Ny vecka :D

Äntligen är man inne i vecka 18+1 :) Eller vecka 19 då med andra ord. Lite fakta!

Du är på dag 128 av 280. (45,7%).
Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 1 full dag (v18+1).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 30 jan 2010
Du har 152 dagar kvar till beräknad förlossning.

-

Vecka 19: 30 aug - 5 sep 2009

Vecka 19

Kroppen:
Nu börjar du komma halvvägs genom graviditeten. Det kan vara bra att reflektera över sin livssituation och det som ska komma. Tanken förändras från ”nu är jag gravid” till att ”nu väntar jag barn”.Blodvärdet sjunker och barnet behöver mycket järn. Nästan alla gravida kvinnor behöver ta järntillskott. Blodtrycket kontrolleras regelbundet på barnmorskemottagningen. Det är vanligt att det sjunker lite, eller stannar på samma nivå som tidigare. Om blodtrycket går upp kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition.

Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.

Herregud vad de går fort nu för tiden :) så kul! <3 Jag och Andreas har också kommit underfund med att vi skall kolla könet på vårat kommande barn med. Vi längtar så himla mycket. Så nästa måndag, 7/9 kl. 09.20 har vi UL tid på BVC :).
Undra om det blir en Charlie eller Isabelle? :O :)
Vi längtar så otroligt mycket efter att få hålla dig i våran armar, och pussa på dig! <3 Du är längtad lill* älskling!



helgen:


Annars så i fredags var Andreas ledig från jobbet, så vi gjorde vårat första riktiga inköp till lägenheten, gemensamma köp. En fritös. haha :) redan testad den flertal gånger här hos oss :). Kanon kul!

I lördags så ville vi gå på bio kände vi, så vi köpte bio biljetter på SF, Bergakungen såklart och senare vid 19 tiden åkte vi intill Göteborg :) Gick förbi Scandic Opalen vid bion och fick en impuls grej. Sova på hotell inatt! :D så vi gick dit och kollade lediga rum, inget alls hade dom :( Tyvärr. Så vi gick bort till Elite plaza Hotell Avenue på Avenyn och kollade lediga rum. Hade ett ledigt rum och vi tog det direkt :D Haha. <3 Blev 1.400 ;- för en natt ink. relax/swimmingpool, frukost och annat. Senare vid 21.15 började filmen :) Det blev filmen: Public enemies. Sjukt bra film. Depp var snyggsnygg (A) och Bale med, haha :). Lite småsorgligt slut dock men jajja..
Senare gick vi och köpte mat och tog med mat upp på rummet, myste och sedan somnade vi runt 03 på natten :p Haha.

I söndags (igår) vaknade vi runt 07, gick upp och åt frukost tillsammans :). Myspys! Hotell frukost är allt för dö gött alltså, haha. Iallafall, vi gick intill stan senare för att köpa oss nya badkläder eftersom vi gjorde en impuls grej med hotellet så hade vi inga saker alls med oss. gick till nordstan, Stadium och kollade runt lite på bikinis och badbyxor ;).
Hittade de vi ville ha och köpte det, sedan köpte vi varsin mjukglass på Mc donalds och åt på tillbaka vägen till hotellet.. gick ner till relax/pool avdelningen och kollade upp det lite, inga människor alls :D Haha, nästan sprang tillbaka till vårt rum och bytte om, åkte hissen ner och sedan hoppade in i poolen :D hahaha. Var där i 1.5-2 timmar ungefär helt själva. så himla skönt så det inte var sant :). efter det lilla vistelsen så gick vi upp och bokade om rummet för en natt till :D helt galna vi är! Men vi beställde för en natt till och så blev det i samma rum, hihi. Dock blev det dyrare, 1.700 ;- istället för priset från lör-söndagen på 1.400 ;-. Men de överlever vi självklart. senare så gjorde vi iordning oss lite mer och myste lite (A), och så blev klockan 19.15 och vi gick ut för att leta upp en mysig och bra restuarang i stan. Fick bli Galini :D en grekisk restaurang på kungsgatan :) sjukt gott! Blev förrätt, varmrätt för oss båda. vi var för mätta för efterrätt ;p. gick bort till en godisaffär strax innan 22 tiden och köpte oss lite gott gott !
gick till hotellrummet, myste i sängen med godis, dricka och film . Blev Wall-E men somnade halvt som halvt efter drygt 10-15 minuter, haha. var jättetrötta båda två.. Efter det vi stängde vi av och gick och la oss vid 23.00 tiden...

Vaknade runt 06 tiden idag, älsklings mobil ringde inte förens 06.50 men stängde bara av alarmet och somnade om :p väckte honom efter jag vart på toaletten en liten stund och myste lite innan vi gick upp :).
Klädde på oss, och gick ner till frukosten strax innan 08. Åt god frukost igen, och såg Kajo? Kayo? från Afrodite på frukostbuffen, haha :p lite kul bara sådär. hehe. Åt klart och skyndade oss upp till rummet, fixade oss snabbt och packade ihop allting, gick ner till receptionen, checkade ut och vi blev sjukt chockade när vi såg att denna extra natten också kostade oss 1.400 ;- BARA :D Haha, 2.800 ;- totalt. GÖTT :D ;). knäppa tant i receptionen dagen innan ;p Haha! :) så vi gick plus med det iallafall .
Sedan åkte vi hem och var hemma vid 10.30. Skönt att komma hem faktiskt :)(!!!). :p Hehe.

ikväll blir det bara mys med älskling :) Denna lite dyrare helgen var vi värda, och de var den mesta mysigaste helgen i hela mitt liv. Älskling bjöd på båda nätterna på hotellet <3. Super tack till världens finaste pojkvän, "pappa" ;).
Imorn skall älsling iväg antligen och jobba med Christer . senare om vi hinner skall Baby till AF och skriva in sig.. kanske.. om han hinner :).

Häpp. om man skulle ta och vila med tvn och älskling ? ;) jada! <3
Ha det fint!

Elly abdikerar <3


Hello. Is it me you're lookin' for?

Då var det fredag :D SKÖNT! Äntligen fredag, hehe.

Kom hem för ca 40 minuter sedan från en arbetsinterjuv i Kinna, så nu får vi hålla tummarna för mig för fan :D Haha. Får iallafall inom kort veta om jag får timanställning eller ej :). hihi spännande!

Idag är älskling ledig, och igår med fast det var mer för att han mådde dåligt. Stackarn :( <3
Magen har vuxit lite granna nu :D Älskling ville ta kort på magen imorse, hiih. sötnos <3 min älsklings pojk <3
Har även skickat in mina arbetssökningar för Augusti månad till min handledare på AF strax innan jag åkte iväg till Kinna. Och innan dess så var jag, pappa och Andreas på Jysk en snabbis och letade efter utestols sittsaker :p Hittade sex stycken dynor :) mycket fina också! :p

Ikväll blir det fet fredag, dvs pizza :D Hehe. gott gott :)

Hepp. Älskling kollar på skräckfilm i mitt rum, pappa skall strax åka iväg och handla inför idag, kvällen :) Och jag sitter här och nördar mig. ogillar skräckfilm eller så, blir det psykad efter dom :P haha. Filmen Andreas kollar på hade fan 18 års gräns :O aldrig sett det innan faktiskt så det var något nytt ;p hehe.
Jajja. får väl gå in en stund och kolla på filmen.. om jag törs :p Haha! Lite bilder också :). På bebismagen...


LITE mer nu :)

Ha det finfint :) hihi

Elly abdikerar

From You



Jag älskar dig
Andreas Appelgren <3


Du är mitt allt.

Turn around, looking what you see in the face

Ringde nyss älskling, och han var nyligen hemkommen från jobbet, lång dag för Baby :(. Får ta hand om dig sedan :) hihi, eller ta hand om varandra låter bättre. Behöver lite massage (A). hihi.

Sedan när pappa och älskling kommer hem beger vi oss bort mot Skene, Hemmakväll för att köpa dvd :). Never ending story 2. Och imorgon eller på fredag kommer mitt lilla paket från CdOn.Com :D. Beställde ju igår kväll lite saker.. Två stycken cd skivor. Ett Slipknot album; Iowa och ett Korn album; The greatest hits och en dvd film, Never ending story 1! :D Så detta blir ju perfekt nu när man får pengar imorgon på kontot också, och sedan kan man känna sig mänsklig igen med att handla igen :D haha.

Och så är jag så otroligt glad för att vi får låna syster Annelies barnvagn. En svart vagn, dock silver chassi men äsch :) Den var skitsnygg, ren och hel. Från fjol året också :) inte alls gammal. Dom köpte den för 8 000 ;- sa Annelie. Mycket plats hade den/fack för massa olika saker om man är ute och går tex. Kanon brao! :D Och handtaget kunde man ha byta, om man har barnet mot sig kan man ha handtaget mot en eller om man vill så kan man ha barnet ifrån sig och ändå ha styret mot sig, så man kan se barnet, asbra :D. sådan himla tur att man har vänner och systrar man får låna eller får lite saker av nu när man skall ha barn och allt. :) Toppen!

Gravid/mamma byxorna var snygga också :) Ett par svarta och ett par vita. superfina! :) Allt från fjol året typ maj/juni. inte direkt sketna eller söndriga, stort plus :) hela och fina. Så varför inte använda dom? :D Precis . Kanon! :D Haha.

Nepp. Nu får älskling och pappa ta och skynda på hit :p saknar Baby <3
Ha det finfint. Kilar nu :)

Elly abdikerar :D

You're the drug that I should never take

Då var man hemma sedan kanske en timme tillbaka nu iallafall :) Skönt att komma och hälsa på syster Annelie, Amanda och stora Philip :p Vad dom båda barnen pratar på nu va. haha :) sötnosar!
Kom till Annelie runt 11.30 ungefär.. Fikade lite och Amanda fick lite mat, sedan fick hon sova middag en stund.. Så vi fikade vidare och pratade om ditten och datten.
Fick även två plastpåsar med väldigt bra mamma kläder, två par mamma byxor, några toppar och ett antal amnings BH:ar till detta :) kanon bra att slippa slänga 400 ;- och uppåt på byxor, just mamma byxor som är så hiskerligt dyrt ju.. :D Hihi. Sedan kommer vi få en massa bebis saker också, napp flaskor, kläder, barnvagn, babysitter, allt möjligt sådant vi behöver när bebis har kommit, och sedan sa Annelie även att när jag och Andreas får en lägenhet så kommer vi säkert kunna få massa bra möbler och annat av dom eftersom dom skall göra om och byta och köpa nytt och dom har finfina saker :) Så vi slipper slänga ut en massa pengar på saker och dom slipper slänga fina saker, alla tjänar på detta. haha ;) Kanon brao ju !

Sen åkte jag och pappa hemåt igen strax efter 14 tiden från Vallda, Annelie och barnen :). tog Sätila vägen hem eftersom den vanliga vägen via Tostared är under reperation :p dom bygger alltså om en bro och lite annat, :) När vi närmade oss Skene bestämde vi oss för att köpa lite snabbmat på Frölish ;) haha, göttgött. Jag mådde så illa och pappa skulle nästan direkt hem och sedan iväg till Borås och jobba så varken han eller jag skulle orka laga mat, så de fick bli snabbt idag ;p Hehe.

satt och pratade en stund efter maten om lite små viktiga saker som berör oss :p lite trevligt sådära :).
sedan åkte han och jag satte mig här vid datorn..

Sedan kommer troligen Baby hit :) då blir det åka till Hemmakväll och köpa film (6). höhö :D. Längtar efter dig din lille (store :p) mask <3 :D.

Imorgon kommer äntligen mina efterlängtade pengar in på mitt konto också , väldigt EFTERLÄNGTAT. Så nästa vecka blir det att börja kolla lite mer på bebiskläder och lite andra små pruttlar till lill*n :) hihi. kul :D
Så blir de också att köpa nytt busskort inför fredag/helgen och framåt, :) mitt är ju slut just nu så det blir också bra att ha ett fungerande sådant igen..

Till helgen kanske vi (jag och A) skall intill Borås och träffa Carlos lite :) längesedan vi träffade göbben och vi har alltid trevligt tillsammans :p han saknade oss. NAW :p. Andreas kompis saknar oss, lite kul ;) Hihihi.

Hepp hepp. nu har man fått mat i magen och jag funderar på att vara lite pensionär just nu och en timme framåt med att vila en stund :) helt slut fan, haha. Men vi hörs alla. ha det brao då!


Jag älskar dig Andreas!

Elly abdikerar !

I swallow up all of you, like a bottle of big-big pills

Nåja :D

Idag vaknade jag runt 07 tiden och var relativt pigg, låg och gosade med älskling framtill klockan halv åtta ungefär, sedan gick han upp och fixade sig snabbt och jag gick upp snabbt därpå :) Vid 07.50 gick älskling ut för att hinna med bussen nertill Kinna och med tåget mot Borås..
Efter de gick jag till sängs igen och slog på tvn, Vakna med the Voice :D Självklart till all ära. det är alltid så kul att kolla och lyssna på dom på morgonen, man blir på riktigt bra humör av dom, hehe :)

Sedan ringde syster Annelie och frågade vad jag gjorde och undrade om jag och pappa ville komma och hälsa på henne och Amanda idag när hon var ledig och kika lite mamma kläder hon har :) och det kan man ju inte tacka nej till direkt ;). Så jag hoppade direkt upp ur sängen och började fixa frukosten till mig..
Fil och Start, ett glas tropisk juice och två rostade mackor med skinka och ost, MUMS :D Haha.
Så nu tänkte jag skriva lite fort här som sagt. Åker till Vallda om kanske 20 minuter någonting, skall bara fixa håret lite fort och smink sen bär vi iväg mot Vallda :) Kanske tar en sväng igenom Onsala också <3

Så nu mina kära vänner.
Nu beger jag mig av mot badrummet. (det luktar kattskit -.- Älskling har INTE GJORT kattlådan, FYYY SKÄMS!)

Elly abdikerar :)

Sleepwalking past loneliness and dream of you

Nu har jag gjort middag, dock för en timme sedan.
Så har jag kollat tvn lite också, vilat i 1-2 timmar totalt :) Gött, hihi.

Just nu går Linas kvällsbok på 5:an. Den är så pinsamt kul så det finns inte :p Men lite söt också.

Snart kommer älskling och pappa hem också :) Får se om dom vill ha korv med mos som jag gjorde förut, inte direkt någon delikatess eller något direkt gorme(? har glömt av hur det stavas..) mat men aja, det är gött iallafall ;).
Antar att jag får ta och borsta mina tänder och invänta älskliiiiingen min <3 och pappa :)

17+2 <3
Kom Januari, koomsi .

Nu kilar jag :)
Skall nog göra mig iordning inför kvällen.. lite segt eller sakta men säkert :) hehe.
Ha det faaajjjiint!

Elly abdikerar

The high end of Low

Kom nyss hem från AF. Förstår verkligen inte varför man går dit i huvudtaget? Allt dom gör är att kolla jobben man sökt eller så går man dit på olika slags seminarion. Känns väldigt onödigt att gå dit för ingenting, allt jag gjort där har inte gett mig ett skvatt faktiskt om jag skall vara ärlig. Och nu när jag just är med i jobbgarantin för ungdomar så känns de precis likadant/meningslöst som innan men jajja... får väl se vart detta slutar -.-

Igår fick jag och Andreas samtal från hans mamma/pappa angående bostadsrätter dom kollat in för oss. Fanns fyra stycken väldigt bra lägenheter vi fastande för dvs alla dom visade oss på Hemnet :)
Men jag och Baby fastande speciellt mycket för en skitsnygg lägenhet vi hittade. så vi får väl se vad som händer här näst. Vi skall på lägenhetsvisning på en av dom fyra lägenheterna nästa måndag, och näst nästa vecka är det två, tre visningar till vi skall gå på :) Hoppas hoppas hoppas !

På tal om ingenting nu då :p Haha.
Förut när jag satt på AF mötet så kände jag hur våran lill* plutt sparkade i magen på mig, den var väl rastlös och pigg :p :) Kändes skönt att veta att du lever <3
Vi fikade och hade lite paus efter cirka 1.20 minuter, kaffe och kaka :p Haha. Mums, dock ville jag inte ha kaffe så jag tog varm choklad (A). Hihi, busig jag är!

Nepp. Om man ändå skulle ta och släppa ut katten. Som nästan springer på ytterdörren :p Hahah. Bästa elvis <3
Ha det så brao, så kanske jag skriver mer senare :)
Andreas är och jobbar just nu, han åkte vid 08 imorse. Får se om gubben min kommer tillbaka till mig lite senare eller om han åker hem, beroende på om han skall jobba imorgon på morgonen då vill säga ...
Men jag saknar dig skall du veta älskling <3

Elly abdikerar...

Ny vecka

I söndags gick vi in i en ny vecka. Vecka 18, fast idag är jag inne i vecka 18 (v17+2) :)

Vecka 18: 23 aug - 29 aug 2009

Vecka 18

Kroppen: Vid den här tiden gör man den första ultraljudsundersökningen. Ofta är det först nu som du på riktigt kan ta till dig att ett barn faktiskt är på väg. Ultraljud görs för att bättre veta när barnet kommer att födas. Barnmorskan visar hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet. Man tittar även på läget på moderkakan. Du vet nu, så exakt som man kan komma, när du är beräknad att föda. Det blir ändå bara en riktpunkt, du kan föda inom tre veckor före och två veckor efter detta datum utan att det räknas som onormalt. I regel är detta en period när du mår bra och trivs med din graviditet.

Fostret: Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.

Idag är jag som sagt i v 17+2 :) Det går alltmer snabbare och snabbare men bebis växer knappt någonting tycker jag :( Du växer för långsamt bebis <3 :(. Jag blir orolig. Men som min ena storasyster sa häromdagen i telefon.. "Alla växer olika fort. När jag väntade Philip och var i vecka 16-18 såg man absolut ingenting på mig, men när jag började gå in i vecka 20-21 så växte min mage ikapp min kompis som var i vecka 23. Ta det lugnt Madde :)"
Känns skönt att kunna prata med syster Annelie ibland <3

Men ändå tänk. redan vecka 18! De känns så stort.
Jag vill börja få mage nu ju :D Haha. Alla andra har mage men inte jag nej. nene. inte jag :p.

Du är på dag 122 av 280. (43,6%).
Du är i vecka 18.
Du har gått 17 fulla veckor och 2 fulla dagar (v17+2).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden.
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum, Lördag 30 jan 2010


Skriver mer om en stund kanske om jag hinner. Skall vid 10.00 vara på ett möte på AF. Kommer nog ta drygt två timmar om inte MER -.- SEGT men måste verkligen göras. Men jajja.
Igår köpte jag och Andreas två nya dvd filmer till våran samling :p The Mask och Pans Labyrinte. Mycket brabra filmer :) hihi.
Nu kilar jag ett slag, måste nog hoppa in i duschen om jag orkar och tvätta hööret och sminka mig med.
Ha det fint alla .

Elly abdikerar :)

VAD TROR NI?

Vad tror ni att jag kommer få ?



En pojke eller flicka ?

V 16+2 på bilden <3
Sparkas till och från gör du, sötis :)
Vi är så lyckliga och vi längtar tills den dag du kommer lill pyret <3
Idag är jag i V 16+6 .

Skriv gärna ert namn och vad ni tror :)

The way you move is meant to haunt me

Bytte som sagt lite design idag på min blogg. Hade så grymt tråkigt och ville ha lite förändring, dock ingen stor eller något roligt men lite förändring, haha :)

Nu har soffan tagit plats i mitt pyttelilla rum och de är trångt -.- Hade glömt av hur stor soffan var, haha. Jättelitet med plats nu iallafall över för annat. Nu har jag en stor 120 säng, 3sitts soffa, en liten rund pall, en trekantigt glasbord, tv hyllan och en hörnhylla. Trångt! men de får gå ändå :)

Jag har ätit mat också, mamma hjälpte till med att bära in soffan förut med pappa, får ju inte bära alltför tunga saker så ;) Haha. Mamma fick smaka på min currykyckling gryta och hon Gillade den med stort G. Haha :) Kul när man gör någonting andra gillar. Tihihi :p
Det enda som inte är städat ordentligt nu det är min hörnhylla, funderar på att ta i tur med all skit däri imorgon, söndag. Tråk dag så varför inte städa lite till? ;p Sedan är allt bra :) hehe.

Nu har jag fått sagt tlite till. Bloggar om en stund kanske igen? :) Ha det bra.

Elly abdikerar :)

To become a mother

Idag är det lördag. Vaknade runt 08.00, satte på tvn och kollade lite men hittade ingenting skoj. Vid 09 åkte pappa till mamma för att åka vidare till Vallda, Annelie med familj.

Så jag gick upp strax efter det och gjorde mig iordning frukost, Start och fil <3 ahha, helt såld i det :) efter det satte jag mig framför datorn en stund och kollade snabbt runt.
Sedan blev de att börja städa, ta ut 90 sängen ur rummet och ha kvar 120 sängen. Dammsuga en HEL del smuts/damm, hehe. Inte alltför gott/trevligt men måste göras. sen blev det att börja möblera om med tanke på att jag skall ha en tresitts soffa in i mitt lilla blåa rum nu också :p Mycket fixa och dona på morgonen/förmiddagen.

Efter cirka 2-2.5 timmar blev jag klar i vilket fall :)
Känns jätteskönt att jag fick städat så himla mycket idag , kul med lite variation också med att möblera om lite.. Det gillas, hehe. Pappa och mamma var här för en liten stund sedan och hämtade upp 90 sängen för att lämna över den hos sig själva (dvs hos mamma) och sedan lämna av deras "nya" soffa dom fick av syster Annelie som sagt, och lasta in deras gamla soffa som skall till mig, så den kommer väl inom 30 minuter förhoppningsvis :D Kul!

Så nu har jag fått ordning på alla dvd filmer, alla cd skivor jag suttit med och sladdar, känns bra att ha lite ordning för en gångs skull i mitt rum men lovar er att om några dagar eller någon vecka ser de ut som skit igen, haha. Men de är väl så de så det skall vara antar jag ? Höhö.

Senare kommer älskling til mig också :) Kommer bli kul att se på tv/film i våran "nya" soffa istället för att alltid ligga/sitta i sängen :) Myspys.
Längtar efter min lille sötnöt <3



Satt och pratade en stund med syster Annelie i telefon förut i kanske 30 minuter någonting, och de kändes skönt att få pratat lite om ditten och datten :) Speciellt om bebis. Hehe :)
Vi pratade förlossning, hur de var för henne och vad hon hört av andra vänner och bekanta när dom fött barn, vi pratade hemorojjder, haha eller hur det stavas. Vi pratade om namn till barnet, om smärtan för henne och vad jag tror om det. Om lägenheter jag och Andreas söker och vill ha. Om att vara skengravid var också ett ämne, barn sakerna vi kommer få låna av dom till våran lill* bebis. :) Undra om det blir en hon eller en han?... Hihi. Mamma tror att det kommer bli en pojk! :)

Kände nyss bebisspark igen, känner de allt tydligare nu :) Mysigt! Känns som att allt verkligen är på riktigt när man känner bebisen röra sig i magen och att magen växer mer och mer. <3
Magiskt. Går inte att förklara, bara att man blir helt till sig. man blir så otroligt lycklig och glad över att känna den lill* människan leva därinne. :)

Häromdagen, tror det var i förrgår när jag och Andreas hade varit och köpt glass från glassbilen, en stund efter det. Så ville Baby ta kort på min bebis mage, hihi. Dock var de lite tvek från min sida men jaja, låt gå :p Haha.
så han fick något kort iallafall :) Får ta bort varje ny vecka tycker jag allt, så man kan se lite mer. Dock ser inte jag mycket skillnad men andra tycker väl de är skillnad eftersom det inte är dom som har bebis i magen och ser magen sällan, hehe :) Så imorgon får de väl bli en ny bild för imorgon går jag in i en ny graviditets vecka. Nämnligen vecka 18 <3
Skönt
att det går fortare nu, haha :D Vem gillar långsamt liksom? ;p Hahahah .



tänk när du var så liten älsling :). Då var du bara 5 cm. Nu är du hela 12 cm! <3 Du växer så det knakar alltså, det är lycka att känna något växa inuti en själv. det måste sägas!
Snart är du 18 veckor gammal, snart har halva graviditeten redan gått . :) Bara halva kvar, hehe...
Cirka 2.5 vecka kvar till UL <3



Jajja.
Nu har pappa kommit iallafall med soffan, dock är den kvar i släpet för pappa ville kolla på F1 först, haha :p

Nu får jag väl kila. Eller sluta skriva iallafall . Har skrivit en hel del nu ;)
Ha det finfint alla som läser. alla som läser här, lämna gärna ett namn så man vet vilka som läser, kan vara kul att se :) hehe

Elly abdikerar :)

Open up your hate, and let it flow into me!

Dagen började med att bege mig intill Göteborg strax efter 11 tiden imorse, var inne vid 12.30. Mötte upp Linda och gick in i nordstan och kikade runt. Efter någon timme eller sådär bestämde vi oss för att äta kinamat, var verkligen sugen på de men tvi fick vi. Var skitäckligt. godare har man ätit om man säger så . Skit besvikna, att man slösat 70;- för ingenting när vi kunde äta ris till de mesta och lite av de andra gojjset? Jajja.
Sedan gick vi bort till Kompassen och kikade vidare på skor, bebiskläder osv :) Fick inte köpt mig någonting idag mer än mat, haha :) får pengar i slutet av nästa vecka och då blir de att handla! :D längtar.

Sedan tog jag bussen hem vid 17.00 ungefär och halvsov nästan hela bussredan hem, skönt dock att de var en 300 buss! :) De gillar vi, hata jävla bonne bussen när den skall köra intill Sätila, jävla fittställe :P Haha.

Väl framme i Kinna hämtade pappa upp mig och åkte hem direkt. Kollade min post och tog datorn :) Så nu har jag suttit här en stund.. bara tråkar allmänt. Väldigt tråkigt.
Imorgon blir de att konka på säng och soffa för min del. orka :p men måste göras dock!

Ikväll blir de väl att kolla tvn/film, lite godis/chips och sitta här i sängen med datorn i högsta hugg, hahaha :p
Så nu kilar jag en stund :)
Ha det fint !

ÄLSKAR DIG ANDREAS <3


Elly abdikerar

I feel so good I feel so numb YEAH

Efter jag träffade Linda i onsdags så åkte jag hem, och inväntade Baby och pappa som skulle sluta jobba och komma hem till mig :) Dom kom vid 20 tiden så de blev en hel del väntande på dom för min del, men jag var ute och gick lite innan dom kom en snabbis bara för att röra på dö fläsket, hehe.
Sedan började jag och älskling med maten, men jag var för trött så vi stekte bara kycklingbitarna inför kycklingcurry grytan vi skulle gjort som vi gjorde dagen efter istället :p. Men vi bestämde oss för att åka till Hemmakväll och låna filmer istället. Lånade Valkyria, Motstånd och Patrik 1.5, och på det så köpte vi två dvd filmer :) Coprses bride och The wedding singer, sjukt bra filmer :) precis min smak och allt, hehe.

Igår torsdag.. så tog vi det lugnt. Vaknade vid 05 på morgonen att pappa skrek. Väckte Andreas och sa: fan, hör du? de är pappa. han har fått ryggskott. Han skriker alltid sådär på de dära sättet när han fått ryggskott.. Så vi somnade om och gick upp, pratade med pappa och hjälpte till ..
Efter de la vi oss och kollade klart på Coprses bride vi somnade bort till när vi kollade den igårkväll :p Haha. Sen började vi med grytan och GOTT blev det ;) Riktigt mumsigt. Sedan ringde syster Linda och vi pratade en stund, hon skall börja plugga upp sina betyg igen, duktig :) hihi. Hoppas du klarar det nu. Strax innan pappa åkte till jobbet så hörde jag och Baby glassbilen utanför oss, haha. så vi traskade ut och köpte en kartong med pinn mix glassar :P 99 ;- Dyrt men väldigt värt det! haha :)
sen la vi oss i min säng och började kolla på The wedding singer, sjukt bra film. längesedan jag såg den också :O:) Billy idol är så grymt bäst/het i filmen, men älskling du är ändå hetast ;) De vet du! hahaha ;p Sen tog vi lite paus mellan filmen då den var slut, efter de kollade vi på Patrik 1.5, väldigt känslig film men helt okej :) Hade dock förväntat mig mer av den, precis som filmen vi såg i helgen hos Andreas med hans mamma, "Allt flyter".
Senare när pappa kom hem så började vi kolla på Motstånd, gick väl halvt som halvt, haha. fick lite krångel med den men de löste sig. Sedan började Kvarteret skatan och de var vi tvugna att kolla på, så vi satte oss ute hos pappa och kikade tillsammans på de :)

Efter de så pratade vi om bebis :) hihi, myspys. Pratade om dess vikt, längd just nu och att vi om några få veckor redan gått halva tiden . Att de redan gått 5 månader, de är sjukt fort ändå fast i början gick de för jävla segt, hehe. Men nu när bebis växer mer så går de allt fortare och fortare må jag säga :) Det älskas. Jag känner allt fostersparka tydligare och starkare nu, synd bara att de är inuti mig än så länge man känner de, vill ju så gärna att Andreas och jag skall kunna börja känna med händer på magen och kunna se det :D Så mysigt de kommer bli! hihi.

Nepp. Nu är det fredag, älskling åkte strax innan 08 med bussen hemåt för att jobba och jobba imorgon, så vi hinner inte ses mer idag, så vad händer idag tro? Inga pengar än heller ,för dom kommer på torsdag nästa jävla vecka den 27:e? Jo de gör dom. jag som ville ut och handla nu :p Bebis saker och saker till mig, hehe :) Men de får vänta antar jag bara , finns inte så mycket mer man kan göra än att vänta. haha :p
Jag har iallafall ätit frukost och nu sitter jag här med datorn i knät i min säng och kollar lite på tv4 nyheterna. Finns inget roligare på tvn dock. haha! Men jajja.

Nu orkar jag inte skriva mer :P
På lördag skall jag få mammas soffa som jag och Andreas skall ha till lägenheten troligen, skönt. så den skall stå och ta upp en massa plats i mitt lilla rum tills vi får en lägenhet, höhö.
Ha det bra allesammans.

Förresten så är jag vecka 16+5 idag :). Börjar gå snabbare och allt känns bara mer och mer bäst! :) <3
Jag älskar dig Andreas, och jag älskar dig också, vem du nu är inuti mig, :) <3 hihi
30:e januari <3

Elly abdikerar :)

Running to the edge of the world

Vaknade runt 07.30 och hade 45 minuter på mig att fixa iordning mig och äta frukost. Allt gick fort och bra :p Sedan iväg med bussen nertill Kinna, invänta 450 mot Borås. väl framme i Borås fick jag vänta en stund på bussen till sjukhuset där interjuvn skulle ta plats. Gick in vid 10 tiden och frågade efter Katrin. Hon kom och vi gick in på ett mindre rum. Pratade i 20 minuter någonting och hon fick mitt CV och vi pratade vidare om ditten och datten :) Kändes okej iallafall.
Sedan efter allt var klart mötte Andreas upp mig på centralen i Borås och vi gick runt lite, han återlämnade ett spel på Game och fick 600 kr ;) Gött. haha för Baby då alltså^^
Men sen vid 11.25 tiden sa vi puss-hejdå då jag skulle åka vidare mot Skene och Baby hem igen, för jag skulle åka till gymnasiet och träffa Linda :) Seg buss men hon kom iallafall och vi gick till skolan, lämnade böcker och sedan satte vi oss i de varma vädret ute och pratade .. Riktigt trevligt. Kul med en ny vän som med är gravid och väntar sitt första barn :)

Efter vi sa hejdå gick jag nertill MM för att handla lite inför dagens middag :) Kycklinggryta med ris! MUMS :D
Gick in och tog en korg, plockade på mig en del gottgott saker och sedan kom pappa för att betala sakerna :p så det skall vara! Haha ;)

Kom hem sedan och tog mig fil och start :) Gott. Satte mig framför datorn och sitter ännu framför dumburken, haha. Baby är och jobbar, likaså pappa. Dom kommer väl hem tillsammans senare vid 19-20 tiden, och då måtte middagen vara klar för Baby lär vara hungrig som en varg. haha :p

Imorgon blir det soc en snabbis, sedan vetefan faktiskt :) Får se vad som händer... vad som blir vårt nästa drag ;) Haha.

Nepp.
Nu orkar jag inte skriva mer :p Är lite trött, skall nog vila lite :)
Bilder kommer senare eller imorgon kanske .. en bild på magen iallafall ;D haha. Bara för att SarakeChi vill se :)
Ha det brao !

Elly abdikerar

Commencing countdown, engines on

Lite skoj iallafall för när vi var hos våran BM förut så fick vi också lyssna på hjärtslagen hos våran bebis och jössus vad de slog :p 140slag/minuten ungefär. En himla massa slag, så sa våran BM att mitt hjärta slår hälften av bebisens slag just nu. Lite kul information ju :) Hihi.

Vecka 17: 16 aug - 22 aug 2009


Vecka 17

Kroppen:
Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.
Fostret: Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.

Varje söndag blir det ny vecka för oss och bebis, på söndag är det vecka 18 :) Så mysigt och nu ser man även min lill* bula mer tydligt än innan när jag står upp rakt, ännu mysigare :) hihi.


klickbar bild :)



Nepp!
Om man ändå skulle kanske lägga in en relativt ny bild på min snygging ;) Får bli så nu, hehe!



OM du ändå förstod hur glad jag är i dig.
Denna bilden är så himla typiskt dig så de finns inte och även om vi
varit med varandra nu i över två veckor i sträck och är iväg från varandra inatt
så saknar jag dig så fruktansvärt mycket skall du veta, du är i mina tankar
hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden.
Går inte en dag, en timme, en minut nästan att inte tänka på dig Baby.
Du är mitt allt, min värld .
Jag är så glad att jag har dig, att vi har varandra älskling.
Och idag när vi skulle skiljas åt ville jag verkligen inte säga hejdå, vi båda
var på bästa humöret på länge, överkärleksfulla och söta mot varandra.
Jag ville verkligen inte säga puss-hejdå till dig Baby .
Men vi ses ju imorgon efter eller en stund innan du arbetar iallafall. Tur!
Och nyheten vi fick idag också var så kul ,att vi skall ha barn en vecka tidigare,
detta är så himla spännande så det finns inte. Speciellt nu när man känner
våran bebis i magen på mig så tydligt också.
Jag älskar dig mer än vad någon annan kan älska dig Andreas !
Du är den jag vill vara med. Dig jag vill se nya saker med.
Du är den jag vill ha barn med, och så blir det också.
Jag är så glad just nu . Och att höra vårat barns hjärtslag blev jag helt
till mig av glädje förut, låg och log hela tiden .Så mysigt! <3

Jag älskar dig Andreas.



Äsch. Nu vet jag inte vad jag skall syssla med faktiskt? Helt tom på ideér :p Tips någon?
Haha. Saknar min bumbo <3 :(

Imorgon klockan 1o.oo har jag en arbetsinterjuv på Borås sjukhus :) Cafe/kioskjobb. Äntligen lite ljus i tunneln :) Det behövs i mörka tider, hehe. De mår man gott av. Har fixat om lite i min CV som jag skall ha med mig imorgon med referenser osv. Så nu känns det bra också att ha fått gjort .

Ikväll blir det väl lugnt, skall upp vid 07 imorgonbitti så jag får väl hoppa i säng relativt tidigt iallfall så jag hinner fixa iordning mig bra och sedan iväg vid 08.36 (om jag inte minns fel) då min buss skulle avgå från Kinna. Så är jag i Borås vid 09.17 ungefär troligen någon, några minuter tidigare beroende om det är mycket folk på bussen in eller ej såklart. Sedan åka vidare till sjukhuset och träffa Katrin som sagt :). Hoppas de inte tar alltför lång tid där, haha. Så jag kan träffa älskling efter en stund eller hur det nu blir, men vi ses imorgon iallafall <3 hihi .

Hää.
Nu skriver jag inte mer. Orkar inte. eller orkar men har inget direkt att skriva.
Får pengar den 27:e också, GÖTT!
Ha det braaaaao .

Elly abdikerar

Hahaha

Idag var jag och Baby hos barnmorskan på riktigt länge :) Kändes skönt att få prata lite med henne igen osv. Fick reda på en ny nyhet, haha :O När vi gjorde ultraljudet för ett tag sedan hade jag för mig att läkaren sa att jag var i vecka 10+1. Men nu när vi var där idag så enligt våra beräkningar vi fått och följt så skulle vi vara idag i vecka 15+1 nu, men hon sa att vi var gravida i; haha vecka 16+2. Både jag och Andreas blev helt paffa och lite smått stumma, men då är det ny tid som är beräknad för BF :) 30 Januari. Hihi.


Klickbar bild .

Chockande nyhet men otroligt bäst också, haha <3
Lill*n du är så älskad och efterlängtad av oss så det finns inte :). Så nu är jag i V 17 (v16+2) idag :D haha. Weeii, glad man blir :).

Nepp, nog om det.
Har varit hos Andreas sedan söndagskväll tills idag, kom hem för en stund sedan då vi sade hejdå i Kinna. han åkte hem och jag åkte hem. Imorgon skall vi ses igen :) Och Baby skall troligen jobba lite också, duttit påjjk! ;) Haha. Ne men nu skall jag leta mat. hehe är hungrig som en ättrig tax ;D Ha det brao!

Elly abdikerar :)

Ny vecka idag

Vecka 16 (v15+0) :)

Vecka 16

Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till. Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare. Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.

Längtar efter dig snuttis <3
Imorgon blir det barnmorskebesök för min och älsklings del, kl 14.00 :) Skall bli kul att prata lite och höra lite nya saker förhoppningsvis, hehe. Nu kilar jag. Andreas väntar i sin säng (bebissängen=liten säng dvs 90. haha ;p)
Ha det braaaaaao .

Elly abdikerar :)

I'm on an hate, american style, kick

OBS. Kan bli ett långt inlägg.



Kul att man är så jävla miserabel så att alla (mer eller mindre, dom flesta) börjar ljuga en rakt upp i ansiktet. Om jag är så jävla idiotisk så säg det istället för att börja ljuga, jag har tillräckligt med människor som är oärliga just nu i mitt liv så det räcker gott och väl till alla känns det som. Fega.

I woke up today and wished for tomorrow
I don't want to be like anyone else
I woke up today and wished for tomorrow
I don't want to even be myself


Citerar en av Marilyn Mansons låt texter för just nu passar den in väldigt bra tycker jag. för det är precis så som jag känner.

Vad jag än gör eller inte gör, säger eller inte säger, tycker eller inte tycker så får jag alltid skit för vilket. Och detta samtalet på 30 minuter drygt gjorde ingenting bättre, för jag har så sjukt ont i magen nu så det finns inte! Det känns som en svår mensvärk :| Ont!

Känns bara så förjävla tråkigt att man är så jävla hemsk att människor måste börja ljuga för en istället för att dom inte vågar säga sanningen. Är jag verkligen så skräckinjagande? Är jag verkligen så dum att ni inte tror att jag kan hantera sanningen? Bättre då att ljuga ihop någonting och invänta/tro att sanningen håller hela vägen ut och att de blir bättre efter? Nej inte direkt. Men de är ert val. Och nej jag pratar inte om en person just nu, jag pratar om flera styckna just nu faktiskt. För dom som kanske tar åt sig. Så vem vet? Det kanske inte är åt just Dig.

Jag hade duschat, eller jag har duschat och sedan sminkat mig fint. Dock hade jag inte ännu valt klädsel inför ikväll men det spelar ingen roll. Jag har tagit av allt smink jag hade på mig nu och skiter i allt idag. (verkar det som.)

...

Dessa hormoner tar kål (kol? just dom två orden eller rättare sagt dom stavningarna har alltid gått mig på nerverna, haha.) på mig snart! Jag klarar inte av mig själv. Tydligen är jag så jävla idiotisk att människor hellre ljuger mig rätt upp i ansiktet än att säga sanningen från början. Och att jag är en sådan jäkla satmara!

Just nu vill jag bara att alla mina överflödiga kilon på mig korta, krubbiga kropp skall försvinna. Så jag för väl köra igång med lite träning, dock inte så hård med tanke på bebis i magen men lite lätt träning. Jag vill inte gå upp överdrivet mycket i vikt under graviditeten, hoppas jag iallafall . Min mage gör ännu svinont, och någon alvedon har vi inte heller, jag får ju inte ta något annat än alvedon just. pengar jag har inte heller för tillfället. Helt pank. Lus pank. Fattigare än en skeppsråtta! Det sista satt som pricken över i:et.

Haha. en annan lite skoj sak också (som jag anser kul :p) Igår när jag och Baby blev oense om vissa saker dock har jag glömt om vadå redan, men hursomhelst. haha. Så sa han igår efter vi sagt förlåt osv. att han aldrig varit så förbannad på mig innan och jag tyckte de inte alls var illa. Haha. Dock blev han så sur att han slängde sitt egna godis han köpte dagen innan, öppnade godis påsarna och slängde ner skiten i soptunnan. Och senare när han var sugen på sitt godis hade han det inte längre kvar för att hans utbrott gjorde så att han inte har något godis kvar, och affärerna var stängda :p haha. Rätt åt dig ;p lite iallafall! Höhöh .



Att jag alltid (har blivit) så jävla bölig av mig. Så irriterande.
Men jaja. Det är väl en del ur denna processen antar jag :p

Jag är så jävla pepp på Göteborgskalaset ikväll såinihelvete, får se om jag orkar fixa iordning mig igen och bege mig in dit senare kanske?
Hade varit väldigt trevligt och kul, hehe :)

I slutet av månaden när pengarna rullar in (yey, låter som en pimp haha.) så blir det att byta comviq nummer eftersom mitt nuvarande comviq nummer är borta dvs det har gått ur eller vad man skall säga, datumet iallafall så nu måste jag skaffa nytt. Så jag använder min 3 mobil just nu, dock använder jag den typ mest i vilket fall eftersom de är den som det alltid är pengar på men iallafall :p Hahah.
Men jag kommer att sms:a ut mitt nya nummer till dom som vill senare :). Hoppas nummret inte blir alltför knepigt nu bara, så man kan det utantill, haha.
Eller om man kanske skulle skaffa 3 kontaktkort? Hm, tele2 eller 3 kontant? Får se!

Nu blir det ett till sådant där onödigt långt inlägg om någonting relavant i början som flippar ut efter ett antal rader så jag får väl avsluta här. Imorgon om inte ikväll blir det väl Göteborgs kalaset och kanske på söndag. Det tar väl slut då? Hehe. På måndag blir det väl Göteborg igen eftersom rix fm festivalen sätter igång och de kan väl vara rätt skoj stämning där med :p Dock slår ingenting Metaltown 2009 :D Hittade tre megafula bilder på mig från MT 09 som jag tänkte lägga in på mig själv. Haha. Första bilden är från kl 12.00 på morgonen då vi (jag, Smulan och Tina) tog våra platser längst fram vid staketet/scenen för Manson ;). Andra bilden är på mig då jag, Smulan och Tina fick varsin mentos av en av vakterna längst fram som tyckte vi skulle ha varsin för att vi skulle stå längst fram hela dagen, fram till 22.45. Tredje och sista bilden är på mig, Smulan i blått hår och några random brudar/folk. Bara jag, Smulan och den rödhåriga tjejen i bakrunden som fick varsin energitablett/dexterol(?) av samma vakt fast kl 22 tiden på kvällen, minuter innan Manson. Det förtjänade vi och vi alla såg ut som skit. Sminket helt nerkladdat, svettig överallt (verkligen överallt :p) och solbrända, haha. NJUT ! Klickbara bilder ;)



Elly abdikerar, rätt surt men bilderna piggar upp en! :)

"hey mr. porno star, I, I, I, I want you"

Hey. Mr. Superstar:
"I'll do anyhting for you"
"I'm your number one fan"
hey mr. porno star, I, I, I, I want you
hey mr. sickly star,
I want to get sick from you
hey mr. fallen star,
don't you know I worship you?
hey mr. big rock star,
"I wanna grow up just like you"
I know that I can turn you on
I wish I could just turn you off
I never wanted this
hey mr. superhate,
I just want to love you
hey, hey, hey mr. superfuck,
I wanna go down on you
hey mr. supergod,
will you answer my prayers?
hey, hey, hey mr. superman,
I want to be your little girl
hey mr. superstar,
I'll kill myself for you
hey mr. superstar,
I'll kill you if I can't have you
superstar, superfuck baby...



En sådan sjukt bra låt och text med Marilyn Manson <3
Dock
kommer jag inte kunna gå på någon av hans kommande konserter i november, i Malmö eller Stockholm. Inte direkt snällt eller bra att gå på konsert om man är gravid i 7e månaden som jag kommer vara i november ungefär. :( buhu, men ibland får man göra uppoffringar osv. Men jag har redan sett honom två gånger redan och det glädjer mig, dock hade det varit jävligt skoj att åka till Sthlm/Malmö och kolla på Manson med mina festival vänner ;) Smulan, Tina och Janna såklart ! :D men det får bli någongång efter graviditeten då lill*n är ute hos oss istället, hihi :)

Ikväll blir det troligen åka iväg till Göteborgskalaset med Andreas och kanske träffa Emelie med några fler och kolla på Europe!!! :D Haha, de kan fan bli sköjj som fän!

Ännu har jag inte varit i duschen och fixat mig, haha har fastnat här hela tiden :p. Men jag pratade med en gammal skolkamrat om att kanske ses senare om hon inte skall iväg till eftermiddagen en stund och träffa hennes son som jag aldrig träffat :) Mysigt, hihi!
Så jag måste verkligen försöka mig intill duschen även om jag vekrligen inte vill, haha. Hatar att duscha vare sig de är kroppen eller håret :p Så segt så det finns inte, haha ! Jag är nog inte tjej, mer kille? :p Hahaha.

Hursomhelst.

Nu kilar jag då antar jag väl, haha.
Låter Manson dunka vidare här så när jag kommer tillbaka är det någon annan låt med Manson som spelas, för just nu spelas: Marilyn Manson - Angel with the scrabbed wings.
Dock tog den slut nyss och nu spelas; Marilyn Manson - Kinderfeld :).
Men ni får ha de braooo.
Tjarå!



Elly abdikerar ;)

Mister Superstar

Nu har jag vaknat för andra gången dock har jag varit vaken sedan 1.5 timme tillbax men nu sitter jag iallafall här lite :p Vaknade vid 06 imorse, mådde illa och kunde inte sova. Gick och spydde magsaft för allas information, haha. Efter det så la jag mig igen och mådde dåligt ännu. Gick upp vid strax innan 07 och åt frukost. Flingor fick det bli :) Andreas gick upp strax efter mig och klädde på sig för att bege sig iväg hemåt och senare iväg med "jobbet".
Sa puss-hejdå och gick och la mig, somnade om vid 08.30 tror jag klockan blev någonting :p

Nu har jag iallafall sökt en himlans massa olika jobb och som sagt. igår ringde jag på ett som Andreas mamma tipsat om så jag fick telefonnummer och namn så ringde jag igår och skall dit med CV och mig själv då nästa onsdag klockan. 10 :) Så vi får hålla tummarna riktigt ordentligt nu va ;) Haha.

Så om någon har ett jobb över eller så, så RING MIG :D haha.

Nepp. Om man ändå skulle ta och duscha och sminka sig lite om en stund kanske? ;)
Jag och Andreas kanske beger oss intill Göteborgskalaset senare till kvällen :) Dock blir det ingen alkohol för mig självklart men Andreas kommer nog få i sig ett antal öl eller så ;p gissar jag på, haha. Kanske skall träffa Emelie också! WEI <3 Längesedan nu.. För längesen :( Buhu!

Om man skulle ta och tänka på refrängen ändå...
Fast först måste jag säga att igårkväll blev jag och Andreas lite oense om vissa små saker och blev lite små sura på varandra. Men vi sa förlåt till varandra efter kanske någon timme eller så, haha. Och jag gjorde lite middag åt oss :) Ville bara lite snäll och älskling var hungrig så de blev perfekt, hihi. Det blev egna klyftpotatisar med cocktail tomtater blandat i olivojla och peppar och en saftig köttbit fick han :) Jag åt ju bara potatisen, haha (A). Fick mycket bra beröm att allt var jättegott, att köttet var perfekt :) Så som han älskar det eller tycker om det så det var ju positivt :D hihi.

Nu KILAR jag ;) Haha. Ha det brao vännur.

Elly abdikerar

Superbeast

Idag är det torsdag och imorse vid strax innan 10 tiden åkte jag och älskling nertill Hemköp och köpte goda frukost frallor, och annat gottgott till frukosten :) Kom hem efter och åt sketgod frukost. Baby köpte risifrutti till miiiiiig x) Så snäll älskling är ;).
Efter det så ringde jag på jobb i Borås jag fick tips om och jag skall dit nästa vecka, Onsdag kl 10 :) wei! Får verkligen hoppas på det bästa nu va. Hihi!
Sedan så la vi oss i min säng och jag kollade på när Baby spelade N64 :), Banjoo Kazooie :p. Vid 13 tiden så duschade vi båda håret och fixade oss snabbt och drog iväg till AF här i Kinna men var där kanske 1-2 minuter, var för lång kö eller snarare två av gubbarna som jag ogillar att prata med var där så vi drar dit imorgon istället för att jag troligen kan få prata med en som jag pratat med en annan gång, en trevlig dam :p Hehe.

Annars idag så har vi inte gjort så mycket faktiskt.. Funderade på att bege oss intill Göteborgs kalaset till eftermiddagen men vädret säger inte direkt ja för oss, så vi tar det troligen till helgen om vi kan slippa undan regn och massa blåst :p. Och då skall vi, jag och Andreas in med systeryster en stund och glo runt, fönstershoppa kanske? ;) Haha.

Så imorgon blir det AF, ett försök till, haha. Till helgen är ingenting direkt bestämt. Andreas kanske åker hem en stund, någon dag för att hälsa på lite och jag får se vad som händer för min del...
Jag har ätit en halv nätmelon för en stund sedan och Baby åt massa glass och maränger och jag känner att jag inte vill äta mer fetto saker just nu (A) och vill bli liiiiiite mera nyttigare haha, så det fick bli en massa melon istället :p

Kom också att tänka på en sak förut..
Jag borde egentligen väga mer med tänke på min graviditet men just nu står jag på samma siffra som jag gjort sedan 2-3 månader tillbaka, och jag har nog kommit på varför/svaret nu, när JAG tänkt efter, haha. Jag mår ju fortfarnade rätt illa då och då, men det har blivit bättre och istället för att jag mår väldigt illa och är illamående så blir det så att jag spyr istället och oftare än innan och de leder ju till att magen man får ner åker upp lika snabbt igen så då lägger man inte på sig den vikten ändå, så detta måste sluta känner jag nu.. Börjar bli lite orolig faktiskt... /:
Men hursomhelst.

Än så länge mår jag bra iallafall :p Haha.
:) Jag har också slutat eller så gottsom slutat med kolsyrad dricka som cola, sprite osv, känner mig inte sugen på sådant längre så jag dricker hellre mer mjölk eller isvatten om man är ute tex och äter eller på krogen..
Är också väldigt glad över att min bebbe mage känns mer nu när man ligger eller sitter ner, så känner man bulan tydligare nu än vad man gjorde för några dagar eller någon vecka sedan och det gör en väldigt glad :$ :).



Laddade in en massa gamla bilder från Andreas mobil förut också, och tänkte lägga in lite kul bilder nu :)
NJUUUUUT :P Haha :) Alla bilder är klickbara såklart!



Jag älskar dig Andreas, min bumbo <3

Nepp. Älskling ligger inne i min säng på mitt rum och sover/vilar så jag skall väl kolla till honom lite kanske. Jag skriver mer om en stund om Baby vill sova mera :p Så ha det kanoners sålänge!

Elly abdikerar.

Antichrist superstar

Vad är det för fel på mig?

Just nu är jag nere på botten, men jag vet inte varför? Jag borde vara glad över detta med mitt första barn påväg.. Men ack! Eller självklart är jag hur glad som helst men just nu i mitt liv är det dött. Men jag vet inte varför.

Jag känner mig som den mest.. ensamnaste och fulaste i hela världen. Helt övergiven, ingen som bryr sig, ingen som ser, ingen som vill ens försöka finnas där för en. Det är nog så också. En massa falska förhoppningar överallt, vart man än går eller inte går. Det som borde finnas där, finns inte av någon anledning och jag förstår inte varför. Jag förstår inte!

Jag mår psykiskt skit tror jag? Men jag vet inte, för jag vet ingenting just nu. Och de går mig på nerverna att jag själv inte vet varför jag gråter så förfärligt mycket. Varför jag är så himlans grinig. Varför jag känner mig ful och äcklig. Varför jag känner mig så sexuellt otillräcklig. Varför jag gör som jag gör. Jag vet inte, det är mitt enda svar nu för tiden. Jag hatar det! HATAR DET! :'( Jag vill inte vara den som gråter för någonting men vet inte varför, jag vill inte gråta hela tiden, jag vill inte vara elak, jag vill inte vara den jag är men vet varken in eller ut hur jag skall göra för att få bort henne ifrån mig.
Ibland önskar jag att det fanns någon i precis min situation som förstår mig, men än så länge har jag inte hittat en enda själ som är det samma. Tyvärr? Ne skulle man väl inte kalla det, snarare skönt och tur för dom för det är nu ett helvete med mig själv.

Jag önskar att jag bara kunde försvinna ett tag, typ dö? Några dagar, veckor, eller kanske någon enstaka månad bara sådär. POFF! Så är man borta, putsväck! Men om jag skulle försvinna skulle ju även mitt lill* hjärta inuti mig försvinna bort lika fort som jag.

Undra om det verkligen finns riktig vänskap? Undra om det verkligen finns riktig kärlek? Undra om det finns någon som ens bryr sig om mig. Det känns som att de enda jag Gör är att fråga hur alla andra mår och gör, och sedan skall man gå igenom hela deras jäkla liv men sedan får man kanske ett tack så mycket, och sedan är det inget mer med det eller så är det de då man pratar en gång till fast vid ett annat tillfälle om samma sak igen men aldrig någonting hur jag riktigt mår och när man väl kanske mår bra för vissa saker eller mår riktigt dåligt för någonting så får man bara skit för det, att man pratar om sitt för mycket och aldrig om den eller så kan det vara såhär också. Att när man pratat med en person länge om hur den mår eller annat liknande så försvinner personen, går upp i tomma intet liksom och inte hör av sig eller ett piss. Och det har börjat gå mig på nerverna.

Jag klarar inte av dessa skithögar. Bajshög hela bunten och bajs vill man inte ha nära sig. Bort bort booooort! Åhh. Ne nu är jag för upprörd för att skriva mera. Finns så mycket mer jag måste få ur mig så det finns inte men orkar inte skriva mer, skall nog ta och lägga mig i foster ställning under täcket och låtsas om att jag inte finns i huvudtaget, inte alls!

Elly abdikerar

,.-

Här är en typ bild på t shirten jag köpte i fredags. Bara att min är tusen gånger snyggare än denna t shirten, min är lite mer V ringad och har bättre passform :). Hihi


Klickbar bild .

Om någon kommer på något kul man kan hitta på idag, SÄG TILL. Har döds tråkigt :p :(.

Elly abdikerar

New week, 15 !

Vecka 15: 10 aug - 16 aug 2009

Vecka 15


Kroppen: Man kan känna sig nästäppt och ha lätt för att blöda näsblod när man är gravid även om det är mer vanligt under slutet av graviditeten. Nästäppa beror till stor del på den ökade mängden östrogen samt ökad blodmängd som i sin tur mjukar upp brosk och vävnader vilket gör att man blir täppt i de trånga näsgångarna. Det kan i sin tur göra att man snarkar om nätterna. Blodkärlen kan även vidgas vilket medför att man lättare blöder näsblod. Från vecka 15 kan du göra ett fostervattensprov.
Fostret: Huden är i det här stadiet genomskinlig och man ser blodkärlen. Armarna kan röra sig och händerna kan knytas. Hjärtat pumpar ungefär 28 liter blod/dygn och hjärtljuden kan avlyssnas med en doptone-apparat. Fostrets hud är tunt och täcks av ett tunt skikt hår som kallas lanugo-hår.

Idag har jag gått 99 dagar av ca 280 gravid dagar :p Imorgon blir det exakt tre månader. Wiho! :)
Illamåendet är nästan borta och jag börjar känna mig mycket mer som en människa igen, dvs levande, haha.



Hursomhelst.


I fredags åkte jag och Andreas bort till Kungsbacka halva dagen, åt lunch på Carma sedan blev det tidsbeställning för våra tatueringar och strax efter det gick vi bort till BabyDax? om det nu var så det hette :p Haha.
Köpte mig en svart t shirt där det stod under naveln: BEBIS. Haha efter det gick vi till Kungsmässan och jag gick direkt in på en toalett och bytte till den :p Supersnyyyyygg! ;) Gick runt lite och kikade.. Sedan köpte vi glass och satte oss utanför Fyren :) Därpå gick vi bort till tatuering/piering studion och blev gaddade! Själv är jag supernöjd med min tatuering, och Andreas likaså eftersom vi gjorde likadana på pinsamt nog samma ställe också, haha. Lite kul :)

I lördags.. vad fan gjorde jag, vi då? :s Minnet är helt ur balans för tillfället. Haha, minns bara kvällen på lördagen! Så jag berättar det istället då. Vi bestämde med Markus att bowla i Borås. Men vad fan! hahahaha! Detta hände ju på fredags kvällen kom jag på nu :D HAHA. Mitt minne alltså.
Så efter vi kom hem i fredags från Kungsbacka <3 så ringde vi Marcus för att kolla om han hade lust att bowla en stund i Borås och det var bara positivt. Så jag och älskling drog in vid 19.30 med tåg dit och mötte upp Smörgåsen :p Han var 45 minuter försenad men äsch :p Han kom iallafall. Gick bort till bowling hallen, stängd. gick därifrån och bort till pool house för att kolla där men där var det 20 års gräns och då var det bara jag som skulle kommit in INTE särskillt kul att bowla själv ju... Så vi alla tre gick och åt istället på Torget som jag tror det hette.. Ceasarsallad tog jag, M och A tog kycklingfile med klyftpotatis och lite sallat till . :) Den salladen jag fick var verkligen inte god, haha. Inte värd 109 ;- iallafall :(.
Jag tog isvatten och dom tog öl. Var så jävla sugen på öl så jag kunde inte hejda mig, var bara tvungen att ta en klunk öl... Och fyfan! SÅ GÖTT :D haha, men jag fortsatte dricka mitt isvatten efter den klunken... Sedan efter maten och drycken, vandrade vi bort till Tonic för att Marcus ville ha mer öl och klockan var inte mer än 23 så vi satte oss där 45 minuter kanske någonting? :)
Hehe, sedan sa vi adjökens och vi gick skilda vägar. Marcus hem och jag och Addo gick till centralen för att invänta bussen hem till mig . Efter 30 minuter kom bussen och efter 40 minuter var vi i Kinna, och efter 17-20 minuter var vi hemma hos mig, hoppade i säng och somnade på stuts! Haha.

I lördags minns jag ingenting direkt som vi gjorde, vi var så slöa hela den dagen kommer jag ihåg iallafall så de blev nötter, dricka, film/tvn för våran del :p
Somnade relativt tidigt, strax innan 01 tror jag..

Igår söndags, så hade mamma kräftis hemma hos sig, så jag och Andreas fick stjuts dit av far. Var där från 15-20. Åt gott, drack gott och spelade kubb, kollade på film. Pretty Woman. Den var då längesedan ögonen skådat :p Sen kom pappa och hämtade mig och A och vi la oss i sängen, Andreas spelade lite N64 och jag kollade på halvt som halvt. Sedan somnade nog jag :p haha.

Idag har inget direkt hänt, ännu! :P Andreas åkte hem för ungefär en timme sedan. '
Och usch för att jag är så jävla gråtmild nu va. Sedan lördags har jag varit så nere så de finns inte, helt sjukt. Jag har, ÄR verkligen inte mig själv just nu :/ Vet inte heller vad det är med mig eller varför jag är sådan här just nu men det är förjävla jobbigt :( buhu !

Nepp. Om man skulle försöka få ner sig frukosten i magen igen och vila ett tag? Låter brao.
Ha det gött :) Lägger in bild på tatueringen, nr 5 :) Bild på tröjan kommer senare! Tjadå !!!


Klickbar bild :)

Elly abdikerar :(

The hand that feeds

(v13+2) idag <3



Igår kväll var det lite kaos men det lugnade sig. Jössus vad vissa är sjuka men jajja. Nog om det !

I helgen, dvs fredag åkte jag och älskling en tur till Vårgårda för att köpa två stycken Nintendo 64 spel, Mario Party och Banjoo Kazooie eller hur det nu stavas :p Så gissa om vi har nördat spelen varje jäkla dag, haha. SVAR: JA! Men vi skäms inte. Haha. Och så åkte vi hem direkt efter vi köpt dom och sedan spelade vi det hela kvällen, haha :) Sött!

I lördags blev det stor städning eftersom syster Annelie med familj (som är allergisk mot pälsdjur skulle komma) och mamma och systeryster :) Vi alla nio som vi blev med barnen grillade ute hos oss i trädgården, mysigt väder. Vi slapp regn och vi solsken! Rätt härligt ändå :) Dom kom strax efter 14 tiden allihopa och åkte vid 17 någongång, sedan drog jag och Andreas till Hemmakväll och köpte 1 kg godis och JA godis finns det kvar ännu, men börjar ta slut :p Haha.

I söndags bestämde jag och Andreas oss för att äta på restaurang, vårt första restaurang besök tillsammans för vi räknar inte med pizzerior eller pizza hut :p Så vid 17.30 tiden åkte vi med bussen från Kinna (mig) till Göteborg och vidare med pendeln till Kungsbacka :) Gick direkt till Tio Pepé och åt god mat tillsammans. Förrätt och varmrätt, efterrätt hade blivit för mycket och vi var redan supermätta efter våran mat vi åt :p Jag åt grillad marinerad majskycklinfilé med klyftpotatis = supergott! Och Andreas tog något grillspett med fyra olika sorters köttslag och potatisgratäng tror vi det var, haha!
Förrätten som vi nog skulle tagit upp först blev grillat cibattabröd med ailoi att doppa i, mums! :D Och jag träffade även en gammal kompis från hotell och restaurang tiden från Lindälv där på restaurangen som jobbade där, så vi blev serverade maten av honom :) Lite kul att se ett ansikte man känner igen från Kungsbacka också :p Hihi. :) Sedan kom vi hem runt 01 tiden på natten och var relativt trötta, men jag duschade och sedan nanade vi kudde.

I måndags.. Vad gjorde man då? :p Vilket minne va. Helt borta. Haha.
Då gick jag in i graviditetsvecka 14 (v13+0) iallafall, de enda jag kommer ihåg än så länge! Haha ;p

hursomhelst.


Tisdags, igår är lika blek som måndagen, hahaha :p Pinsamt nog. Vi spelade mest N64 som vanligt och åt godis. Haha, gjorde god mat tillsammans gjorde vi iallafall :) Hehe.

Idag vaknade vi runt 09 och gick upp direkt typ, åt frukost och sedan la vi oss i sängen. jag kollade på när älskling spelade sitt spel på N64 - Banjoo K. och hejjade/hjälpte till :p Sedan åkte pappa iväg en stund för at träffa mamma. Efter tre kvart kom han och mamma tillbaka med fikabröd och vi satte på kaffe. Gick ut i trädgården och tog en fika tillsammans.. :) Skönt att solen var framme också för en gångs skull! Hihi.
Sedan bestämde vi lite vi skulle göra senare på dagen idag och lite planer inför helgen (dvs lördagen!). Pappa körde hem mamma efter någon timme eller så, och jag hoppade in i duschen direkt, tvättade håret och rakade mina manliga ben :p haha. Efter mig så hoppade Addo in och fixade sig. Sedan fixade jag smink och håret lite fort och sedan begav jag, pappa och Andreas till mamma för att hämta upp henne :) Körde iväg till Eriks hjälpen för att kolla runt lite på roliga saker, var där i en timme om inte mer haha, men hittade ingenting kul alls så vi åkte igen. Körde hem mamma och sa att vi skulle höras innan helgen igen (på fredag troligtvis) för att jag, mamma och Addo skall till Göteborg, Bagdad en stund och kolla kebab som vi säger ;D Hahaha ;)

Sedan är inget annat direkt planerat inför helgen faktiskt, kanske träffa Mells och hennes kiwifrukt på söndag i Göteborg och fika! :D Kan bli jävligt skoj eftersom de var över ett år sedan jag träffade min älskade Mella! :) Hihi. Min gamla grundskolebästis även bästavän nu men ses väldigt sällan, men vi vet vart vi har varandra :) Pratade även med Mella idag då på msn angående helgen :) Så detta kan bli kuuuwl! :DDD
Hihi. Hon var också en av dom första vännerna som fick reda på en liten hemlighet förut också, haha :D Hon blev glad om något iallafall haha :) Då blir man så himla glad ! Jag saknar dig Mells men på söndag ses vi troligen, jag hoppas högt på detta nu <3

Nepp, nu fick jag sms från älskling nyligen att han jobbat klart och väntar på att papi skall hämta upp honom i Borås för att få skjuts hem hit till mig, oss :p. Andreas har ju nästan så gottsom bostatt sig här nu, haha :) Och vi söker lägenheter som galningar nu också, haha. Galet som få !
Baby jobbade idag första dagen på sitt nya jobb, GRATTIS ÄLSKLING! <3

Äsch. Nu babblar jag för mycket igen :p
Skall avsluta här faktiskt, skriver mer snart igen :) Lovar er. Haha.

Många säger att dom tycker magen ser lite rundare (om fett då alltså :p) för bebisen <3




Jag längtar så otroligt mycket att få träffa dig älsklingen, både jag och din pappa längtar efter dig.
Du kan verkligen inte ana hur mycket vi älskar dig, såhär mycket kärlek du kommer få av oss är inte sant. Nu tycker vi också att du borde ta och växa liiiiite snabbare, hehe :) Lite kul också när jag tror iallafall att jag känt någon enstaka fosterspark i magen ifrån dig. En sådan magisk känsla så det finns inte. När man ligger på magen och vilar, så känner man de sprätter till som en liten bubbla i magen, under naveln <3 Jag tror att det är Du.
Jag kan knappt bärga mig tills det andra ultraljudet vi skall göra den 7:e september, då kommer vi att få se dig igen bebis. Hihi :)
Vi älskar dig gränslöst mycket skall du veta bebben! <3

/ Din mamma och pappa !





NU! Lovar jag att sluta skriva, haha :)
Älskling ringde nyss också och sa att han ännu väntar på min far i Borås, stackarn :( Men snart ses vi älsling :) <3 jag längtar mycket efter dig, tihi !
Men ha det brao alla, och hoppas ni orkade läsa detta onödigt långa inlägg från mig :p haha.

Elly abdikerar <3

Vecka 14 (:



Redan vecka 14 idag :) (v13+0), om man skall vara mer exakt då^^ Nu kommer lite fakta angående graviditetsvecka 14 :). Hihi

Vecka 14: 3 aug - 9 aug 2009


Vecka 14


Kroppen: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka. De flesta börjar få en liten mage. Om du tidigare fött barn blir magen oftast större mycket tidigare.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i.

Ja herrejössus vad våran lill* guppi växer och har sig :) Snart har det redan gått ett halv år, 6 månader :) Känns som att tiden bara går snabbare och snabbare nu fast ändå väldigt långsamt^^. Knasigt, hehe :p
Väntar växer lika snabbt som du lill*n <3
KOM februari, KOOOOM :)

Helgen tar jag imorgon för jag är alldeless för trött att skriva om allt det skojiga just nu, men tar det imorgon då älskling åkt hem istället då jag kan skriva ifred, han vill väl att jag skall vara lite social mot honom nu. Haha. Han kom rätt nyligen ut badet och fixar med någonting i köket just nu, jag sitter här i min säng med N64, Mario Party på och pappa i vardagsrummet och troligen väntar på Beck som vi också gör :) Hihi.
Nu skriver jag inte mer för idag, skriver imorgon som sagt!

Ha det braaaao . Tjabba.

Elly abdikerar :)

RSS 2.0