Saturday Night Fever

Är en grymt bra dansfilm. John Travolta ser verkligen inte likabra ut nu som han gjorde då, SNF och Grease. I dom filmerna var han som bäst och på topp, både i utseendet och karriären kan jag tänka mig :) Sitter just nu och glor lite halvt som halvt på den, medans älskling sitter i mitt rum och spelar N64 :) Och så sitter jag här och skriver på msn, skriver med min käraste Lulu :) Saknar dig enormt mycket skall du veta bäst bäste vän! Bäst du är :)

Än så länge har jag inte fått några, eller något svar angångende jobb sökningarna jag gjorde igår, men det kommer väl inom en vecka om något gick bättre än de andra :) Hoppas verkligen på ett jobb nu så jag kan få tjäna lite extra pengar och göra lite mer saker om helgerna, köpa lite nya saker och ha mer kul helt enkelt :)
Nu skall jag kila igen ^^,

Elly abdikerar!

Stor helg, stor dag idag

Då var man förlovad då ja! :D Jag och Andreas, 24/01 2009, kl 20.20 :) Hihi. Känns så verkligt och ärligt tillsammans med dig älskling :) Är enormt glad att jag har dig i mitt liv och vid min sida. Du är guld värd!

Sitter just nu och har sökt jobb som in i bomben, hittade inga fler just nu att söka så jag skall kolla imorgon på AMS hemsida och leta vidare :) Fick iallafall sökt ca 11 jobb ikväll. Det känns bra och så har jag fått min katalog jag beställde i förra veckan ang kurser på Komvux i Borås till hösten, kollade igenom den och läste både själv och senare med pappa för att prata om lägenhet. Pappa kom på världens checkaste ide! En ide jag fan inte tänkt på alls, men ah. Om inte just den iden skulle fungera så kan man fortsätta kolla runt och vara öppen för ider såklart :) Lyssnar på Mötley Crue - Kickstart my heart. Så sjukt skön och go låt så det inte är sant! :D
Nu skall jag iallafall verkligen ligga i med att söka jobb, var väldigt slö innan men nu jävlar skall jag ha ett jobb framtill hösten och sen skall jag troligen flytta till Borås och börja plugga igen! Hoppas verkligen att detta kommer gå bra, annars kommer jag nästan bara lägga mg ner och seriöst dö av dålighet (jag är dålig). Måste bli av nu, då hade jag verkligen visat alla som inte trott på mig att jag kan bli något, jag skall bli någon som andra kan se upp till! Det SKALL jag !
Punkt slut.

Om jag ändå nu hade tänkt att tråka vidare på msn och internet ett tag. Är så sjukt uttråkad just nu så det inte är sant, hade världens jävla migrän imorse så jag låg och sov/vilare från 11 - 16 typ, sedan satte jag igång med att prata med pappa ang skola, lägenhet osv. Sen efter någon timme åkte han iväg för att fika med Christer och senare jobba och jag satte mig här för att Verkligen ta tag och söka jobb förfan. Och nu skall jag ansöka (som jag tror jag gjorde) eller skriva ut lite ansökningar (kanske man också kunde göra). Blanketter för kurs sökningar till Komvux :)
Så detta skall nog lösa sig hoppas jag på :)

Om jag skall vara ärlig, vet jag varken om jag är glad eller ledsen just nu? Mitt humör skrämmer mig ibland.. :(

Elly abdikerar nu :)

Para-Noir

                    

Känner mig lite galen. Jag vill inte känna såhär. Det gör ont. :(

Fredag

Får la se vad som händer ikväll. Blev inget med Bea tyvärr, men äsch :) Kommer fler gånger ju. Kanske drar till Blvd (för första gången) med några :D Får la se vilka som skall dit, vilka jag kan få med och om jag orkar dra dit in :D
Hoppas jag orkar dra mig dit iallafall ^^ Träffa några kompisar (från marilyn manson).

Annars så har dagen varit EXTREMT luuuugn. Jätteskönt verkligen. Igår var jag med älskling en stund till kvällen och vi hade väldigt trevligt. Älskling bjöd mig på bio (A). Vi hade iallafall tur med vädret IGEN :D Jättekul film verkligen :D Den rekomunderar jag starkt. Skitkul! ^^, Sen så satte jag och Andreas och väntade på min buss som jag efter 2 timmar :) Satt på centralen och myste, kysstes och busade (A). :D Haha. Riktigt mysigt och så kommer min man hit lite senare efter 16-17 någongång :) Längtaaaaar efter diiiiiig (A) !
Nu skall jag bestämma middagen för ikväll, funderar på mosahka (eller hur FAN det stavas, men gött som korv äre fan :D)

Elly abdikerar :)

Oh my God

I let you put it in my mouth
I let it get under my skin
I let you put it in my veins
I let you take me from within

They tell us what we can and cannot do
Same thing we've heard 100 times before
Well, I put you inside of me
But none of that matters anymore

Oh my God, can it go any faster?
Oh my God, I don't think I can last here



Goddagens i stugan!
PEPP TILL 100 % just nu, men jag får väl se hur länge det håller i sig /: Förhoppningsvis ett jävla bra tag = flera år :D Jag får hoppas på det för jag vill verkligen fortsätta plugga, plugga upp gamla betyg och lite annat, så jag kan bli det jag vill. För jag SKALL bli något. Så jag kan visa dom jävlarna som aldrig trott på mig. Att jag kommer bli och har Alltid varit så mycket bättre än er någonsin, tillsammans! Moahaha :D (6) Nog om det. Tack för allt stöd Lulu :D Världens bästa människa levande som jag känner :)

Satt igår i mitt flickrum (som gör ofta gör ^^) och funderade lite, och jag kom fram till en sak jag egentligen skulle gjort efter pappa åkte till jobbet förut, men de blev visst aldrig av. Undrar om jag gör det innan jag somnar? Jag skall fan göra det ;d Ett måste liksom! :)

Imorgon skall jag försöka ta tag i mig själv och utvecka och fixa om lite i min CV och fixa lite där så jag kan på onsdag eller så i veckan ut och vandra och störa alla i affärer. (6) (Känner mig värsta elak, för jag vet själv hur jäkla störande det är när man jobbar och folk vill prata med en eller ens chef :P) Men det måste göras dock ;d
För annan information. Jag snackade lite, snackade lite nu med Max, jag inte hört av på någon månad säkert och de är fan skoj. Haha, du är kul du! :D Du är sjuk. Du vet om de va?

Näpp!
Nu skall jag försöka fortsätta det jag småbörjade med lite för en timme sedan men fastnade framför datorn igen >.< Illa det. Men nu skall jag försöka fortsätta tills det är klart :D Önska mig lycka till nu va !

Elly abdikerar

I am the great destroyer

Shame on us
Doomed from the start
May God have mercy
On our dirty little hearts
Shame on us
For all we've done
And all we ever were
Just zeros and ones



Nollan har anlänt. DÖDA MIG (Y). Varför är jag såhär? Jag var så jävla nära i lördags kväll att berätta en sak som jag har velat säga till dig lääänge men jag avstod. Det är nog bäst att jag föralltid kommer att tiga om det. Jag har migsjälv att skylla, men jag ångrar det. Det kommer förbli min lilla hemlighet. Men alla har väl hemligheter? Riktigt djupa och mörka sådana man kanske inte ens säger till ens bästa vän/vänner eller ens sin partner? Antar att man har det /:
Nu skall jag sluta prata nonsens! Imorgon blir det en intressant dag(?), jag skall försöka ta mig till alla livsaffärer här i området där jag bor och försöka fixa lite jobb åt mig (äntligen?), ringde och pratade med systeryster lite innan och frågade om hon ville följa med som lite support men jag får se hur det blir beroende på hennes skola imorgon också. annars blir de nog en rätt lugn vecka, men ändå lite påfrestande men ändå väldigt spännande :) Nu har jag inget mer vettigt att skriva, inte direkt för att detta var vettigt men ändå (Y). Tack och adjö för ikväll.

Elly abdikerar.

Full of broken thoughts

I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hole
The old familiar sting
Try to kill it all away
But I remember everything

What have I become?
My sweetest friend
Everyone I know
Goes away in the end
You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of shit
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
 I am still right here

I could start again
A million miles away
I would keep myself
I would find a way



En väldigt passade låttext för så som jag känner & mår. Känner mig ensamnast än ensamnast i världen just nu. Alla säger att dom bryr sig men jovisst. Det tror jag så lagom på. Visa er att ni bryr er, annars så skiter jag likamycket i er som ni gör i mig. Trött på att alla säger så mycket men menar ingenting. Men jag antar att de är så det skall vara? Hmm, jadu. De undrar jag /: Du säger hela tiden att du bryr dig men jag känner verkligen inte att du gör det på de vis du säger att du gör det på. Det gör mig så less så de inte är sant :( Alla är likadana varesig dom säger att dom inte är det så är dom det. Det gör mig ännu mer less. Jag kan verkligen tro på dig vissa stunder men andra inte, när jag behöver dig försvinner du och det gör ont. Att veta eller känna att du inte riktigt bryr dig eller orkar göra någonting. Men vad vet jag?

Hur mycket kan ett hjärta tåla egentligen? /:

Överledsen Elly abdikerar :'(

Survivalism

Tack så jättmycket mor. Tack. Verkligen tack. Då vet jag att jag inte skall hem till er på ett jäkla bra tag med tanke på det du sa till Jossan idag. Om du nu tycker så, varför ringer du inte till Linda, Annelie och mig och säger att de är SÅ du tycker? Du kan bara hålla käft. Som att du Själv åstakommit något bra då eller? Låt mig tänka...... Nee, kommer inte på något :) Tyvärr. Förlåt om du har idioter till ungar. Förlåt att JAG inte är så bra. Men det har jag redan sagt ändå så. Förlåt att jag inte blev som du ville, eller någon direkt. Du har väl Annelie som din favorit unge av oss fyra barnen du har eller? För att hon har gymnasieutbildning, "bra familj, gott om pengar, fint hus osv osv osv". Ursäkta oss som inte har det så lätt. Men du skall fan inte komma och klaga på Linda att hon var jobbig när hon var yngre som ungdom som du sagt, när du är precis likadan Nu. Så man kan ju garanterat säga att Linda fått dom generna av Dig. Så klaga inte på henne när Ni är precis likadana fan.

Jag är ledsen att jag säger det här, men det är väl precis lika mycket sanning i det jag tänker skriva nu om Dig som du säger om oss, dina fyra enda barn som jag hoppas att du inte menar men just NU önskar jag faktiskt att du kunde dö.

Ledsen och sårad så abdikerar Elly.

Oro och miljoner tankar

Jag mår så jävla dåligt så det inte är sant. Jag vet varken in eller ut. Jag vet verkligen inte hur eller om jag kommer klara av en abort till. Jag vet inte ens om jag skall göra abort eller om jag skall adoptera? Finns så jävla många minus saker så det inte är sant med abort och likaså med adoption, men åt andra sidan finns det väldigt många plus saker också med tanke på min situation men det är verkligen så himla svårt att tänka på det just nu. Andra kan, har ju klarat sig utan utbildning, jobb osv. men då får dom ju iochförsig hjälp av soc osv och jag vill Verkligen Inte ha hjälp av dom.
Finns ingen jag riktigt heller kan prata med nu om detta :( Eller jo, det finns en person men den uppskattar inte direkt att prata om det så men den försöker hjälpa ändå för den bryr sig så mycket om mig men det känns så fel så det inte är sant. Jag kommer aldrig glömma mina abort jag gjort, någonsin! Minnesbilderna och dom stunderna kommer alltid stanna någonstans, någonstans i mina tankar när jag riktigt tänker tillbaka, på mina dumma misstag? Båda ja och nej där också.
Pappan till barnet säger att han är ledsen att detta också hände, men jag vet inte om jag kan tro på det pga tidigare erfarenheter. Men jag måste försöka tro, finns inte så mycket annat jag kan göra just nu. Jag behöver all hjälp jag kan få men jag vet ju inte vad för hjälp jag behöver ännu eftersom jag inte bestämt mig hur jag vill göra, eller jo så gott som iallafall.
Jag skall inte behålla det även om jag mer än gääärna hade velat, men pga min situation så nej, tyvärr inte. Så jag måste välja mellan abort eller adoption.
Åh! Jag vill varken eller! Jag vill inte vara i den här situationen.
Varför kan jag inte få vakna upp och upptäcka att allt var bara en dröm och att allt är som vanligt? "Vanligt".
Mina jävla mamma hormoner gör mig totalt spräng galen! Jag brukar aldrig vara såhär och jag hade verkligen glömt av hur jobbigt och påfrestande det är för både mig själv och för omgivningen runt om kring mig. Det har redan börjat spåra ur. Min pojkvän går mig bara på nerverna ibland så jag inte står ut men jag försöker tänka på att "lugna ner dig Madde, de är bara dina tillfälliga hormoner!" men det är så fruktansvärt svårt att tänka så ibland. Vi bråkar mer än vanligt eller jag startar bråken men de är absolut inte med vilja det är bara för situationen, och de hoppas jag att du förstår. För jag var väl inte riktigt sådan här satmara innan? Hoppas jag på iallafall att jag Inte var :$ Hoppas bara att du Andreas orkar hålla dig kvar hela vägen och vilket beslut vi, jag än tar. Du har lovat att stötta och hjälpa mig Baby. Jag hoppas på ditt stöd, precis likamycket som jag stöttar och försöker hjälpa dig med allt jag kan för dig sågott det går. <3
Vet egentligen inte heller varför jag ens tar upp det här? Jag har väl ingen jag Riktigt kan prata med det om som kanske orkar lyssna på en sådan människa som jag just nu? Troligen. Jag vill inte heller vara den som är "mina problem", "mitt problem" osv osv osv "lyssna på mig nu, jag mår dåligt". Jag vill inte! Vill inte! :( Kanske bäst att jag tar de här själv, så slipper jag bärga andra med mina jävla problem? Kanske det. Åh! Jag vill inte må såhär, jävla känslomässigt labil människa jag är nu. Blööö! Det är så jobbigt så jag snart dör.
Nog att veta att jag skall till Ungdomsmottagningen för att kolla mig igen sen vidare till Mödravårdscentralen för att kolla mig igen och eventuellt bestämma hur jag skall göra och SEN bestämma HUR jag skall mörda mitt och Andreas barn som inte gjort något illa alls. Helt oskyldig till allting. Stackars! :( Om du bara visste hur jävla dåligt jag mår.
Och sen när allt väl är gjort och klart, så är det dom jävla skuldkänslorna man har efteråt man gjort aborten, aborterna. Att man måste bearbeta och hantera det för att man någonsin skall kunna må bättre. Jag orkar verkligen inte! Seriöst, jag kommer snart gå under eller något jävligt liknande. Hur kunde jag de ens låta det ske IGEN? Jävla dumma Madde! Dumma mig! Psykligt! Skjut mig (Y)!

Äsch! Nu skall jag lägga ner allting. Pallar inte mer att skriva, är gråtmild hela tiden. Känner att tårarna och ångesten tränger sig på allt mer och mer pågrundav min jävla dumhet!
Undra om dumhet är ärftligt? :(

Sunspots

now i just stare into the sun
and i see everything i've done
i think i could have been someone
but i can't stop what has begun
when everything is said and done
and there is no place left to run
i think i used to be someone
now i just stare into the sun



Var och hälsade på systrami idag 3 timmar med systeryster och de var bättre idag :)
De gjorde oss, mig väldigt glada, att se dig från botten till idag, när man riktigt ser att du mår, ser bättre ut. Okej klart att all medicin du får nu gör de lite värre men de såg mycket bättre ut om man jämnför några dagar innan helgen som gick tex :) Och det gör verkligen alla glada igen skall du veta systrami. Du ÄR älskad av alla! <3 Bli frisk nu!

Och för att skriva om något helt annat nu.. Du skall veta att jag är grymt glad över att vi kan prata nu efter 1 år sedan. Har verkligen saknat det, och dig skall du veta. Du är älskad av mig, de vet du! Hoppas verkligen att de mesta kan bli bättre nu. Om du förstår vad jag menar, men jag är verkligen jätteglad över att de är som det är nu mellan oss. Har saknat det.
Imorgon åker troligen jag och systeryster in till Göteborg en stund efter kl 16 och kollar runt, hon skall visst handla lite och jag har ändå inget bättre för mig(!?) så jag åker med :D Snäll man är va! ^__^

Hoppas på att det blir fest någonstans på lördag, vill ju träffa dig Ählii :) Var ett bra tag sedan nu faktiskt. Saknar dig bästis ! Nej nu skall jag försöka sova eller kolla någon film ;d American Psycho kanske? :) Längesedan jag såg den, såg den i sommras? Jo, i sommras när jag sov över hos Simon ^^, Och Dagen med stort D jag träffade Caroline :) <3 Kommer aldrig glömma det, inte på ett förjävla bra tag iallafall sötnos! :)
Tjaaao!

Suverän helg

Lätt den bästa helgen hittills 2oo9 !
Sjukt kul och grym helg! :D Tack så jättemycket alla som var med dvs,
Marcus, Jossan och älskling :D

<3

Skall strax in till Borås sjukhus och hälsa på systrami.
Du får bli frisk nu.. Saknar ditt gamla jag.

Jag älskar dig systrami.

FREDAG

Ah, just det. Idag är det fredag igen och jag har ingen aning om vad jag skall göra.. Kanske intill
Göteborg senare ikväll och träffa Ählii och fika en liten stund fast det beror på hur jag mår sen också
för jag känner att jag Kanske håller på att bli sjuker men jag vet inte säkert ännu.. Annars kommer älskling hit efter kl 1600 isåfall så skall vi kanske mysa lite om han vågar närma sig mig Om jag skulle vara sjuk eller om han
isåfall väljer att stanna hemma så han icke blir sjuk ;d

Ringde till skolan vid 0800 imorse, pratade lite och hon tyckte att jag skulle komma förbi på måndag eller om de
var på tisdag? Får kolla vad jag skrev upp sen, men iallafall, komma dit för att prata lite mer om mina val jag har
kvar att välja mellan och den hjälp dom kan fortfarande erbjuda mig inom gymnasiet.
Så jag får hoppas på det bästa och önska mig lycka till ;d Det lär ju behövas en aning iallafall, höhöhö ^^
Efter jag ringde dit gick jag till sängen igen och gottade ner mig (A), haha. Det är ju så varmt och sköööönt i sängen, dock lite ensamt men kanske älskling ändrar på det inatt och sover här hos mig :) Hihiih

Träffade Lulu i onsdags, mycket trevligt! Saknat dig skall jag säga dig, kul att ses igen var de verkligen! =DD

Igår var jag i Borås halva dagen med pappa. Åkte först omkring lite i olika delar av Borås och kollade in lägenheter och lite hus i dom områderna vi är intresserade av att flytta till :) Hittade väl några få man skulle kunna tänka sig att flytta till men ah, man får se vad som händer..
Efter en liten stund åkte vi till Borås sjukhus för att hälsa på en av mina systrar som ligger där för tillfället. Jobbigt att se dig sådär sörran :( Bli bra nu så du kan få åka heeem! Älskar dig systrami! <3

Mjaja! De var väl de enda braiga jag hade att skriva förtillfället ;p
Kanske bloggar mer senare om något kul hänt, eller dykt upp ^^ Kanske åker med pappa och handlar lite senare, YEEEEY! Hahaha, bättre att göra någonting än ingenting alls ju?
Tjao!

saknar egyptens varma kvällar i solnedgången <3

Morgondagen

kommer bli super kul! :D För jag skall nämnligen träffa Lulu hela dagen, hoppas jag på!
Så det kommer bli superduper kul :) Så kanske vi skall ses innan hon åker hem på lördagen igen också. Hihi
Har verkligen saknat min Lulu, saknar fortfarande. Men nu är jag så spänd på morgondagen så det inte är sant! :) Längtar så himla mycket och på tal om absolut ingenting, men FAN så mycket så det har kommit här hos oss nu ;o Rena vinterlandet här i Kinna nu :D Lite små mysigt faktiskt ^^ Om man hade haft sin käraste här hos mig :(
Saknar dig så förbaskat mycket, men jag hoppas på att vi kan ses i helgen "päronet" :);P Nästan ett måste ^__^

Idag har jag inte gjort någonting direkt, fick gå upp tidigt idag pga pappa :( Stackars pappa har fått ryggskott, så jag har fått hjälpa honom hela dagen (även nu då och då) med lite saker han inte kan göra nu pga ryggen. Verkar göra förjävla ont alltså ;o Pratade lite med Lulu förut i mobilen ang ryggskott och hon hennes första reaktion när jag sa att pappa hade ryggskott var "AJ AJ AJ AJ AJ" sa hon :P Så troligen gör de förjävla ont :( Stackars bästa pappa, som skall behöva ha ont nu :( Buuhuuuu på det säger jag bara..

Om ca 1-2 veckor skall jag till ungdomsmottagningen i Borås eller Skene med systeryster, har en del ärenden där att uträtta tillsammans /: HUUUUU! Hursomhelst. Nu skall jag sluta skriva och fortsätta med att skicka mail som jag gjort sedan igår kväll med en viss underbar själv <3 Och se på film hade jag tänkt mig :) Ensam dock :(

Tjao!

Det känns..

Som att du inte bryr dig om mig längre.. Inte så som du gjort.
Det gör mig ledsen. Gråter så fort jag tänker på det.
Jag orkar inte ha det såhär längre till ! :'(
När man väl tror på något, någon och en sviker en, nee fyfan. De värsta som finns!

Elly abdikerar!
Tjao!

Måndag

Idag är de måndag och ah, inget direkt speciellt har väl hänt idag. Skulle egentligen åkt in till Göteborg med Andreas men de blev inget med de så jag blev en aningens sne och sen drog han på kalas med sina föräldrar. Så nu har jag suttit framför datorn sedan kl 15.00 typ och ah. Har haft göör tråkigt med andra ord.

Men som sagt var. I lördagskväll åkte jag ju till Göteborg och på bussen träffade jag då Robban och han jobbade i Norge och sa att Norge är något man borde satsa på, eller fler borde åka till Norge och jobba : D Och de gav mig ideen! Blir det ingen skola, eller jobb väldigt snart här så söker jag fan jobb i Norge för kanske 6-12 månader framåt och ser hur de blir, är :) Kan nog bli jävligt skoj ändå. Lite ensamnt men ähh! Lite ensamhet har väl inte skadat någon med tanke på att då man är ledig, en lite längre tid då alltså så kan man ju åka hem och hälsa på alla :) Kan andra kan då fan också jag !

Träffade ju Emil i lördagskväll en bra stund och när vi fikade tog han tre mobbade kort på mig xD Tänkte lägga ut dom :) Nej nu skall jag låta pappa ha datorn, han kom nyss hem från Alingsås och barnen där :)
Tjao!



Lite bilder x'D

Kul kväll

Igår var de minsann en kul kväll med en gammal god vän från grundskolan vars namn är Emil Larson ^^ Åkte in vid 19.40 bussen intill Göteborg, träffade en trevlig snubbe på bussen som bjöd mig på öl och som ville ha mitt mobil nummer av lite olika anledningar ^^ Men icke sa nicke! Robban hette han iallafall, en juste kille. Haha.

Hursomhelst! Kom till Centralen i Göteborg strax efter kl 21.00, gick bort till Pressbyrån för att vänta på Emil, mötte han och fortsatte bort till Nordstan :) Gick bort till ett cafe vid kompassen, strax utanför där. Tog en stor varmchoklad med mashmallows och Emil tog lite allt annat ;p Satt där och tjötade ca 1 timme om allting vi nästan kunde komma på ;d och de fulaste av allt var att på nyår så var Emil på en krog i Kungsbacka, och där kom de fram en tjej till honom och frågade om han visste vem Madeleine Eidland var och han sa ja, då frågade hon hur han kände mig så sa han som de var, att vi gick i samma skola tillsammans i flera år eller samma klass, efter de sa hon bara okej och gick därifrån. Vadå läskigt? Hatar sådant. Känner inte igen hennes namn heller? Helt mysko. Är det någon här som vet hur jag vet vem eller känner en Amanda Krus? Jag känner bara en Amanda eller två Amanda, nej tre Amanda och ingen heter Krus i efternamn ^^

Aja, iallalfall. Sen fortsatte vi våran lilla vandring bort till Salu hallen för att han skulle ta kort på den men ingenting var som han ville ha de, så han sket i det bara för att ljuset var helt fel ^^ Sen gick vi tillbaka till Centralen, satte oss i hans bil och drog bort till Bergakungen för han ville glo bio. När vi väl stod där i kön sa jag (som han redan visste om) att jag inte hade tillräckligt med pengar för de tyvärr, och då sa han "nej men jag betalar/bjuder" haha, då sa jag nej och han fortsatte säga ja, så jag kunde inte mer än säga ja :) Väldigt snällt av dig Emil! Tusen tack. Vi såg den där filmen "The day earth stood still" eller vad den hette. Helt okej film, lite överdriven eller så men hallå eller, de är film! De skall vara så ;d Så efter filmen vid kl 01.10 kanske så gick vi tillbaka till bilen, som vi inte kunde komma åt dessvärre för lite olika saker och Sveriges samhälle Måste skylta bättre och ha bättre information på skyltarna så man förståååååår! Något att tänka på som Måste göras!

Sen körde han mig tillbaka efter ca 30 minuter till Centralen, hoppade ut med mig och satt inne typ 10-15 minuter och väntade lite med mig tills bussen kom :) Sen drog han hem och jag väntade typ, sisådääär 20 minuter ensam kanske :) Trevlig kväll som attan iallafall ;p

Nej nu skall jag försöka äta lite frukost och fortsätta kolla min film jag påbörjade igår :) Equilibrium med Christian Bale i huvudrollen. Än så länge har filmen vart grym! Skall kolla på Pulp Fiction senare ikväll hade jag tänkt också, och Yes Man. Emil sa att Yes Man var skitrolig, så den får jag väl se då :D
Tjao!

Ledsen

Jag är så sjukt ledsen på dig, att du sa de du gjorde. Du som själv hatar när jag gjorde de, så säger du likadant. Och sen säger du att de inte ens varit så, varför i herransnamn vill du göra mig ledsen för? Njuter du av det eller vad? Mår så sjukt illa av tanken på att du Faktiskt gjorde de med flit isånnafall.
Det gör så ont!

Ledsna prinsessan abdikerar.
Tjao!

Absurt

Jag hade verkligen glömt av hur jävla känsloladdat allt detta var. Förlåt mig till alla jag varit sne mot, dom som känner för dig att jag gjort någonting, men de finns en förklaring. Hoppas bara jag får de stöd av Dig jag räknar med, än så länge har de väl gått.. Sisådäär /: Glöm inte att de är vi båda som är i detta, inte enbart jag.

Har legat och kollar på film hela morgonen sedan kl 09.00, myst med katterna och inte gjort någonting ännu. Ända sedan igår eftermiddag hade jag denna dagen planerad men nene, inget gick jag som ville. Tack så jättemycket för ditt stöd i allt detta, trodde faktiskt att du inte var som dom flesta andra /: Men ack så fel man kan ha va. Vi är faktiskt i detta tillsammans, om du fortfarande inte Glömt av de? Tydligen, så sluta nu.

Någon som vet någon fest ikväll? Ni får gärna meddela mig via min bilddagbok :) "EllyObinsson". Kanske någon som Verkligen Vill ses.
Tjao!

Välkommen 2oo9?

Antar jag väl att man skall säga? Jag hoppas på att allt kommer bli bättre detta året. Nytt år, nya tag! Nu jävlar skall jag bannemig försöka lyckas med någonting. Rätt inställning har jag nu iallafall. Skall försöka börja plugga igen, skaffa mig ett jobb vid sidan av skolan och lyckas gå klart skolan nu för en gångs jävla skull! Jag måste klara det! Jag måste!

Skall på onsdag eller torsdag ringa till min förra skola här i Skene och prata med syon om en tid för att prata med dom om vad jag har för val möjligheter ang, skola, just gymnasium då. Jag börjar väldigt gärna skolan igen även om jag behöver börja om 2:an igen, men bara jag isåfall kan börja på ett annat gymnasium i te x Göteborg eller Borås. Huvudsakligen till att jag hoppade av skolan var ju för att jag inte trivdes i skolan och med lärarna, tyckte dom var urkassa på att lära ut och lära allmänt. Troligen inte bara jag som tycker så eftersom mer än halva klassen nästan hoppat av just den linjen, i min klass jag gick i. Så det är nog inte bara jag som inte tyckte så (tack och lov!?).

Jag har ju sökt jobb nu i nästan 6-7 månader utan lyckat resultat och inget hos Arbetsförmedlingen så varför fortsätta om jag inte får jobb liksom? Iochförsig så har jag inga arbetsfarenheter tidigare som jag fått på papper direkt men ändå, inget jobb alls? Hallå eller? Och de finns inget direkt stort utbud på jobb nu när de är lågkonjektur, och de är ju troligtvis så man gör, man drar ju ner på jobb när det inte finns några pengar.

Blir bara så sjukt trött på alla klagomål man får höra. Att man inte gör något av sitt liv osv osv osv. Dom VET ju inte hur det är att vara ungdom i just dagens samhälle, okej dom vet ju hur det är att vara ungdom eftersom dom själva varit det men de var inte i dessa året, de var för läääängesedan! Ni skall bara vara tysta, blir så trött på allt tjat så jag nästan dör. Mina öron kommer ramla av av allt jävla tjat ni ger mig. Så lägg bara ner! Ni vet inte varför jag hoppat av. De kanske inte enbart var just för att jag ogillade lärarna eller annat, de finns Faktiskt djupare problem, som ni inte behöver känna till! Säger jag att jag inte trivs pga olika anledningar skall väl Skolan Hjälpa Mig hitta annat eller så? Jo, de är så men NENE, min förra skola ville sig icke göra de lilla, utan jag fick försöka själv och de var fan inte lätt själv men får man ingen Hjälp från den skola som sägs vara Bra, får man eller Måste man försöka själv som sagt och de gjorde jag men de gick åt pipsvängen till! Tack så mycket. Väldigt uppskattat. Tusen tusen tuuuusen tack av er!

Nej usch, nu blir jag så förbannad så jag håller på att koka över nästan. Är säkert helt sprängröd i ansiktet nu pga allt detta och alla tankarna kring detta som gör mig pissarg (Y). Plus att jag har fruktansvärd huvudvärk som kommer och går, till och från och de gör verkligen superont :( Skall ringa sjukvårdsupplysningen imorgon om de fortfarande är såhär underligt. Har haft det sedan igårkväll, jätteknepigt verkligen. Får se vad som händer imorgon med huvudet mitt. Måste ta vara på skallen, den har man bara en ;p

En liten nyårsbild på mig och älskling bjuder jag på ^^

SKKÅLL!

Prinsessan abdikerar :)
Tjao!

RSS 2.0