började nyss regna, hoppas att skuren snart går över. Orkar inte med regn när jag för en gångs skull riktigt gjort ordning mig, haha. Så jävla typiskt va! Min tur antar jag? (: YES! Snacka om att systeryster är en jävla surpuppa bara för att de började regna nu, hon hatar regn , hahaha :p

Nepp.
Får se vad som händer imorgon :). Får ta och kika omkring under kvällen och morgonen imorn ;). Nu får jag sluta skriva. bloggar nog mer senare när jag kommer hem, och visar mina nya "köp", om jag gör några :). Ha det fint !













Elly abdikerar, NU!

Try walkin' in my shoes

Fick ett sms av älskling för 1.5 timme sedan :) de värmde gott! Saknar dig skall du veta älskling.. otroligt mycket!

Igår kväll var de allt tomt efter dig i sängen.. men bebis sparkade på som vanligt på kvällen, innan man skall gå och lägga sig :p haha. ett himla hålligång på bebis om kvällarna, myspys ;).
Låg och buffade lite på bebis och kollade på magen när hela alltet hoppade till då och då, rätt som de var låg bebis jättemycket på högersida under naveln, så jag tryckte lite där för att buffa, så helt plötsligt känner jag att de var huvudet som låg där och försvann vidare. haha blev jätteskraj att jag mosade huvudet, men icke då :) Bebis rör sig för fullt nu också så :). Haha. <3
Du är efterlängdad bebis!

Om systeryster säger nej till Göteborg idag, senare till eftermiddagen blir det att åka hemtill Carlos en stund ikväll istället, kan bli riktigt kul :). haha, konstigt de kommer kännas att träffa Andreas kompis ensam, utan honom :p haha. hursomhelst ;)

Har iallafall fått i mig frukost sedan 1 timme tillbaka och sitter ännu vid msn, skall hoppa in i duschen strax tror jag :) göra iordning mig otroligt segt, haha.

Ringa systeryster när hon kommer hem sen också, vid 12 tiden kanske? Jag testar då iallafall :D Haha.

Imorgon blir de inget med träffa syster Linda, för hon kan inte komma till Göteborg tyvärr, och orkar inte åka den hela långa och krångliga vägen bort till Alingsås -.- de får vänta isåfall...

Ha de brao :D

Elly abdikerar

Help needed!

En fråga till alla!

Jag är urkass på ändra design på min blogg, och förstår ytterst lite men knappt någonting och undrar om någon vänlig skäl vet hur man gör, för att lära eller göra om hela min sida åt mig? :) Vill ha mer bebis inspererat (eller hur de stavas :p) med tanke på bebis och lite annat smått och gott, jag är intresserad av, gillar osv.
Hade varit väldigt snällt om någon ville försöka sig på ;).

Elly abdikerar

Vecka 23 (22+0)

NY VECKA IDAG :)

Du är på dag 155 av 280. (55,4%).
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 0 fulla dagar (v22+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden.
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 4 feb 2010
Du har 125 dagar kvar till beräknad förlossning.



mag bilden är ifrån igår, men samma idag :)

Vecka 23: 2 okt - 8 okt 2009

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Lite annat info.

Bebisen

Nu är bebisen c:a 19 cm från huvud till stjärt och väger omkring 470-575 gram. Kroppen fortsätter att utvecklas dag för dag och de inre organen specialiserar sig på sina funktioner. Fostrets lever producerar enzymer och ansvarar för nedbrytning av bilirubin, ett ämne som bildas när röda blodkroppar bryts ned.

Eftersom livslängden för röda blodkroppar är kortare hos foster än hos vuxna människor bildas mer bilirubin hos foster än hos vuxna. Bilirubin går från fostret genom moderkakan till ditt blodomlopp där din liver hjälper till att bryta ned bilirubinet. Efter förlossningen kan bebisen uppvisa tecken på gulsot till följd av höga halter av bilirubin som den nyfödda levern ännu inte kan effektivt bryta ned. Detta uttrycker sig som en gulartad ton på huden och ögonvitorna. Detta tillstånd räknas inte som allvarlig och behandlas ibland med ljusterapi då ultraviolett ljus hjälper till att bryta ned bilirubin.

Bebisens sinnen utvecklas snabbt och tack vare en komplett uppsättning neuroner i hjärnan kan nu omgivningen och den egna kroppen utforskas, främst med hjälp av känseln. Känslen är ett av de första sinnena som utvecklas och bebisen kan röra sitt ansikte eller känna armar och ben.

I äggstockarna hos flickor finns redan alla de primitiva ägg bildade som hon kommer ha under hela sitt liv, och livmodern är fullt utvecklad.

Du

Övre delen av livmodern befinner sig nu c:a 2 cm ovanför naveln och du känner dig sannolikt ganska tillfreds och bekväm med graviditeten. Magen är ännu inte så stor att den blir ett irritationsmoment i de dagliga rutinerna, och du kan förmodligen sitta och böja dig utan alltför mycket svårigheter.

Om du under tidigare veckor lidit av illamående så finns det en god chans att det har gått över vid det här laget.

Din blodvolym har ökat för att fylla behovet av ökad syresättning och näringstransport till fostret. Det mesta av ökningen är blodplasma vilket leder till en utspädning av de röda blodkropparna, något som kan leda till fysiologisk anemi, eller blodbrist. Måttet på denna utspädning av blodet kallas hematocrit och når sitt lägsta värde omkring den här perioden, efter vilken den ökade produktionen av röda blodkroppar börjar komma ikapp.

Det kan vara en god ide att låta läkare eller barnmorska kontrollera att du inte utvecklat en allvarlig blodbrist.

 



Idag vaknade jag runt 07.30 men låg och slaggade till kvart i åtta istället, satte på tvn och kollade lite på Vakna med the Voice ;). Dom är bäst att vakna till och kolla på, hehe.
Annars så skall jag fixa mig och äta frukost inom 1-2 timmar, sedan får jag se vad som händer senare till eftermiddagen. Med tanke på att mitt busskort gäller efter klockan 16.00 så måste jag vänta tills efter dess :p Irriterande nog.

Kanske skall intill Göteborg med systeryster Josefine en stund och lalla omkring, om inte det, så kanske jag skall träffa Carlos (Andreas kompis) :p haha, känns lite fel men aja.. Får se senare hur man gör!

Igår somnade jag förjäkla sent -.-
Runt 02 tiden? Fyfan de var sent för mig :o, men de kunde inte jag hjälpa, de känns konstigt att sova utan älskling och därför blir jag mer orolig, känns osäkert :( buhu !

Men nu måste jag försöka mig fixa lite frukost, har bara vaknat och varit på toaletten än så länge /: Går lite sent :p Ha de fint allihopa.

Elly abdikerar :)

 


All I ever wanted, all I ever needed

Lyssnar på Depeche Mode och innan dess Scooter (ingen aning om varför faktiskt, skäms på mig :p)

Kollat runt lite på hemförsäkringar/personförsäkring osv, det blir nog trygg hansa efter ett samtal med Rebecka på msn. Hihi tack för hjälpen!

Älskling ringde för 1-2 timmar sedan, pratade en stund iallafall :) Han var framme i Dalarna och skulle snart äta och fixa inför morgon dagen med sin far? tror jag han sa :).
Saknar dig!! kom hem nu. nu får det bli söndag (A) <3

Annars så inget nytt. hehe /: Trist dock.

Ha de fint.

Elly abdikerar

Sing sorrow

Än så länge har jag inte gjort ett skit som är vettigt idag. dock har jag pratat med Lulu i över två timmar med henne förut :) lääängesedan, och första gången på längesen.

Tänkte ta mig ett bad om en stund.. mysigt med skum, lite ljus och ta det lugnt och skönt! :D

Sitter just nu och pratar med systeryster om ditten och datten, och lite ang imorgon då vi kanske åkter intill göteborg en stund efter klockan 16.00 och kollar runt lite.. kan bli kuwl.. (?) eller? :P haha
Hursomhelst.

Idag är det exakt en månad kvar tills jag och Andreas flyttar =DDD
Jössus vad vi längtaaar!! :) kan knappt bärga oss, vi vill flytta nu fan. haha.

ÄLSKLING, jag saknar dig! :( buhu! <3

På lördag blir det trevligt med syster Linda :D

Kilar nu.
Ha de fetttttto!

Elly abdikerar

We are schizophrenic, don't stop, No, not 'till I fuck this all up.



bebis <3

*  Första dagen for din senaste mens var 01-May-2009
*  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 04-Feb-2010 (Vattumannens tecken)
*  Du är gravid i vecka 21+6.
*  Bebisen väger c:a 464 gram.
*  Bebisen är c:a 27 cm från hjässa till fot.
*  Du har klarat av 54% av graviditeten.
*  Du har 126 dagar till förlossningen.
*  Din första trimester varar från 01-May-2009 till 30-Jul-2009
*  Din andra trimester varar från 31-Jul-2009 till 27-Oct-2009
*  Din tredje trimester varar från 28-Oct-2009 till 04-Feb-2010



Mamma och pappa längtar efter dig.
Vi älskar dig!

Elly abdikerar <3

White trash get down on your knees, time for cake and sodomy!

Jahaja!
Då har älskling åkt iväg :( buhu! kommer bli många ensamna nätter nu Baby, helt tomt. Blev helt tårögd när du åkte förut.. huu!

Men igår hade vi väldigt mysigt iallafall :) Myste, kollade på tvn, spelade lite sims och var med varandra som sagt!

Så imorse innan älskling åkte fick vi i oss lite frukost tillsammans, mys pratade och fixade snabbt iordning för att du skulle åka.

Kollade igår också vad namnen till bebis betydde, :) dom vi vill ha iallafall, bra så de itne var konstigt :P Hahah :). Men jajja... får se vad som händer idag.. veckan, som återstår. Älskling är ju inte hemma eftersom han skall jobba uppe i Dalarna, YEY.

Alldeless nyss kom mitt nya comviq kort :) Så nu har jag comviq kontant igen :D Äntligeeeeeeeen! =DDD
På lördag blir de troligen Göteborg en stund med syster Linda, :) kommer bli kul, kolla runt i bebis affärer tillsammans, fika och prata massor!
Kanske träffa Bea skrutt och hennes göbbe där också om vi får tid till att ses! Hoppas :)

har börjat planera inflyttningsfesten också, blir väl runt 10-12 styckna iallafall, inte alltför många, skönt det :) Med tanke på att dom flesta kommer att dricka säkert, förutom jag :p haha kanske Andreas också, men vi får se hur det blir :p.

Nu kilar jag iallafall, nu skall jag kolla på Days :)
ha de brao då!

Elly abdikerar.

RSS 2.0