Funny

För ytterligare undersökning, hittade denna på en annans blogg som med väntar barn vanligaste graviditetstecknena på könen:

Tecken Pojke Flicka
Bebisen hickar Lite Mycket
Magen

Toppig framåt

Bred åt sidorna
Magen Långt ner Högt upp
Din hud Torr Mjuk
Ditt hår Tjockt & glansigt Tunt & matt
Bebisens hjärtljud Under 140/min Över 140/min
Illamående de 12 första veckorna Nej Ja
Sover på

Vänster sida

Höger sida
Hormon rand Tydlig rand Ingen rand
Du är sugen på Sött Surt& salt


1 av 10 tecken på pojksidan.
7 av 10 tecken på flicksidan.

Snacka om att man undrar vad det blir...
Flicka? eller en liten pojke?

Funderar på vad det blir för middag idag, kommer absolut inte på ett skvatt, funderade först på korv med bröd, ahah så kul mat va? ;) nee. får se :)
Älskling kommer väl hem snart med får vi hoppas på <3 MISS YOU!

Elly abdikerar

Breeze still carries the sound, maybe I'll disappear

Breeze still carries the sound
Maybe I'll disappear
Tracks will fade in the snow
You won't find me here

Ice is starting to form
Ending what had begun
I am locked in my head
With what I've done
I know you tried to rescue me
Didn't let anyone get in
Left with a trace of all that was
And all that could have been

Please
Take this
And run far away
Far away from me
I am
Tainted
The two of us
Were never meant to be
All these
Pieces
And promises and left behinds
If only I could see
In my
Nothing
You meant everything
Everything to me
Gone fading everything
And all that could have been

Gone.. fading..
Everything..
And..
All that..
Ccould have been..

Please
Take this
And run far away
Far as you can see
I am
Tainted
And happiness and peace of mind
Were never meant for me
All these
Pieces
And promises and left behinds
If only I could see
In my
Nothing
You meant everything
Everything to me

Smiling in their faces, while filling up the hole

Sitter här nu framför dumburken igen :p Satt eftermiddagen igår dock men idag blir det en stund iallafall :) Älskling åkte vid 21.13 igår till Borås, för att sova hemma och sedan på morgonen idag åka klockan 04 -.- PALLA. haha. Så jobbar han till eftermiddagen idag, så kommer älskling till mig sen vid 17-18 tiden hoppas vi på .

Imorgon åker älskling till förmiddagen/eftermiddagen hemåt till Borås för att åka iväg till Rättvik med sin far och arbeta till söndag, många nätter utan dig då älskling, inatt var det allt tomt :( <3

En fråga till alla!

Jag är urkass på ändra design på min blogg, och förstår ytterst lite men knappt någonting och undrar om någon vänlig skäl vet hur man gör, för att lära eller göra om hela min sida åt mig? :) Vill ha mer bebis inspererat (eller hur de stavas :p) med tanke på bebis och lite annat smått och gott, jag är intresserad av, gillar osv.
Hade varit väldigt snällt om någon ville försöka sig på ;).

Igår åkte jag till mamma vid 16.30 och var där tills 19 tiden någongång, fikade lite hos mamma, och pratade :), sedan kom systeryster hem och då blev de liv haha.
Blev också bestämt att vi egentligen skulle få en liten kissemiss men då blev det inte till kvällen, då blev det ändrat tyvärr :(.

Igår var de första gången både jag och älskling såg när bebis sparkade utanför magen, vilken fräck känsla! Att se dig hoppa till :D Har jag någonting att kolla på om dagarna <3 Åh bebis, du är så efterlängtad och älskad av oss så du kan inte förstå :). Vi längtar efter dig

Funderar på att röja upp i mitt rum efter jag ätit frukost som blir om 5-10 minuter också :)

Kanske blir tysklands resa om två månader med mamma, pappa och Andreas. men bara ett kanske :) hihi. Och innan november månad har börjat skall jag, mamma och syster Annelie ner till g kås och kolla omkring, kolla spjällsäng, madrasser, lite lakan och annat mys tillsammans :) kan bli super mysigt verkligen!

Nepp!
Nu har jag skrivit för mycket känns det som :p och pappa vill ha internet och jag måste ändå äta frukost närsomhelst :).

Ha det jättebrao!

Elly abdikerar

Look at me now, I was a virgin, grow up to be a whore!

Mamma ringde för en stund sedan, skall till henne och hämta upp min öl som hon har där. Nej jag skall inte dricka haha, den är till älskling, hihi.

Strax efter det ringde Andreas och frågade hur det var, och att han hade lite paus. Och att han ikväll måste vara hemma för att han skall jobba med sin far imorgon också som på tors-söndagen i veckan.. Så han kommer hem en stund senare, vet ej när men senare någongång. Buhu, inte sova med älskling på fem nätter :( Ensamt det kommer bli utan dig breve mig i sängen här.. Och kallt. Kommer att sakna dig massor, saknar dig redan! men det är goa pengar du får älskling ;) Haha.

Pappa åkte intill Borås för kanske 30-45 minuter sedan för att byta däck på bilen och möta upp Christer och Andreas en snabbis antar jag..
Och jag tog nyss in kattorna mina, jo!
När jag och älskling flyttar får vi ta med oss Lillen =DDD Superglad för det, hihi. Dock typiskt nu när hon äntligen blivit steliriserad och allting och kan vara ute fritt och nästan när hon vill, till att vara innekatt igen och hon kommer bli olycklig säkert men aja, vi får testa ett tag och se!



Lillen i ett nötskal <3

Kanske blir jobbigt senare när bebis kommer, men vi får se!

Älskling och jag satt lite igår kväll också och pratade om vilken, vad för slags försäkring lill*n skall ha sedan. Vi funderade på Trygg Hansa, men får se. Nog att den är väldigt bra och DYRAST, med tanke på att de är Andreas som har mest pengar för tillfället, men ah.. Får se.
Just det här med Lillen också om vi skall ha henne, hennes försäkring är ju inte heller gratis direkt så de får vi också se om vi har råd med. Inte billigt att ha husdjur och småbarn på samma gång liksom...

Men äsch, Marilyn Manson gör min dag <3

Elly abdikerar med lite sorg i hjärtat av sin älskade!

Neuronal language pogram

Bättre humör idag :p om man jämnför med igår.
Har fått reda på lite saker om ens bästa vän, en av dom iallafall har flyttat och inte ens sagt någonting? Lite trist att få reda på det genom hennes bror.. Men aja. Om det är så hon vill ha det så visst. Trist bara.'

Älskling åkte tidigt imorse iväg och jobbade med Christer :) Gött med lite pengar nu älskling så vi kan ha lägenheten, haha. Så jag somnade om strax efter han åkte iväg och vaknade vid 11 någongång, kollade lite på tvn, åt frukost och sedan fick jag internet och nu sitter jag här :p
Andreas kommer väl hem senare antar jag. han skall iväg från torsdag-söndag och jobba också :( Uppe i Rättvik, så de blir en bit ifrån varandra. buhu!

Sitter här nu och lyssnar på Delysid (: Grymt bra musik, hehe. Annars idag vetefan vad som händer, fick brev från soc förut om att jag inte kommer få mina pengar därifrån alls för oktober månad, bara från försäkringskassan, jävla skit . Så jag kommer leva för typ.. totalt sisådär; 500 kr . Alla jublar. hahaha.

Nu kilar jag!

Elly abdikerar

Insane in the brain

Som rubriken. Knäpp i huvudet idag.
Jag har ingenting att skriva.

Vi har haft en mysig helg tillsammans, mycket god mat, dryck och vi har haft det urbra! Snart, om drygt en månad är det flytt till Borås, bo där några månader för att senare flytta antingen någon annan stans i Borås till ett bättre läge/ställe, Kinna/Skene eller Göteborg någonstans (:

Nu kilar jag ett slag, har inget mer att skriva.
Är i v21+3 idag. <3

Elly abdikerar

Ny vecka

Vecka 22: 25 sep - 1 okt 2009

Vecka 22

Kroppen:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet: Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser.


bebis <3

Vecka 22 igår inleddes (: (v21+1) idag!

Pappa åkte tidigt imorse till Tyskland, så nu är jag och älskling ensamna hemma till imorgon kväll :) HIHI. Komma över? Slå en pling vettja!
Idag blir det mycket tv tittande, myspys, sex spel vi köpte igår haha, god mat vi skall laga och god efterrätt ;). Imorgon får vi se vad som händer.. (: Skall kila nu. Skall nog klä på mig lite slött nu med.

Ha det brao!

Elly abdikerar

Tomorrow

Då skall jag och älskling till barnmorskan :) klockan 10.30 skall vi vara där. Ingen aning om vad som händer imorgon men något blir de väl :p Haha.

Idag = inte gjort ett piss. Kollar på disney film med älskling, tihih <3 myspys! Badat massor ocskå :).

Nu kilar jag. ha de fett!

Elly abdikerar

Apple of Sodom

I found the center of fruit is late,
It is the center of truth today,
Cut the apple in two,
Oh, I pray it isn't true,

I found the center of fruit is late,
Is the center of truth today,
I cut the apple in two,
Oh, I pray it isn't true,

I've got something you can never eat,
I've got something you can never eat,
I've got something you can never eat,
I've got something you can never eat,

I drained my heart and burn my soul,
I trained the core to stop my growth,
I pray to die in space,
to cover me in snow,
to cover me in snow,
cover me in snow,
I'm dying, I hope you're dying too,
cover me in snow,
I'm dying, I hope you're dying too,
I'm dying, I hope you're dying too,
I'm dying, I hope you're dying too,
I'm dying, I hope you're dying too,
I'm dying, I hope you're dying too,
I'm dying, I hope you're dying too,
I'm dying, I hope you're dying too,

Take this from me, (hate me, hate me,)
Take this from me, (hate me, hate me,)

1, 2, 3, he is a speed bump mannequin,
1, 2, 3, he can't move just stand still,
1, 2, 3, he is a speed bump mannequin,
1, 2, 3, he can't move just stand still,

I've got something you can never eat,
I've got something you can never eat,
I've got something you can never eat!

(:



En ny bild på hela mig och magen, för att visa lite mer OM de ens syns :p
Bebis i vecka 21, (v20+4) Snart 22 <3

Annars har dagen fortfarande varit väldigt lugn. Älskling åkte förut till jobbet vid 11 tiden, jag har suttit framför dumburken här, kollat på film (ensam :() buhu :p, ätit lite godis och nu har pappa åkt till jobbet för dryga timme sedan och nu har jag internet så jag passar på att blogga lite.. :) Fick skjuts ner till soc av pappa så jag kunde lämna in mina papper jag egentligen skulle gjort igår (A). ops! hahaha .

Msn har hängt sig också, kommer inte in :( OGILLAS! nog om det.
Har sjukt tråkigt, bara så att ni vet, haha. funderar på vad man skall göra för middag till min sambo och blivande morfar för 5:e gången? ;) haha.
Funderar på att knyta lite nya kontakter, alltid skoj :) Rå hit med msn vettja! Är ju ändå bara hemma på dagarna då älskling jobbar. hah :)

Tog också bort Lillens stygn igår på magen efter operationen, självaste jag tog bort dom helt själv :D Kanske skall bli lite djur assitent? haha ne fy, de vill jag inte :). Har redan någonting jag vill bli och skall börja plugga till det efter bebis är född, vet dock inte när riktigt ännu. men kanske 6-9 månader efter lite smått? :) Låter kul det!

Får väl kila nu, har inget kul att skriva nu :p

Elly abdikerar :)

5 år sedan idag

Idag är det exakt fem år sedan jag valde bort dig, tyvärr. Även om det var jobbigt då som nu så var detta bäst för dig, min pojk.

<3

Ingenting var för att jag inte älskade dig. Situationen fungerade inte. Både mellan mig och pappan, ekonomiskt, bostads eller någonting. Åldern var väldigt ungt för mig kände jag.. Jag var inte redo att bli mamma vid 15 års ålder.

Men detta beslut jag gjorde då har varit det bästa, om inte detta hade hänt, hade jag aldrig träffat den mannen jag är tilsammans med nu. Situationen var helt enkelt fel, fel tajming. Men ingenting var ditt fel, bara vårt. Ingenting vi klandrar dig för såklart.

Helt oskyldig var du, och nu så ensam och förtinad.
Men stunden med dig, den lilla stunden är minnessättande i mitt huvud. Någonting av mitt liv jag aldrig kommer att glömma bort. Det är dig. Du min pojke!

19 veckor (18+3) hann du bli innan vi separerades ifrån varandra.

Den dagen är en av dom starkaste dagarna i mitt liv. Tro mig, det är de!

Jag har glömt av en hel del saker från den dagen, stunden men själva "huvudmomentet" är oförglömligt. När jag kände att det var dax, och du var ute ur min kropp.. De blev så tomt på något sätt och inte bara för att du inte var med mig längre, som du var för dom få sekundrarna innan du var borta.

Jag kommer ihåg att hela aborten, från jag fick slidpiller in i mig från att stunden då allting var ute ur mig, ink. Dig, tog allting allt som allt över 10 timmar. Och de var sjukt jobbigt.

Jag vet att många är mot abort och många för abort. Men jag var glad och är fortfarnade väldigt glad att vi har friabort i Sverige. Ett plus med Sverige iallafall, yey.

Men du får aldrig glömma av däruppe, att jag inte har glömt av dig. Jag tänker ofta på dig, och tänker på hur det hade varit idag om du hade varit hos mig, och hur det är nu i vardagen utan dig. Du är inte glömd. Du är älskad och saknad av mig. Men de var omöjligt för mig att tänka mig själv som mamma vid 15 års ålder, de gick bara inte. Plus att pappan till dig och jag inte hade de det bästa förhållandet heller, med tanke på att vi inte är tillsammans idag.

Dig kommer jag alltid att sakna. Du var allt en söt liten pojke du, det är du ännu idag. Bilden av dig finns med mig hela tiden, i mina minnen, alltid!

Tänk att du hade varit 4.5 år om du hade funnits idag. Och du hade ett syskon på väg till livet också, i min mage just nu. Dumt att tänka så av mig, jag vet, jag vet det. Det är inte de lättaste att släppa allting som varit ibland för att tänka framåt.. Du gjorde ju inget ont.

Förlåt mig för det jag gjorde. Men de var bäst såhär. Jag gjorde det jag kände var bäst för mitt barn.


22/9-04 - en dag i mitt liv jag alltid kommer att minnas.


Elly abdikerar ledsamt...

Fuck and kill they all

:) Äntligen fick vi tag på killen som vi skall ha lägenheten ifrån igår så vi åkte in med pappa vid 16 tiden ungefär, hade bestämt med Andreas morsa att hon skulle få följa med och kolla på lägenheten med oss, och min pappa eftersom han ändå körde dit oss.
Träffade Tobias som han hette, pratade, han visade oss runt, sa för/nackdelar osv. Dock inte den bästa lägenheten direkt men aja, får väl gå ann om man skall bo där nåra få månader...
Två rum och kök var det iallafall :p. haha. men jajja.. istället för en tvåa skall vi söka trea relativt snart, eller så fort vi flyttat dit, haha :p

Efter det åkte vi med Andreas mamma hem till dom för att hämta lite papper Andreas behövde för jobbsökningar osv. Pratade lite med hans fader med en stund.. Sedan var vi tvugna att gå till bussen så vi inte missade den eftersom vi redan missat två innan :p Hahaha.

För en stund sedan åkte älskling in med bussen till Borås för att jobba lite.. sen skall han hem till sin mor och far igen en stund för att prata och hämta lite papper..

Så jag sitter här vid msn och trökar, lyssnar på Manson och skall nog snart försöka få på mig lite tyg på huden så jag kan åka ner till Soc och lämna in papper :) Måste väl bädda sängen också antar jag :p. haha.
Inget annat som är bestämt heller, får se vad veckan/helgen blir av. Eller jo!
På torsdag skall jag och älskling till BVC :D Mätning, vägning, lyssna på bebis hjärtljud och prata :). Troligen blir de första gången denna gången, på torsdagen mätningen blir. hihi :)
Hoppas hon säger positiva saker :p Haha :)

Nu kilar jag :)

Elly abdikerar..

The beautiful people;

Igår var bara vi hemma, och tog det väldigt lugnt. Senare till 20 tiden, ville älskling handla lite god dricka, så vi stack bort till MM och han fick handlat de han skulle. sedan åkte vi vidare bort till Rydal och stannade vid ån där.. gick ut på udden och satte oss lite :) Jättemysigt! Sen på hemvägen blev vi sugna på Mc donalds mat så vi tog en sväng förbi där och köpte lite gott gott (A). höhö.

Tog med oss maten i bilen, åkte hemåt var de bestämt men för omväxlingens skull tänkte vi ta en annan väg hem så vi körde in på en annan väg.. såg att de var ett hus som det kom svart rök ifrån, alltså från skorsstenen, så Andreas hoppade ur bilen, ringde på och inväntade om någon skulle öppna, för de var helt nersläckt i huset och såg helt dött ut. Tänk om det brann? vem vet. men hursomhelst!
Sedan öppnade det en äldre dam som sa allt allt var under kontroll, och frågade vad de var för bil Andreas hade.. Securitas sa älskling till tanten, och hon ba: jaha! Vad bra, jag har lite problem med mitt larm så om du skulle kunna komma in :P Så Baby gick in hahahah :D Gud vad jag började garva då som en jävla galning i bilen. haha, var ju meningen att han skulle fråga om allt var okej med tanke på den svarta röken från huset. Haha!
Älskling är ju bara asperant eller vad de heter på Securitas än så länge, så han håller på att lära sig allting.. så kom han la ut efter ca 10-15 minuter och sa hejdå till tant :p Sedan åkte vi hem, hahaha. gud vad jag tyckte de var skoj ;) Började jävlas med älskling och sa att han dejtar gamla tantar ;). Grr! hahaha :D

Nu har jag pillat klart med jobbsökningarna inför soc pappret som skall in och senare i veckan skicka in till min kontakt på AF om jobben jag söker :). Så man har fått det gjort!

Annars händer inget speciellt direkt.
JO!!!
Igår kände älskling bebis sparkar för första gången! :D Vi båda blev helt till oss, speciellt Baby :) eftersom jag själv känt det flera gånger varje dag inom mig. hihi. Jättemysigt! :) Nepp.
Nu lägger jag av här.. Skriver mer senare troligen :).
Ha de fett !

Elly abdikerar

Feelings

Är det meningen att jag skall känna såhär? Jag tror inte det, eller jag vet att jag inte skall känna såhär. Jag har en stor klump i både magen och halsen just nu som inte verkar vilja försvinna, bara undrar liksom.. När försvinner dom isåfall? Mer orokänsla och ledsenskänsla antar jag, nej. Jag vet att det är de!
Har suttit sedan klockan.. igår klockan 20-21 tiden ungefär och lyssnat sönder Lifehouse. Enbart för att jag är så satans nere på botten. men hallå? Vad är det med mig? för några dagar sedan var jag på topp, var sjukt lycklig men snacka om att mitt humör skiftar snabbt om från kanon till botten. Orka!

Satans spotify reklam som förstör när man är nere och inne i låtarna och inväntar ivrigt nästa låt men nehe! Då kommer den jävla reklamen, alltid två-tre stycken i rad också! Icke bra någonstans. människor (jag!) blir bara galen av reklamen. den förstör, ta bort, Tack!

Älskling skulle kommit hem 21-22 tiden också men de har han inte heller gjort. Ännu mer ledsen, och jag vet inte ens om han kommer med denna näst sista bussen hem som gick 00.25 från Borås C. Om inte blir det väl 02.25 OM han ens kommer /: han har varken hört av sig eller någonting, de är jag som fått fråga och höra av sig för han verkar ha glömt av hur man gör tydligen... Och sådant gör saker och ting inte direkt bättre, snarare *tummen ner*.
Hoppas bara du förstår hur mycket jag saknar dig älskling.. och hur mycket både jag och ditt barn saknar dig just nu, alltid! Du är allting för mig, min livskamrat, min älskare, min bästa vän, mitt allt.
Saknar dig så ofattbart mycket, ensamt här utan dig..



Elly abdikerar

Bebis magen


It's something cold and blank

There,s something cold and blank behind her smile
She's standing on an overpass
In her miracle mile

"You were from a perfect world
A world that threw me away today
Today today to run away"

A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

Her mouth was an empty cut
And she was waiting to fall
Just bleeding like a polaroid that
Lost all her dolls
"You were from a perfect world
A world that threw me away today
Today to run away

A pill to make you numb
A pill to make you dumb



<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3



Jag vet inte varför eller något. men jag känner mig så nere, och de har jag gjort dom senaste fyra-fem dagarna.. konstigt nog. Dessa hormoner alltså. Lider verkligen med pappa och Andreas som får stå ut med mig som mest.. Jag går mig själv på nerverna ibland och det är så grymt jobbigt när jag förstår hur jobbigt dom måste då ha det i min närvaro, när jag är som jobbigast. Jag önskar att jag kunde vara någon annan ibland.. precis som den här texten ovanför, ni som läst den förstås eller hört låten.

Ibland är jag bara så överdrivet kall och tillbaka dragen. som idag tex. Jag vill hitta på något, och jag fick ett bra val men ändå tackade jag nej? Det skulle allt vara bra om de fanns ett piller som kunde göra mig stumm ibland.. Så slapp mina närmaste höra mig tjata och gnata på dom.. Stackarna!

Det är verkligen jobbigt att ibland vara på topp humör och vara jätteglad och nästa stund eller dag vara helt tvärtom.. Det tär på mig själv.. men det är väl så det är antar jag att vara med barn och vänta barn.. som tur är kommer det något bra utav allting efteråt, tackochlov!

Men jaja.
Nu skall jag väl ta och sluta skriva, har inget vettigt att skriva ner just nu i vilket fall.. Andreas har åkt iväg och kommer hem ikväll någongång.. vet ej när men någongång.. Så jag blir ensam här på rummet och får försöka hitta på någonting, kolla film? Ähh. Får se!
Samma blir det nästa helg, då skall pappa resa bort, Andreas skall upp till Stockholm området troligen från ons-söndag och jobba. Och då blir jag återigen ensam, dock mer ensam då än nu. Jag har kattorna iallafall :)

Kilar nu.
Ha det fett alla !

Elly abdikerar

Ny vecka idag

Idag går vi in i en ny spännande vecka, nämnligen vecka 21 :) (v20+0) Och det betyder också att halva graviditeten har gått och har halva kvar!(!!!) Så jäkla spännande så det finns inte! :)
Lite information om denna grav. veckan .


(klickbar bild)

Vecka 21: 18 sep - 24 sep 2009

Vecka 21.

Kroppen:
Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter. Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt, undvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och mineralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytande medicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln. Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Hjärnan har i stort sett fått alla sina nervceller. Nervcellerna utvecklas framför allt under veckorna 10–20. Detta är en extra känslig tid, men efter det är risken för hjärnskada mycket liten. Barnet är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför din mage.



En bild på bebis magen, hihi :).



hihi, bild på pappan och bebismagen tillsammans! <3

Just nu är Addo nere på AF på basinfo, jag sitter här med lite viol godis (A) och gottar mig och JA, jag har redan ätit frukost :p haha, ta det lilla lugna nu va!
Annars så skall jag och Andreas åka intill Borås lite senare och byta en t-shirt jag köpte till honom i tisdags som var för liten så han får M istället för S. höhö. Och så skall vi hem en snabbis till hans föräldrar och säga hej och hå och hämta en vhs film, Lady och Luffsen :D. hihi. Vi köpte även fyra nya filmer igår på MM.

Nepp. Om man skulle ta och sätta på lite musik.. men vad för musik?
Det får bli min andra älskling. Manson såklart <3

Jag älskar dig Andreas!


Ha de fett!

Elly abdikerar

15/9-09

Idag firar jag och Andreas aka Baby 15 månader tillsammans, så jag köpte en present till honom, hihi :). Han blev glad också :p haha. <3

Annars idag åkte vi in till Borås vid 10.30 tåget dit från mig (Kinna) och mötte upp Bea :D Längesedan jag träffade den tösabiten, så vi gick omkring hela dagen.
Vi åt kina buffé tillsammans (alla tre), vi handlade en hel del saker dvs smör knivar haha :p, jag köpte svarta jeans leggings, svarta stövlar i mocka med liten klack (ursnygga (A)), en bajs spray som luktar rent ut sagt SKIT hahaha :D, en gyroboll till älskling, åt på Mc donalds senare också, åt mjukglass gjorde vi med eller jag och älskling för Bea gillar inte glass så hon köpte en coca cola istället och sörplade på :p.
Älskling var iväg 2-3 timmar och jobbade också så då passade jag och Bea skrutt på att babbla en massa i de fina vädret, dock satt vi i skuggan för de var så jäkla varmt i solen ju, hehe ;p. Sen åt vi McD mat och de var då älskling dök upp igen efter jobbet :). Vi var först i stan och sedan gick vi tre vidare till Kna(u)lleland och var där nästan hela stunden vi sågs.. hihi.

senare fram mot 18 tiden gick vi alla bort till centralen för att Bea skulle hinna med sitt tåg hemåt :). Satt och tjötade i ungefär 30 minuter innan hennes tåg anlände och tog lite kort gjorde bea också hehe :p.
Så hela dagen har varit suverän enligt mig och jag tycker att vi dvs jag, Andreas, Bea och hennes göbbe skall gå på par middag tillsammans :D eller så får jag åka till henne och hälsa på henne, har ju aldrig varit hos henne í hennes lägenhet faktiskt :)

Så vi avrundade vid 19.00, hon gick på tåget och vi gick bort från centralen för att pappa hade precis slutat jobba och skulle åka hemåt och frågade om vi ville åka med honom och självklart tackar vi ja :) Perfekt timing ju!

Kom hem runt 19.45 typ och då satte sig älskling vid datorn och spelade lite spel och jag vid tvn och inväntade Idol..
Nu inväntar vi Little Biritan USA :D så jävla bäst det pogrammet är va! har följt det sedan första säsongen som gjorde självklart :p hahaha. Verkligen min humor! heeh (A)

Nu avrundar jag också här, tänkte fixa mig snabbt inför kvälla :)
ha det brao allré männischooor!

Elly abdikerar <3

Flytt på G!

IDAAAAAAAAAAG.. har jag och Andreas fått lägenhet. Flyttar den 1:a November till Borås, Tullen! :D Så jävla skönt va. Äntligen eget! :) Så blir det inflyttningsfest, dock får ju inte dricka men det kan jag göra om 1 år eller så beroende på hur länge jag skall amma, skall försöka amma så länge som möjligt :) det bästa såklart!

Blev i Borås, Tullen. En 2:a på 55.5 m2 rätt liten tvåa men äh, de fungerar ;D.

Såja! :D
Imorgon skall jag träffa Bea i Borås :). blir en heldag troligen så skriva här kommer jag inte göra förens till kvällen om de blir något :p haha.
Så nu vet syster Linda, Josefine, pappa, mamma, Andreas mor och far och Marcus om detta :D ialalfall som fick höra det irl och genom telefonen, haha :). Så jävla kul va!

Så nu sitter jag och älskling och lyssnar på den gamla godingen Rob zombie <3 ;). WOOHU!

nu skall jag sluta skriva för Andreas skall spela :p höhö. NÖRD!!!!!!!! Men jajja. :)
Ha det fint!

Elly abdikerar

Sons on plunder

Redan fått gjort en hel del idag :). varit uppe sedan 09 någonting tror jag.. klara och iordning gjord vid klockan 11 ungefär och sedan åkte jag och älskling vidare till Visko för jag var där förra veckan och hittade ett par okej skor men ville inte köpa dom så jag ville åka dit idag och kolla in dom en gång till. starkt nej blev det från min sida :p testade alla möjliga kvinnliga skor. alla med mer eller mindre klack :p fy inget för mig. jag håller mig till converce, platta och håller i år ;D haha.

Efter det åkte vi till MM och handlade och inskaffade ICA bonus kort för oss :).
handlade lite fort sedan till Coop i Skene och letade efter älsklings favorit raklödder som inte finns någon jävla stans, då vi åkte hem och var väldigt hungriga så jag bestämde att bjuda båda älskling och pappa på lunch buffé :) hihi, snäll man är va!? ;) hehe

Blev Framnäs och deras buffe mat var väl betyg.. Skolmat haha, ingen höjdare direkt. men gick ann!
vid 15-16 tiden snart åker jag och Andreas med pappa intill Borås för att älskling skall få sitt arbetsintyg och sedan går vi till AB bostäder i Borås för att visa upp det inför lägenheten vi tackade JA till där.. Får se vad som händer och OM vi får någon lägenhet snart, får hoppas! :)

Sen skall vi gå och kolla lite kläder, vet inte varför men jag brukar verkligen inte vara den som Vill kolla på kläder, haha. rent ut sagt så hatar jag det! och detsamma med att kolla skor osv. hatar att prova, leta och ha sig. ingenting för mig. heeh.
Har hellre sletna gamla kläder på mig. Handla eller så kallat shoppa kläder är så kvinnligt och jag är då fan heller inte kvinnlig till min klädstil direkt. eller i mitt sätt. haha. fråga älskling han vet ;)
Jag förstår mig inte på killar eller tjejer som orkar köpa kläder och prova fram och tillbaka. Vilka fjortis fasoner. hahaha. nej fy. Kläder är kul att handla till bebis bara :D Haha annars NEJ!

Bebis och Andreas, ni är allt i mitt liv. <3
Nu är vi i vecka 20 :) Snart har halva tiden gått redan.
Skönt. hihi

Nepp!
Pappa knackade nyss på dörren och frågade om vi skulle börja göra iordning oss för att åka intill Borås, så jag får väl avrunda här och nu då.
ha det fint. skriver mer ikväll/imorgon :)

Elly abdikerar :)

Hide and seek

Som sagt så har vi haft fullt upp hela tiden och i lördags dvs igår fungerade inte internet ett piss så det var värdelöst och samma i fredagskväll. men iallafall !

Igår var det lördag och vid 09.30 åkte jag, Andres och pappa bort till Skene för att hämta upp mamma och systeryster för att åka vidare till Alingsås och gå lite ett litet 10 års kalas för Natalie :)
Kom dit vid 11.10 och fick kaffe och kakor. gott gott!
Sedan ungefär en halv timme någonting kom Annelie med hennes familj. Ännu trevligare. hursomhelst :)

Fast vi drog senare vid 14 tiden och då åkte vi mot Mc donalds, haha :p
onyttigt men gott och snabbt att få mat :D höhö...
Så vi åkte också till ica maxi i Borås en snabbis och köpte mjölk, fil och yogurt :p. senare begav vi oss hemåt mot Kinna/Skene. Lämnade av systersyster och sen åkte jag, älskling och pappa hem.. skööönt!
Tog de bara lugnt resten av kvällen. orkade ingenting direkt men jag kände för att gå in på internet men NENE, internet var nere . jävla 3 dongel(?) Skit sak! somnade tidigt och vaknade tidigt ;D hahaah.

idag så vaknade jag och Andreas runt 09 men gick inte upp förens 10 nästan och fick stressa med exakt allting.. jag som skulle duschat håret och fixat mig hann inte det, inte Andreas heller. så det fick bli en snabb frukost som jag inte de minsta blev mätt på och snabbt fixa mig och sen iväg till Kinna för att hinna med bussen till Borås vid 10.33.

Vi hann tack vare att pappa körde ner oss till Kinna och sen var vi inne i B vid 11.12 typ. fick vänta ca 5 minuter på Andreas mamma och marcus som skulle med :) eller ah, andreas morsa skulle ju köra så :p haha. Åkte till Göteborg för att vi hade tänkt åka till IKEA i Kållered såklart, orka bäckebol :p haha. hursomhelst. Bestämde oss för att åka förbi Freeport i Kungsbacka fort som fasen och kika runt.. och nog var det snabbt ja. haha kollade runt men hittade inget alls av värde att köpa :p kanske en cheeseburgare för att jag var så jävla hungrig men de fick vänta :(.

Åkte därefter vidare till IKEA och gick omkring nåra timmar.. åkte vid 17.30 kanske, åkte förbi Skene/assberg och kollade på dom lägenheterna vi tackat ja till och får besked om imorgon och tisdag om vi får dom :D eller iallafall en av dom :D hoppas hoppas hoppas! Speciellt på den första fina :).
Sen blev vi hemkörda av Andreas mamma, lastade av våra saker vi köpte på IKEA och gick in :) (hem) :D. Lena och Marcus åkte vidare till Borås/hemåt .

sedan visade vi pappa sakerna vi köpt och pratade lite snabbt om lägenheterna igen för imorgon.. strax efter det så satte vi oss framför datorn och kikade runt.. och jag skickade in en sak till AF som jag glömt göra. Skönt att få det gjort nu iallafall :).

men nu skall jag nog ta och sluta skriva faktiskt.. hehe. :)
Ha det fint!

Elly abdikerar

We're from America

Så där ja!
Då har man duschat och fixat iordning sig för att strax åka intill Kinna en liten stund och kolla en sak :)

Annars idag har det varit lugnt. men imorgon blir det full rulle. Åka till Alingsås och hälsa på familjen Whitehouse/Upton/Eidland :p haha, många efternamn där ja.. ;)
Andreas duschar just nu och är nog strax klar tror jag, och här vid datorn sitter jag med min nya parfym ;). Andreas gav mig igår en present <3 hihi.
DKNY green apple, en stor flaska! :D älskar den lukten, så goood! Och bara för att han köpte den stora fick man lite extra saker med parfymen, dvs DKNY red apple, för att testa fast i den ytterst pyttelilla flaska man kan få typ, haha ;p och lite duschkrämer, läppbalsam tror jag också de var med i? har inte kollat så noga ännu :p

ikväll skall jag bjuda älskling på restaurang ;) men de vet han inte om ännu. haha :D
Måste nog sluta nu. skriver kanske senare eller kanske imorgon om jag hinner. söndag blir också trevlig :). Då blir det IKEA med Andreas mamma, Andreas, jag och Marcus :p ett tag sedan man träffade honom också. kan bli väldigt kul.'

på tal om annat. Ny vecka idag också.
Vecka 20 (v 19+0) och bebis sparkar mer och jag känner de allt tydligare för varje gång nästan <3 Oh vad vi älskar dig skall du veta :).

ha det fint alla!

Elly abdikerar :)

Long time no see

Jössus.
Längesedan man satt vid datorn :p haha.

hursomhelst

Vi har varit hos barnmorskan och fått se bebis en gång till, vi tog inte reda på könet och de fick vi inte heller. Vi fick med oss tre stycken bider, dock lägger jag inte upp dom just nu. Fick reda på att jag är 4 dagar mindre gravid så idag är jag i vecka 19 (v 18+6). så varje fredag går vi in i en ny vecka :). hihi så imorgon blir det vecka 20.

Vi har kollat på två stycken lägenheter också, igår :). I skene faktiskt ;p kanske inte världens roligaste ställe att börja bo på men alltid något :). Så vi får besked på måndag och tisdag om vi får någon av dom två, så nu hoppas vi! :D hehe

Andreas har flyttat hit till mig :) (och pappa :p) Så det har varit mycket med flytta hit alla Babys kläder och en del möbler från hans rum hos sin mor och far..

Idag har vi varit på föräldra info om ledighet, penning och försäkringskassan. fyfan vad knepigt vissa saker är men man lär väl sig ;p haha!

Helgen är fullproppad med saker. Nämner mer imorgon :). Ha d fett !

Elly abdikerar

Another brick in the wall

Vecka 19, (v18+2).
Allt bara flyter på och jag känner att bebis växer mer och mer hela tiden och snabbare och snabbare! Så himla fräckt att vara med om .



Lite bilder från den mysigaste helgen <3

Elite Plaza Hotell Avenuve korridoren mot hissen från vårat rum. Våran mysiga dubbelsäng :) med Mc mat, haha. utsikten från vårat fönster, superfint! precis när man kom in på vårat rum på hotellet :).

Denna helgen var så sjukt mysig så de finns inte. Pool, relaxavdelning, god frukost, två dagar helt själva utan någon som stör. Det var så himla skönt. de var verkligen något vi behövde, inte så lätt som dom flesta tror att vänta barn.. Vissa har de lite svårare eller kanske inte är helt okej inombords.. men det känns som att lägenheter osv är på G och det börjar lätta upp nu :) Känns kanon.
Och på onsdag senare till kvällen skall jag och Andreas på två lägenhetsvisningar i Borås, Tullen ;). Två stycken bostadsrätter, jättefina :).

Hursomhelst nu.
Andreas åkte tidigt imorse till Borås för att jobba, och jag är hemma som vanligt. haha ;p.
Får se vad som händer idag.. Funderar på att åka med pappa ner till Kinna och köpa en film jag och älskling vill ha ;) Baby skall ha en liten överraskning tycker jag, hihi (A).

Nepp.
Nu skall jag nog ta och göra min lite lunch, vegg bullar och potatis mos :) Mömma! Så ha det finfint alla . Pözz ;D

Elly abdikerar

RSS 2.0