Ultraljud

På torsdag, kl: 10:50 skall jag och Andreas på vårat första ultraljud och kolla på våran lilla guppi i min mage <3 Vi längtar så otroligt mycket så det inte är sant! Kan inte bärja oss ! :)

Idag har jag varit hos mamma hela dagen, riktigt skönt har jag haft det och mamma blev jätteglad när hon fick reda på att hon skall bli mormor igen :D Och då började hon bossa över systeryster och sa att hon skulle hälla upp en god drink åt mig (alkoholfri :P) så sa systeryster nej varför, men hon visste ju också att jag var det. Så sa mamma att hon måste hjälpa till mer nu när hon skall bli moster, hihi! De var lite kul :) Så mamma längtar också jättemycket! Jag är så lycklig, och detta känns så rätt! :)

Kom hem för kanske 15 minuter sedan, så nu sitter jag här i sängen och tråkar bara.
Efter ultraljudet på torsdag skall jag bege mig bort till Vallda, Kungsbacka för att gratta min systers yngsta barn som fyller 1 år :) Får la köpa något åt henne, lilla Amanda :) hihi.
Har inget mer direkt att säga än att jag och Addo letar lägenhet som galningar nu och vi längtar jättemycket efter vårtat lill* troll som växer i min mage <3

Elly abdikerar :)

MT 2009

Var väldigt grymt! Dock fanns de urdåliga band som; Napalm Death, Meshuggah, Volbeat, My dying bride och Dir en grey var som fulaste, sämsta och lamaste jag någonsin sett! :P Aldrig något man vill se igen direkt så de var riktigt bottennapp. Men de fanns ju höjdpunkter man inte får missa heller som var *tummen upp* DVS; Pain, Children of bodom, Disturbed, Slipknot, The haunted, Mustasch och Marilyn Manson såklart! :D Så ligger min lilla lista till^^
SÅ minsann, denna helgen var bland dom bästa i mitt liv, även om de kändes att några revben knäcktes av eller att ens lungor punkterades, men de hindrade inte mig :P dock hade jag förjävla ont i hela jävla kroppen efter allt stående, icke kissande, allt hoppande, väntandes i dessa två dagar som gick , fredag och lördag. Så söndagen fick bli en sova ut och vila upp dag^^ Kom ju hem 02:30 och somnade en timme efter de och vaknade runt 12.00 någongång senare.
Då drog jag och Andreas ner till Bua strand och solade, badade :P SKÖNT och välbehövligt, sedan fick jag lite kroppsmassage av min älskling, sötnos! :) <3 Älskar dig, de vet du även om jag inte är riktigt mig själv ibland, men vi et ju varför (A).

Så nu har jag börjat tänka på Arvika festivalen som börjar den 2:a Juli - 4:e Juli, om man kanske skulle ta sig dit upp i tre dagar så man kommer hem nästa lördag? Lutar åt JA och Baby vill också med ;) hihi! Jag har ju faktiskt så att de räcker och blir över för en tredagars biljett till festivalen :) Annars får man väl dra till Tyskland om 1 vecka och gå på Fullmoon festivalen där^^ ;) Får se! Haha. Hursomhelst, en grymt kul helg!

Till helgen annars om inget av detta jag verkligen vill dra till blir av så blir de vara med Addo och träffa Ida och bada och ha trevligt, hon har ju kommit hem från Magaluf nu sötnosen :) Hihi.

Har egentligen hur mycket mer som helst att skriva angående helgen ,men jag låter bli. Folk får fråga om dom undrar något annat :P Skall ringa imorgon bitti och beställa tid hos barnmorskan här så de äntligen kan bli ett ultraljud <3
 
Var ju också och klippte mig innan Metaltown, och såhär blev resultatet, satt i över 2 timmar och blev tvättat, klippt och stylat, väldigt nöjd må jag säga :P Nu är det bara någon färgning kvar tycker jag allt, sen är allt prima ;D
Bild på det kommer också upp såklart :)
Nu skall jag mumsa vidare på mos och gurka^^ YEY! God bajs!

Laddar också upp lite bilder, och videos kommer nog snart de med ;)


Och så kom ju min efterlängtade Marilyn Manson också efter 12 timmar som jag stod och väntade längst fram på Metaltown, jag lämnade inte min plats en enda gång. Jag gick inte ens på toaletten men jag svettades bort allt jag drack istället, och åt ;P

Han var lika grym som vanligt, även om jag missade sista låten för jag var tvungen att gå tidigare annars hade jag Aldrig hunnit med min buss hem där på kvällen^^ Satt med Addo på bussen hem längst bak med två tanter och tjötade om ditten och datten. Förjäkla trevligt även om jag hade pissigt ont överallt i kroppen och inte alls var på humör men jag försökte göra det bästa av situationen^^ Gick väl emellanåt iallafall. Haha!
Nej nu får jag ta och tänka på refrängen faktiskt, skall äta upp min mat som sagt och sen göra katt lådan ren och fin tills papi kommer hem :) Hehö!

Imorgon blir det AF i två timmar ca, YEY! KUUUUWL nästan, iallafall. -döda mig långsamt-
Ha det brao nudå alla megafyllon ;)

Elly abdikerar! :)

Knäckebröd

Så jävla gott! :D Haha, med smör på. MUMMA! :D Kom hem för en stund sedan då jag varit på AF igen i ca 1 timme, och sen vid 16 tiden åker jag och pappa ner till Viskadalen för att hämta upp Elvis som varit hos vetrinären nåra timmar och blivit renad efter hans sår han fått... Stackarn :(

Efter de, när klockan är kanske runt 18 tiden någongång så drar jag intill Göteborg för att möta upp Smulan och Tina! :D Kommer nog bli väldigt roligt, och imorgon åker jag och klipper mig!

EN DAG KVAR TILL METALTOWN! <3

Nej nu skall jag kila :)

Elly abdikerar


Strax ner till AF

Japp! Strax skall jag bege mig neråt mot Kinna, till arbetsförmedlingen. Eller skall vi säga arbetsförnedringen? ;) Haha. Gick upp runt 08.30 förut och började att fixa iordning mig lite snabbt, skall duscha håret och sminka mig mer när jag kommit hem därifrån sedan, för vid 13.20 (?) skall jag ner till AF igen på ett möte, eller nej de var ett seminario jag skulle på då :)

Efter jag varit där i ca 1 timme skall jag åka intill Göteborg och möta upp Smulan och Tina :D Så kul va! Skall försöka möta upp Emelie också så vi kan fixa med biljetten idag, så slipper jag fixa med allt de dära med byta in biljetten till band idag istället, de är säkert göör mycket folk imorgon inne på Shock och fixar det... Så jag får hoppas att de fungerar idag istället för imorgon, för de kommer bli så grymt stressigt om jag skall fixa med allt de dära imorgon eftersom jag 09.30 skall till frissan med systeryster och mamma, efter de skall vi luncha någonstans där vi hittar god mat! :P Hihi .

Nej nu får jag väl sluta, har ändå inget skoj att skriva^^ Ultraljud i nästa vecka, de hurrar vi för! :D

Jag älskar dig Andreas! <3



Elly abdikerar lite trött...

When I see you in the sun you're as pretty as a swastika

When I see you in the sun you're as pretty as a swastika
Take you down, down from the inside
Take you down, down from the inside
I want to smash into your face,
like a plane, and drown in between your legs
Take you down, down from the inside
Take you down, down from the inside
I'd die for your sins if you don't kill me while I'm trying, baby
Let me show you where it hurts
Let me show you where it hurts
Let me show you where it hurts
There's more than one way, to make you cry
When I see you in the sun you're as pretty as a swastika
When I see you in the sun you're as pretty as a swastika
Take you down, down from the inside
Take you down, down from the inside
One of us is a knife
One of us is ripe, baby Let me show you where it hurts




Alltså människor som inte gillar Marilyn Manson har ju ingen musik smak enligt mig då alltså^^ Eftersom jag älskar honom, men inte mer än dig älskling ! :P Men denna texten och låten är så EPIC, ursäkta uttrycket men den är det! <3 Överbäst med andra ord! Måste öva in texterna från hans nya album nu, så dom sitter fram tills lördag ;) För då smäller det. Två dagars festival !!! Sommarens bästa händelse! Och jössus vad jag kommer att stå och dreggla över Manson på kvällen där så de inte är sant, herregud! Andreas du får inte bli avundsjuk, du vet att du är MIN man men han är min andra, hihi ! ;P Inget illa menat. Hahah!

Fan vad vi kommer ha kul då Emil, Janna och alla andra jag kommer kalasa med! Kanske träffar Andy också ;) Hihi . Dock skall jag inte dricka, men äsch ! :D Ååååhhh vad jag längtaaaaaaaar ! Denna känslan alltså, OHO!

"Whatever doesn't kill you, is gonna leave a scar" Marilyn Manson - Leave a scar (The High End of Low "skivan")

Ligger här nu med Lillen breve mig.. :) nehepp, hon var då inte här :P Haha, hon har visst flyttat på sig när jag inte ens märkte det jag :P Trist! Men nu ligger jag här och väntar på att Baby förhoppningsvis ringer innan han går och lägger sig, han jobbar just nu eller han slutade för 20 minuter sedan men ändå :)
Fick mig också ett gött snack med Lina förut angående lite saoker ;) HIHIIIIIIIIIII på det! Dunkar ännu Manson, som jag gjort sedan kl 20.00 ikväll^^ Jag är fett bäst! Så alla vet :)

Elly abdikerar :D

Bög trist man kan ha va!

1. Hur gammal är du om fem år? 25 år
2. Vem var den sista du träffade? Pappa
3. Hur lång är du? 1.57
4. Vilken var den senaste film du sett? House of 1000 corpses
5. Vem ringde du senast? Systeryster
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? *privat* - Andreas
7. Vad är dagens planer? Fortsätta ha mitt goa humör uppe :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på :P
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. Vilken ögonfärg har du? Melerade, brungröna
11. När såg du senast din mamma? I måndagskväll
12. När träffade du din pappa senast? Idag
13. När vaknade du idag? Till och från mellan 03-09
14. Har du någon gång hittat en katt? Mja
15. Vilken är din favoritplats? Där älsklingen är :)
16. Vilken plats föredrar du minst? Där blattarna är :P
17. Var tror du att du befinner dig om tio år? Familjestadgad någonstans..
18. Vad skrämde dig som barn? När pappa nyste, mörker och mig själv
19. Vem fick dig att skratta senast? Emil :D
20. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej :S
21. Har du stationär eller bärbar dator? Laptop
22. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast naken
23. Hur många kuddar har du i sängen? 8 +
24. Hur många landskap har du bott i? Två? Halland och Västra götaland (nudå)
25. Har du någon gång spytt på fyllan? Räknar man sådant? :P
26. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på :P med strumpor tror jag!
27. Är du social? Beror på vem jag är med^^
28. Vilken är din favoritglass? Laktistglass tror jag..
29. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Hur mycket som helst !
30. Tycker du om kinamat? Ja :P
31. Tycker du om kaffe? Gott då och då.
32. Vad dricker du till frukost? Olika varje gång, oftast mjölk eller tropisk juice ;)
33. Sover du på någon särskild sida? Nej
34. Kan du spela poker? Nej :P
35. Tycker du om att mysa? dum fråga :D såklart!
36. Är du en beroendemänniska? Nja, skulle inte vilja kalla mig själv beroende men gillar väldigt mycket olika saker... Beroende är så hemskt -.-
37. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej :( bara en^^
38. Vill du ha barn? Ja :P
39. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, förstår lite tyska, spanska, italienska och arabiska :P lite andra språk med!
40. Har du någonsin åkt ambulans? Hmm.. tror jag faktiskt inte nej.
41. Föredrar du havet eller en pool? beror på :P
42. Vad spenderar du helst pengar på? Andreas :$
43. Äger du dyra smycken? Nej :P
44. Har du någon gång testat narkotika? *privat*
45. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ostbågar! mums :D
46. Vem är den roligaste människan du känner? Ingen aning, älskling tror jag :)
47. Välj ett ärr på din kropp? Naveln annars får jag väl ta mitt andra ärr på magen efter blindtarms operationen
48. Vad har du för ringsignal? Marilyn Manson - Rock and roll nigger och Nine inch Nails - Vessel <3
49. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? De undrar jag med :P eller jo, en liten sko^^
50. Flirtar du mycket? Inte medvetet!
51. Vart togs din profilbild för din blogg? På mitt rum, på mig^^
52. Kan du byta olja på bilen? Japp
53. Har du fått fortkörningsböter? Nej
54. Vilken var den senaste bok du läste? Jonas Gardell - Jenny
55. Läser du dagstidningen? Metro isåfall
56. Prenumererar du på någon veckotidning? inte jag men pappa, BT
57. Dansar du i bilen? Dansar och dansar nej men sjunger ibland :P
58. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix megapol tror jag?
59. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning!
60. När var du i kyrkan senast? Tror de var när min näst äldsta systers andra barn Amanda skulle döpas :P

Såhär gör man när man har tråkigt, tidsfördriiiiiiiiiiv! -.- Snodde denna lista av Sarachei(?) :P

Elly abdikerar :)

METALTOWN 2009!

ÄNTLIGEN! Nu har jag fått tag på en två dagars biljett av Emelie :D Det kommer bli fett bäst, och jag skall dra dit med Emil med och hans vänner! Åh vad jag längtaaaaaaaar! Två jävla dagar kvar, iochförsig tre dagar kvar då Manson stiger upp på scen <3 ÅH! :D:D:D Jössus, så de blir en metal helg för pengarna som kommer in på fredag ;)
Fast först blir de klippning och luncha med mor och systeryster ;) Sen träffa Emil och metaltoooowwwn 2009 <3

Elly abdikerar.. med sina ostbågar i högsta hugg ;)

Stackars Elvis

Stackars Elvis som skall åka med pappa till vetrinären imorgon :( Klockan 13.00 skall dom vara där i Viskadalens vetrinäs någonting, usch vad jag lider med Elvis. Stackars min lille älsklings katt va! <3

Imorgon skall jag till AF på två möten, efter dom två möterna skall jag intill Göteborg och möta upp Tina och Smulan! :D De kommer nog bli väldigt kul och varmt... Jag kommer smälla av i värmen^^ Annars idag har jag tagit det lugnt, bara legat i sängen.. Inte haft varken orken eller direkt lust att göra någonting mer än att åka och bada men finns ingen häromkring i Kinna jag känner som jag vill bada med^^ Alla är ju bonnar härute inklusive mig själv nu när jag bor i satans Kinna x_x. Det är piss här verkligen, dock har man sökt lägenheter i Borås, bättre de men Borås är fan också bonne ställe, om de skall vara något ställe skall de då vara Göteborg. De är myspys! :)

Nej nu skall jag kila en stund, äta lite :) Hihi. Dricka upp min cola också. Nästa vecka blir de besök för att göra ultraljud! :)

Elly abdikerar

Längtar till Fredag!

Jag längtar så grymt mycket till Fredag så det inte är sant för då skall jag, mamma och systeryster iväg tidigt på morgonen intill Göteborg och klippa oss alla tre, efter det skall mamma bjuda på lunch på något trevligt ställe :) Längesedan man var hos frisören, hihi. Skall nog kapa av en rejäl bit nu när de är sommar och varmt ute, slippa nåra dm kan bli jävligt gött också^^

Jag och Andreas längtar så otroligt mycket till Februari så det inte är sant! <3 Snart snart snaaart!

Han har varit här sedan förra onsdagskvällen, inget jobb så han fick slagga här ;D Haha. Nej men vi har haft mysigt som satan :) Sökt lägenhet i Borås också nu, så nu hoppas vi på det bästa .Vi hyrde fem st filmer häromveckan också som vi fick ha i en vecka, så vi såg klart dom två sista i helgen nu som gick :)
The ring 1 och 2, House of 1000 corpses, Hata göteborg och Linas kvällsbok fick de bli. Vadå att jag är lättskrämd? Haha, jag har blivit helt psykad efter The ring 1 och 2. Haha! Stackars mig, så har jag börjat sova hur dåligt som helst också, men de har vi ju redan svaret på men de är sjukt jobbigt ändå och nu när de är så varmt på nätterna gör de inte saken bättre heller direkt. Men jag försöker så gott de går, dock har både pappa och A med sovit urkasst. Men jajja!

Finns väl inget direkt mer att säga... Jag orkar inte längre som sagt msn eller internet, så jag finns på mobilen om någon vill mig något .
Nu ligger jag här i sängen med datorn här för första gången på länge^^ Rätt tråkigt på internet, haha finns inga roliga personer alls att ha kul med .Jag vill bara uuuuuut och bada som jag gjort i två dagar nu ;D Man får ju passa på nu när de är varmt i vattnet och när man KAN bada ;) Nu kilar jag från bloggen, bla bla bla!

Elly abdikerar... du är efterlängtad! <3

Usch...

Jag har börjat få riktigt långa naglar enligt mig själv iallafall eftersom jag aldrig brukar ha långa naglar men just nu har jag kvar dom för Andreas skull som uppskattar dom när jag skall klia honom på magen eller på ryggen^^ Själv tycker jag att de känns överkvinnligt och jag vill bara bita av dom! Jag blir helt knäpp. På fredag åker dom av har jag bestämt mig för iallafall :P Då älskling får du fråga någon annan om att klia dig på ryggen dö :P

Jag saknar Andreas som en tok också :( Har inte träffats sedan måndag kväll heller eller hört av honom heller direkt, mer än att han skickade ett sms igår kväll vid halv åtta ungefär lite snabbt sen har de varit döds tyst... Buhu :( <3

Fick ett sms ifrån Ida för 30 minuter sedan :D Då blev jag genast väldigt glad! Känner att vi kommer bli grymt bra vänner också, de kan bli väldigt kul i sommar om du är här mer hos din pojkvän här i Göteborg :P Sött av henne att höra av sig, och vi skall ses mycket mer när hon kommer tillbaka om sisådära 2 veckor igen :) Våra samtal igår var väldigt intressanta, både seriösa och skämtsamma, så detta kan inte bli annat än bra :D Kul att hon pratar skånska och jag icke skånska, men jag lär mig dialekten, höööö :P

Idag kanske jag drar intill Kinna eller Göteborg för att kolla runt på JC, fick ju presentkort av farfar, både Jossan och jag där så vi tänkte kolla efter något skoj klädesplagg. Just det ja ! Vi dvs. jag och pappa fick våran diskmaskin idag, så den är i full gång redan :P Kommer bli såå skönt att slippa diska och ha sig, nästa invenstering tycker jag skall bli en torktummlare, fast de är rätt onödigt ändå när man kan hänga upp kläder inomhus på vintern och utomhus på sommarhalvåret :) Billigare och bli mer naturligt bra resultat också^^
Vad jag babblar alltså. Är väl för att sommaren och solen är framme och för lite annat skojs, mycket för Idas skull :) Tack sötis! Äsch, nu har jag iallafall ätit frukost och skall börja fixa iordning mig närsomhelst också, så jag hinner göra något skojsigt idag :P Ha de braaaaao !

Elly abdikerar

Skön daaaaaaag

Åkte intill Göteborg vid 11 tiden idag för att träffa Ida :) Aldrig träffat tösen innan så de skulle bli spännande. Möttes upp vid kvart i ett ungefär, och de var nytt :P Pratade och gick och letade upp ett cafe vi kunde sitta och mysa vid. De fick bli SoHo vid kungsportsplatsen :)
Satt där i säkert över 2 timmar och myste i solen.. Sen gick vi bort till Feskekörkan, köpte en dricka och solade. Sen kom Idas kille Jonathan och tänkte hämta upp henne och åka hemåt, men hon behövde ett apotek för att köpa något åt hennes halsont så vi åkte till centralen och jag följde med henne dit och köpte det och sen träffade vi Jonathan igen.
Dom väntade på mig tills min buss gick hemåt därifrån, vi sade hejdå och sa att vi skulle ses efter hon kommer hem från sin utlands resa ,Magaluf :) Bestämde även att vi skall gå till Liseberg i början av Juli tillsammans och det kommer nog bli skitkul :D Hon, Jonathan, jag och Addo ! Hihi, kul att hitta ett par man kan vara med ute osv.
Eftersom hon vanligtvis är ifrån Skåne är det kul att visa runt Ida häromkring i Göteborg ;) Så vi skall ses snart igen! WEIII :D

Nu när jag väl vet att jag har pengar till en Metal Town biljett så finns det inga kvar, så jävla typiskt va :( Ledsen man bliiiir! Man blir sååå less va, åh!

Nu har jag iallafall kommit hem efter flera timmar i Göteborg och några få timmar hos mamma där jag fick god mat och dryck, fick smaka på en vanilj vodka. Smakade väl sisådär -.- Smuttade bara!
Sitter här med Lillen breve mig som sover sött och jag bara sitter här med min lampa och tråkar med datorn^^ Skall snart börja snaska på mitt päron också som står och väntar :) Andreas började även jobba igår natt för första gången sedan studenten :) Dock vet jag inte hur det gick eller något för vi har inte hört av varandra idag men aja.

Imorgon kanske jag skall med systeryster till Göteborg om vädret säger ja till sol, så jag skall handla lite kläder :)
Nej nu skall jag sluta tråka och lyssna på lite musik eller något annat kul :P Ha det fett alla!

Elly abdikerar :)

Idag är de ingen vanlig dag

För det är nämnligen min och Andreas 1 års dag idag!
Det ni! :)

Säg grattis till oss dåååååååååååå ;)

Jag älskar dig Andreas mest av allt, och vårat beslut är bra! <3

Elly abdikerar... :)

Gårdagen

Var väldigt kass.
Regnet öste ner hela tiden, och jag fick reda på dessutom en annan sak men nog om det !

Iallafall!
Igår kväll vid 01 skickar A ett sms där de stod "tar taxi till dig för 500" bara för att bussarna hit hade slutat gå eftersom de är fredagoch då går de kasst med nattrafik från och till mig tyvärr. Åkte både Andreas och Micke från Göteborg till mig, herregud. Vilka idioter.
Och båda små snopparna sov över hos mig också. Låg i över 1.5 timme med Rehn och pratade djupa samtal, och det var gott för honom för han fick lätta på sitt lille hjärta.. Andreas hade ju somnat vid 07 på morgonen så de var bara vi två vakna och relativt pigga ännu, så vi snackade tills 08 kanske någonting för då vaknade A och var sur i kanalen^^ Svartsjuk med andra ord, sötnos!

Vi tre somnade iallafall efter en stund och sedan vaknade jag och A upp runt 12 tiden tror jag och kunde inte riktigt somna om, men Micke sov. Gott för honom, dock ville han ha mer brännvin men icke sa Nicke. Som sagt var !

Nu sitter jag här i mitt välvårdade rum, som jag städade upp rätt fint igår faktiskt för att killarna skulle komma hit, så stökar dom ner som svin, KUL att de blir JAG som får städa allt SJÄLV. Ähh, vad fan! Tummen upp. Du var inte ensam igår kväll även om jag egentligen nog hade varit de så fulla och brötiga som dom var här, jössus...

Andreas kommer hit senare vid 20 tror jag igen, för han och Micke var tvugna att åka hem och byta om, kul att gå runt i svettiga och fula student kläder liksom.. Svar: NEJ!
Nu har jag iallafall för ca en timme sedan fått i mig lite flingor så magen inte är alltför tom, sedan när A kommer skall vi som vi sa iallafall äta kina mat, hoppas jag på om du inte äter dig mätt hemma på din fika :P Men jaja :) Nu skall jag tråka vidare, försöka diska upp allting ifrån igår/inatt osv, duscha mig och fixa och sen invänta Andreas som kommer hit :)
Ha det bra alla! <3

Elly abdikerar

-

Blir ingen öl ikväll...

Knäppa en..

Eller kanske två öl ikväll? Mja, de får jag vänta med tills jag fått veta svaret lite senare :) Undra vad det blir för svar...

Har iallafall fått min mat, blev pizza och ett glas mjölk. YEY så lyxigt de var här va!^^
Mitt humör har ändrats iallafall från tumme ner till tumme mittimellan, och de är bättre än tumme ner :P Sitter fortfarande dock och lyssnar på Marilyn Manson och jag hoppas med hela mitt liv att jag kommer ha råd att köpa Metal Town biljett, annars kommer jag nästan att dö :| Måste ju se min andra älskling, var ju trottsallt 1.5 år sedan jag såg Marilyn sist och de var lyckat <3 Åh vad man längtar tillbaka till den konsert stunden i Göteborg, Skandinavium, åh! :)



Oförglömligt! Eller vad säger du Janna? ;P Våran älskling. Hihi. Vi måste gå tillsammans på metaltown om jag drar dit, ett fett måste! ;) Aldrig att man kommer glömma av när vi grät både före, när vi såg honom bakom dekoren och efter när allt var slut. Herregud, vi fick ju tagit på våran älskling ;) Höhö. *Lycklig och stolt som en tupp fan var man och ÄR fortfarande*

Nog om det!

Sitter också ännu på msn och trökar som ett megaäckel .
Jag sitter också och kollar på Smirnoff flaskan i mitt hörnskåp på 1 L ren vodka som ser alldeless för ensam ut^^ Tycker faktiskt lite synd om den att den skall få stå där helt "full" och ensam ;) Och detsamma med mitt flak öl som jag inte påbörjat något på heller. Haha. Herregud vad jag har att dricka ikväll eller inte... Återstår att se... :O Shit så nervös man kan vara då :|

Jag känner verkligen för att dra ut på krogen ikväll men jag vet ingen annan ikväll som skall ut ännu, de suger fett x_x ... Men jaja, men jag får väl sitta hemma och kolla på någon film eller så med lite popcorn till kanske? Lulu sa att Hans och hennes kommer ikväll på tvn, och den är rätt skoj ju :D Haha.
Hursomhelst!
Nu får ni ha det så brao, så bloggar jag kanske senare ikväll eller imorgon om något roligt hänt under kvällen eller så, mja. Ni förstår vinken^^ Ha det feeeeeett!



Elly abdikerar... med en eller två tårar i ögonen för att hon saknar Han <3

Student

Då har man träffat mitt studentbarn idag och det ångrar jag, jag ångrar allting.
Jag vill tyna bort från allting..
Hjälpa mig? Hade isåfall varit förjävla snällt .

Får se vad denna jävla kuk dag bjuder på, förresten så har jag hört att det är inne med självmord? Hm, får väl se om man är lika modern som alla andra då ! Ingen lär bry sig i vilket fall .. Speciellt inte du.

Har låst in mig på mitt rum nu iallafall ,känns skönt att vara ensam med hög musik som dunkar i högtalarna mina.. Dunkar Manson, The High End of Low skivan... Och chattar på msn, YEEEYY! Så KUL jag har va, inget att göra och vill bara dö. Finns inget bättre? Mjo, men inte för en som jag ...


Dagens tips/låt: Marilyn Manson - Running to the end of the world <3


Elly abdikerar..

Elulu & Lulu

Har bäst kuuuwl! :P



Jag saknar MIN Lulu! :( <3

Jag vet inte vad

Det är med mig! :'(((

Jag orkar inte med mig själv.
Jag förstår mig inte på mig själv.
Jag kokar över för pyttesmå saker.
Jag vill härifrån...

"There's a crack in my soul.."


Elly abdikerar..

,

Åh vad jag älskar mina ***** just nu :D Hahaha. Rätt galet faktiskt ! Gillar er allt mer och mer, men de har ju sin orsak olyckligtvis men iallafall liksom..

Andreas kom hit igår eftermiddag :) Låg i soffan och kollade tvn ett bra tag, sen gjorde vi lite mat och sen kom pappa hem då vi satt och kollade det dära sjukt roliga pogrammet; Paris Hilton's My new BFF! hahaha, kan inget mer än att skratta åt kossan :P Så pinsam va .
Senare vid midnatt gick vi och nana, somnade sött även om jag inte vill att du Baby skall vara nära mig.. :( Förlåt. Buuhu!

Vaknade idag vid halv sju imorse av att Andreas alarm ringde.. Han gick upp och fixade sig, sen så när han skulle gå till bussen så blev de inte så, han tog en lite senare buss och sen tåg till Borås istället :) Låg och myste lite, men sen åkte han allt iväg :) Han som skall ha en sådan kul dag i skolan idag, verkade de som iallafall^^ Hihi

Äsch, nu har jag babblat tillräckligt. På fredag tar älskling studenten så de skall firas, eller jag skall titta på när han springer ut iallafall och kolla på när Andy gör detsamma och önska dom lycka till och ett stort grattis :) Ge presenter osv .

Sen till helgen blir det nog ingenting för mig att göra direkt, har varken ork eller direkt lust längre.. Är så sjukt trött hela tiden ! Kommer säkert snart löpa amok om de fortsätter såhär, även om jag själv inte vill det men jajja!
Får se när Baby och jag ses igen, om inte idag så blir det kankse imorgon, annars får det bli på fredagen i övermorgon då alltså för att fira hans student ..

På torsdag skall jag och A på ett kul besök (?) Hoppas allt går väl.... Nepp! Nu skall jag värma bulle och koka en kopp köffe! Ha det bra era små yngel :P

Bara så att alla vet om de och INTE glömmer av det, så vet ni alla att jag har världens bästa pojkvän! <3 PUSS - Älskar dig Andreas !



Elly abdikerar

Illamående

Har fortfarande illamående, ORKAAAAAAAAAA !!!!!!1

Helgen :)

Helgen har varit väldigt lugn för min del.. I fredags åkte jag och A intill Göteborg och var på Universeum, ett par timmar och sedan så åt vi buffé i Nordstan, inte direkt det godaste men aja. Kungsmässans buffé är TUSEN gånger godare, eller hur älskling? ;) Våran favorit !

I lördags åkte A hem vid 15 tiden för att han skulle på 50 års kalas i Göteborg med släkt och familjen. Eftersom jag inte direkt mådde så värst bra var jag hemma hela dagen och kvällen själv.
Senare vid 23 tiden kom Andreas hit igen :) Han drack lite öl och så kollade vi på Macken tillsammans^^ Dom är kuuuwl dom ! Somnade senare vid 03 på natten kanske... ? Mja, någonstans där iallafall.

Igår söndag gjorde vi inte heller direkt någonting, var och röstade såklart med pappa då A väntade på mig hemma och åt frukost :) Mådde illa hela dagen igår typ så jag tog de jättelugnt igen. Äsch, nog om det^^
Till tidig kväll så hoppade jag och A i ett hett bad och myste, pratade och sen gick vi upp för det blev FÖR varmt :P Hade en trevlig helg tillsammans iallafall :) Hihi.

Nu är det bara 7 dagar kvar . . . tills vi firar våran 1 års dag tillsammans! Herregud, vad tiden går fort :)
Man blir helt sprallig av tanken!^^ <3

Idag skall jag intill Borås och träffa älskling :) Får se vad vi gör.. ! Nu skall jag iallafall försöööööka hoppa in i duschen :P Ha det så brao nu !

Elly abdikerar <3

Tack pappa

Som räddade denna kvällen iallafall^^ Jag fick min kebabrulle, tackochlov! Får la se vad som händer ikväll, har fått två stycken förslag men vetefan om jag ens orkar gå ut och dricka ikväll, OM jag skulle dricka skulle jag nog bara bli så jävla sne och ledsen så jag funderar på att skita i vilket faktiskt... Skall man isåfall åka till Borås med systeryster och träffa Andy ELLER skall man åka till Göteborg och träffa Elin? Åh, jag vill verkligen båda sakerna, men har ingen ork :( Jag känner mig usel ikväll, idag .
Jag mår illa också.
Det är jobbigt -.-

Var helt svimfärdig och blek som en vitsippa i ansiketet imorse, mådde inte bra det minsta! Tänk om jag håller på att få magsjukan? De orkar jag verkligen inte ! Hoppas detta går över snart...

Har inte ens fått i min halva kebabrullen, försöker trycka i mig den men kroppen och magen säger verkligen nej -.- Sitter här i sängen med kebaben och dricker sockerdricka.. Det är gott det !
Funderar på om jag skall kolla på Miffo senare på tvn :) Men jajja. Får tråka vidare själv med mig här och hoppas på att Andreas dyker upp hemma mig senare. Hoppas hoppas hoppas verkligen <3
Nu skall jag sluta babbla . Ha de äckligt ikväll :P

Elly abdikerar......

Förlåt mig

För att jag är som jag är.
Jag orkar inte mer.

Elly abdikerar..

Det är dig

Det är dig, jag älskar!
Jag älskar dig Andreas! De vet du att jag gör :)
Massa pussar och kramar till dig.
Imorgon blir det mysig dag i Göteborg tillsammans igen ! Längtar jättemycket! :)

Elly abdikerar :)

Kanon dagar!

Jag har verkligen haft två kanon dagar tillsammans med min favorit pojk! :) Igår hade vi skitmysigt i Borås, nere vid en sjö i nåra timmar och sen åkte vi intill stan :)
Idag åkte jag intill Borås, mötte upp älskling och sen pratade vi lite, sedan fick vi ett ryck och drog intill Göteborg istället^^ Kom in och kollade runt lite i affärer, och jag bestämde att när jag sparat ihop 300 :- och uppåt (?), skall jag köpa en skitsnögger t-shirt! :D Hihi. Sedan gick vi runt och letade upp någonstans att käka, så de fick bli Pizza Hut i Nordstan :P Tog en tre rätters som vi tog Lulu :D Hihi! Jag tog exakt samma som jag tog då vi käkade på Pizza Hut^^ Baby tog en jalapeno (?.. hur det nu stavas^^) på sin pizza och han hade svårt att äta dom små stackarna, haha. Baby har aldrig ätit så starkt innan, sötnos :) Tyckte änna lite synder om dig faktiskt!

Nu kom jag hem för ca 30 minuter sedan iallafall, ligger i sängen här med Lillen breve mig och hör hur pappa hostar och har sig^^ Mumsigt värre ni! ;P
Baby kanske kommer till mig imorgon och sover hos mig, för han är nog ledig på torsdag! WEI :DDD Så detta ser jag fram emot! :) Var också nere hos AF klockan 09.00 imorse... SEGT som satan, orka gå dit för att vara där totalt 4-6 minuter? Svar.. NEJ ! Väldigt onödigt, allt de vi tog upp där, kunde vi faktiskt kunnat ta i telefonen tyckte jag allt :P Nej.. Om man skulle ta och försöka sova laaijte.. Mja, är rätt trött i skallen nu. Så ha det fint fuldårar !!!

Elly abdikerar.. :) hihi

15 <3

If you can hear this
don’t assume that I’m talking to you
Yesterday everything I thought I believed in died
but today is my birthday,
today is my birthday
I don’t need you,
I’ll say it to myself It doesn’t mean
I won’t need somebody anyone with half a soul
will hear this and they’ll never leave me

Sista maj helgen

Har varit sååå lyckad så det inte är sant :) För bra för att vara sann!
Hoppas alla andra haft en lika kanonbäst helg som jag ;)

Iallafall!
I fredags kom A hit senare till tidig kväll, myste och gjorde ingenting direkt. Gjorde en beställning av min kära mor som skulle ner till Tyskland och handla alkohol, hon frågade dock om jag ville med men de hade jag inte pengar till :( Så vi här hemma dvs jag, pappa och Andreas började prata om att låna en lite större bil och bila ner till Tyskland och handla själva relativt snart och då blire allt billigare eftersom vi är flera som delar på bensinen och annat :) Det skulle faktiskt kunna bli sketsköjj^^

I lördags fick A ett knäppe att vi skulle åka och fiska så A och pappa började kolla upp om fiskekort, vad de kostar och vart vi skulle fiska någonstans... Det blev Stora Hål sjön här i Kinna, Rydal typ. Fick fyra fiskar, eller A fick. Jag solade bara och gick omkring i vattnet, tills slut fick jag i Andreas också *stolt* Hahaha :P
Sen bestämde vi med en kompis till A att vi skulle förfesta och kröka med honom denna ljuvliga kväll. Fast innan dess skulle mamma komma hem ifrån Tyskland och vi skulle få våra varor vi beställt och det fick vi också, väldigt brao :) Sen var mamma här i 2 timmar ungefär med oss och vi grillade massa gottiga saker :) MUMS!
Sen iallafall var jag och A klara för avgång till tåget mot Borås, kom dit vid 21.05 någongång och gick bort mot bussen till Hulta Torg. Kom dit och träffade Andreas kompis. Var där en dryg timme och drack lite öl tillsammans.. Sen gick vi ner till bussen och åkte med den nertill Södra torget för att gå vidare till Trägårn som var tre mil lång kö så vi sket i det och gick till Tonic istället, både gratis inträde och ingen kö^^ Perfekt!

Väl där inne satt vi och drack ännu mer, snackade och tog de allmänt lugnt :) Trevligt, dock fanns det bara en toalett där vilket resulterade till en lång kö hela tiden...
Sen gick vi därifrån runt 02 då stället stängde, och de hade blivit lite strul mellan mig och A så han var sur på mig för lite saker, så han hade gått vid 01, så jag var kvar med Micke (?). Sen gick jag till bussen vid 02.20 ungefär och där satt A med huvan över huvudet och med armarna i kors. Sur som en citron var han :( Åkte iallafall bussen tillsammans hem till mig, och sen gick vi olika vägar hem också... Min väg gick snabbare även om jag ramlade ihop ett antal gånger på marken^^ Sen kom A springandes in i mina armar :) Och vi gick och "la" oss när vi kom in och "utforskade" sängen min, Hahahaha :D Lät skojj!

Igår söndag vaknade vi och gick upp strax innan 11.30 och då fick jag ett samtal från mamma att vi skulle åka intill Göteborg vid 12.52 från Kinna, Skene. Vadå stress och panik? Men jag hann iallafall som tur var och jag, systeryster och mamma kom intill Göteborg vid 14.30 typ, gick till Mc donalds för mamma och jag behövde en toalett plus att mamma skulle köpa med sig hamburgare åt oss tre :P Namnam!
Åkte med spårvagnen till Röda sten och satte oss vid havet, precis så man kunde se alla båtar segla och åka förbi, skitmysigt :) Och vädret kunde jag ju inte beskriva mer än varmt och skönt.. Mamma hade med sig god mat, öl, vin och vatten :) Och lite coca cola^^ Satt från klockan 15.00 - 19.30 vid havet och gassade. Hahaha :P När vi kom dit skröt systeryster att hon hade brunast ben av oss tre och när vi åkte därifrån runt halv åtta så hade jag brunast ben av oss ;) Lite skryta^^ Vi tog fel på buss tiden hem så vi fick vänta från 20.00 - 21.35 på nästa buss hem till Skene, Kinna. Så vi tre gick ner till Operan och satte oss, där mamma och systeryster drack varsitt glas vitt vin och jag som var så sugen på öl så var alla slut :( Elakt!^^ Bättre lycka nästa gång? Yeah! ;)
Kom iallafall hem vid strax innan 23.00 och pappa låg och sov, så jag satte mig vid datorn på mitt rum, la in alla bilder från helgen som varit och bara njöt av lugnet och drack lite sockerdricka, de sista som fanns kvar dvs^^

Idag äre måndag och jag, systeryster och mamma kanske skall dra iväg till Onsala senare till tidig eftermiddag en stund, vet inte varför men kunde väl varit trevligt^^ Alltid mysigt i Onsala, Kungsbacka :)
Hoppas att jag får mitt andra AVI idag så A's andra och sista del i studentpresenten kommer nu, börjar ju dra ihop sig och jag måste köpa papper för att slå in skiten också ju^^ Inte bara ni studenter som har det stressigt fan, vi som köper och väntar på presenter till er som skall packas in har det också svårt i dessa tider, hahahaha :P Nej men seriöst, det är stressigt nu som fan :P

Nu skall jag försöka leta efter något att äta som frukost och tråka vidare, blir väl att sola sönder mig idag igen :P Fast MED solkräm (olja???), hursomhelst! Det blir nog bra. Jag som hade velat träffa Andreas idag också. Och just det ja. Igår var de första gången jag och A träffades för första gången :) Hihi, underbara minnen från den kvällen <3
Ha det fett alla tjockiiiiiiiiizar! Här kommer lite bilder från lördag och söndag :)










Elly abdikerar :)

RSS 2.0