En himlans

Massa migrän och dräggel. Vaknade runt 06,00 av att jag hade jättehemsk migrän, tog medicin och somnade om... Vaknade senare vid 08,00, men alldeless innan jag vaknade hände verkligen dagens roligaste på länge! :D Haha

Skall berätta nu för er...

Jag tjatar alltid på Andreas om att han drägglar när han sover, men då säger han att jag också gör det men NEJ de har jag sagt varje gång, de gör jag inte alls. :P Men precis innan jag vaknade så drömde jag att jag fick forsande näsblod och hängde över en toalett.. Efter en stund drömde jag att jag blev helt svimmfärdig och himlade lätt med ögonen, sen började det rinna saliv ur min mungipa ner från munnen ner till halsen och neråt.. Vaknade tre-fyra sekunder efteråt att de rann från mungipan min ner på halsen :P Hahaha blev så chockad och förvånad så det inte var sant. Att JAG drägglar :O Jag som verkligen trodde att jag alltid sover med munnen stängd men nene :P Gör jag visst inte dårå (A).
Slängde fort som fan iväg ett sms till Andreas för att berätta det som hänt, haha :D Det enda svaret jag fick av han var: "Man blir ju som man umgås :P" Haha stämmer fan väldigt bra! :D
Dagens roligaste på länge :D

Skulle egentligen vid 10,00 idag in till Göteborg för att möta systeryster men blev inte så med tanke på min migrän osv. Så jag har sovit fram till 12,00 efter jag vaknade andra gången vid 08,00 typ :)
Sen skulle jag egentligen träffat Max i Göteborg idag också vid 16,00 men de blir inte så heller. Orkar verkligen inte sitta på en buss hela den långa vägen känner jag, är fortfarande väldigt hängig... Lite groggy sådära..

Nu skall jag troligen kolla lite film, och kanske äta lite frukost (om jag orkar eller hittar något gott ^^)

Elly abdikerar :)

Tack

Du har just släckt min sista livsgnista. Jag trodde på dig. Du sa att jag skulle tro på dig flera gånger för att du aldrig skulle svika mig men nu har du gett mig ett tillräckligt stort själ till att avsluta mitt liv.
Tack !

Vart sjutton?

Vart sjutton är alla när man behöver dom !!?! :( Blir tokig. Vill inte heller känna mig påstridig, allt blir bara fel. Hela dagen har börjat fel och kommer sluta helt fel också är jag fysjutton säker på . :( Örkkk !

Elly abdikerar. Argsint !

AAAAHH !

JAG TROR JAG FÅR ETT SAMMANBROTT PÅ DIG SNART ! AHHH! :| Släng dig i väggen vill jag bara säga dig just nu. Du är bara full med skit. Skit som inte kan spolas ner för att du är för korkad fan . Du vet vad jag tycker redan om vissa saker, varför måste du då hålla på? Just nu är du fan ett elakt jävla svin. Nog att du alltid varit ett svin men fan nu alltså , nu är jag less på dig! AHH !

Skjut mig!

Elly är för sur för att ens abdikera ! :@

Herrejössus.

Jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt det som är nu, eller hur älsklingspuppen? Att det aldrig kan bli bra. Vad skall man göra för att de skall bli bra? Jag undrar jag... Hursomhelst. Pappas idé som han sa förut när vi åt middag i köket var en ren dröm :) Hoppas verkligen att vi, du kommer att kunna förgylla den, så vi kan vara tillsammans, bo tillsammans älskling :) Hade varit så himlans mysigt så det inte är sant ^.^ Får hoppas att det börjar klarna snart för oss. Annars vet jag inte vad jag skall ta mig till :(

Igår var jag och älsklingspuppen och simmade/tränade. Träna och träna, jo jag tackar jag :P Vi bubblade flera gånger, badade ångbastu och lekte i den "stora poolen" tillsammans mest, och myste i grottan ^^ Tihihi :D
Sen åkte vi hem till mig vid 21,00 och myste vidare :) Kollade på en film , vi såg typ hela iallafall (A). Sen började vi kolla på en annan film som han somnade till och de kändes rätt trist att kolla på den ensam plus att jag redan sett den innan ;D Så vi skall se den om en timme eller två när älsklingspuppen min har vaknat. Och ja han ligger och sover just nu för att han har ätit för mycket och då måste han typ sova en eller två timmar efter maten :P Haha jäkla pensionär du är söto ;) Skall ta och väcka dig om typ 30 minuter så :) DÅ jävlar. Hahahah
Idag var älsklingspuppen inte i skolan pga olika saker, så vi har sovit fram till klockan 13,00 typ och senare vid 14,00 åkte pappa till Borås för att arbeta och vi gick upp, åt frukost (SEN frukost) och efter den gick vi ut i snön och myste ^^ Klappade två hästar, hahaha. Vandrade omkring ute i snön och fulade oss lite ;) Sen tog vi bussen ner till byn och köpte lite gottgott inför ikväll och sen tog vi bussen hem igen :) Hihi

Så nu sitter jag här på mitt lilla blåa rum och väntar på att tiden skall rulla förbi 30 minuter så jag kan väcka Baby :) Sen skall vi äta CHEESE DOODLES ;D och dricka lite lemon/lime dricka plus någon drink från förra fredagen han gjorde förut åt sig själv som han tyckte smakade förmycket alkohol men ah, jag får la ta den ^.^ (vardagsalkoholist var de här ja :D)
Så nu skall jag sluta skriva, eftersom det jag skriver är väldigt tråkigt ändå ^^,

Imorgon skall jag in till Göteborg för att träffa Louise och Smulan :DDD Aslängesedan vi sågs sist, Marilyn konserten i Gbg, dec - 2007 :O Jävla bra tag sedan om man säger så :) Och senare kanske jag och älsklingen drar ut och har lite kul ELLER SÅ (Y), stannar vi hemma hos mig och myyyyser ;) Hihi. Kilar nu. Adjöss !

Elly abdikerar ;)

Andreas Appelgren

Detta inlägg till jag tillägna min pojkvän, Andreas Appelgren.

Du är verkligen mitt allt. Du gav mig hopp och tro att kärlek finns, äkta kärlek. Du visade mig att allt är möjligt även om man har ett helvete eller mår pissigt dåligt. Du gav mig hopp när jag trodde att det inte fanns något kvar i livet. Du visade mig att älska igen. Du visade att jag kunde älska igen. Du visade att jag kunde älska, älska dig av alla underbara människor.

Jag vet att vi har det upp och ner emellanåt, men det har alla par. Om vi inte hade haft våra bättre och sämre stunder hade vi nog varit dom mest onormalaste jag visste om ^^, Men det är lite kul att vara lite annorlunda. Jag är tacksam över att du valt mig i ditt liv, valt mig som din flickvän, valt mig att älska. Jag kan faktiskt inte föreställa mig ett liv utan dig. Du har gjort en sådan stor påverkan på mitt liv, positivt menat.

Sedan mitt första förhållande var jag liten och jag trodde att jag visste allting, jag var så ung. Men nu känner jag att jag har mognat och jag känner mig redo att möta världen därute tillsammans med dig Andreas. Jag vill leva med dig. Jag vill vara med dig. Vi är ett tillsammans. Vi är ett team tillsammans. Vi mot världen. Det får vi aldrig glömma. Jag önskar inget hellre än att få flytta tillsammans med dig, somna tillsammans med dig varje natt vid min sida och vakna upp med dig varje morgon vid min sida. Jag vill alltid ha dig vid min sida helt enkelt.

Jag kommer aldrig att glömma av hur vi träffades. Jag kommer aldrig glömma av första gången vi någonsin träffades. Jag kommer aldrig glömma av första natten vi sov tillsammans. Jag kommer aldrig glömma av första gången vi kysstes. Jag kommer aldrig glömma av våran första lilla utflykt tillsammans. Jag kommer aldrig glömma av första gången vi bråkade. Jag kommer aldrig glömma av första gången vi gick på bio tillsammans. Jag kommer aldrig glömma av första gången vi var som intimast. Jag kommer aldrig glömma dig dina "Jag älskar dig", varje gång du säger det till mig. Jag kommer aldrig att glömma av dig, Andreas Appelgren.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Vi mot världen. Det var så vi sagt från första början, även då vi inte var tillsammans eller hur älskling? ^.^

Du är min hjälte <3

Jag älskar dig Andreas. Älsklingspuppen min .


Vill också tillägna dig en låt, en låt som påminner om min kärlek till dig;
http://www.youtube.com/watch?v=6-KQ1tp_qOQ

Elly abdikerar kärleksfullare än någonsin <3

How/when/where/whatever you like it

Min och Emelies bästa idé någonsin vi gjort om man räknar bort våran låt vi började på ett tag, men nu jävlar :D Nu är vi i produktion igen ! Hahaha. Så alla gå med i våran nya grupp på Facebook; How/when/where/whatever you like it. Ni får själva se efter vad det är för grupp. Lätt den bästa någonsin, bästbästa ;) Okejdå! Det är våran näst bästa sak vi gjort sedan vi blev vänner ;)

EPIC GROUP !



Har lyssnat på Marilyn Manson exakt hela jävla dagen :D Han blir fortfarande bara bättre och bättre. Ingenting man kan förneka. Så har jag städat, diskat (typ iallafall ;p) och så funderar jag på att möblera om mitt lilla rum med det ynka och fula sakerna jag har här ^^ Får la se hur det blir denna gången :)

Elly abdikerar ;)

UNDERTBART

SPEL JAG HITTADE VA! VAVAVAVAVAVAVVAVAVA :D Jag är helt förälskad i det och ah, pratade med en vän häromdagen på msn ang. ett spel som han skall spela snart och FAN det måste jag lätt testa med han snart ! Kommer bli grymt :) Första spelet var trevligt, då kan väl det andra bara bli trevligare eller sämre ? BÄTTRE förhoppningsvis :D
Fan vad jag känner mig nörd nu igen. HAHA. Låt mig. Andra är ju nördar så vad fan, låt mig med vara det då. !

Har suttit hela förmiddagen sedan kl 11 och lyssnat sönder Marilyn Manson för övrigt. Jag tror jag bara blir mer och mer kär i hans texter hela tiden. Han är ju bara för bra va! ;) Just nu lyssnar jag på Antichrist Superstar. Satans perfekt låt. "Revange, that's what I'm talking about" Sant !
Så skön. AAAHH! Jag blir fan helt till mig när jag tänker på att jag rört honom. Ahh! :D Galet . Tänk då i sommar också när han kommer tillbaka till Sverige, GÖTEBORG! :D Skall önska mig biljetter eller pengar till det nu när jag fyller 20 :) Får hoppas på några hundra lappar iallafall (A) ^^.
Jag kommer seriöst flippa ur och gråta igen som sist. Kommer du ihåg Janna? :D Spänningen innan konserten och precis då han kom ut där på scenen bakom drapperiet? Åh, herregud. Då, den förbryllande stunden jag var lyckligast fan :D Någonting jag Aldrig kommer att glömma av ! Någonsin. Får fan tälta utanför i år flera dagar innan konserten för att få en säker plats längst fram igen va! Ett måste!

AAHHH!!! Nu måste jag sluta skriva, måste knarka sönder Marilyn Manson ett antal timmar till ;) Sen skall jag ut och gå? Usch :| Tråkigt att vandra ensam i mörkret men jajja, ingen annan har varken tid eller lusten så. Motion är faktiskt aldrig fel :)

Elly abdikerar .

Tankar som inte vill

Försvinna ! FAN FAN FAN.

Varför kan dom inte bara ta och försvinna för? Blir så attnas jäkla arg på mig själv ibland alltså.
Ta booort ! Tack snälla . Nu!

Tog nyss några sömntabletter för att dom skall hjälpa mig få lite sömn. Har ju inte kunnat sova riktigt bra dom senaste två dagarna, vetefan varför. Har väl med att jag är orolig att göra eller ah, vad vet jag ? Ingenting. Bra att inte veta om sig själv. Nee, det är inte normalt Madde . Du är inte normalt. Godnatt !

Elly abdikerar sorgset.

Bara jag

Their is no you, their is only me.
Their is no fucking you, their is only me!



Precis så ja! :) Fick ett bra besked i förmiddags och ah, det gjorde hela min dag. Hoppas det blir så nu som dom sagt. Tihi ^.^ Hursomhelst.

Jag har sökt en jävla massa jobb idag, eftersom jag inte sökte någonting direkt när Andreas var här hos mig, så nu har jag sökt 7 st jobb. Får fan hoppas på att jag får något snart alltså. Jag blir tokig som en jäkla tjur! Känns som att det var lättare att få städ-disk jobb på äldre dagar, eller enligt den äldre generation dvs mina föräldrar som är i 50+ åldern säger dom att det bara är att söka vad som helst (ja, jag söker vad som helst och allt, typ överallt också) men ändå ingenting? Det är inte så lätt som det var på äldre dagar. Men dom tror då visst det fortfarande och det är enormt störande att dom anser oss av den yngre och modernare generationen att vi är så slappa och bara inväntar att jobb skall komma flygandes hela tiden till oss, men det tror vi inte alls. OKEJ, vissa nu för tiden är jävligt slappa och lata men vi andra då? Vi som faktiskt söker jobb varje dag och håller igång för att verkligen få ett jobb? VI DÅ? Vad händer med oss då? Klaga inte på oss när ni inte vet någonting. Era jobb ni har nu fick ni säkert för över 10 år sedan och då var det fortfarande lättare att få jobb men nu 10 år senare är allt annorlunda OM ni inte visste det? Men ni måste upplysas!
Det är inte så lätt som ni tror hela tiden eller verkar tro iallafall. Skräp er för bövurlen. Ni som skall visa gott exempel som äldre och bättre men tjata inte hål i skallen på oss, för inget av eran gnat sätter sig ändå, det är bara upp till oss själva och det hjälper absolut ingenting av att höra erat erländiga tjat och gnat 24/7. Vissa försöker och försöker hela tiden. Så sluta tro att vi är latamaskar hela tiden.

En frustrerad Elly abdikerar.

Ett inlägg om allt & inget

Sitter just nu på toaletten för att jag tänker bäst här, inte för att jag gör något eller så. Men just på toalett sitsen tänker nog alla människor bättre och ibland tillochmed får en eller två uppenbarelser ^^

Hursomhelst nu dåva. Kom hem för ca 45-50 minuter sedan efter jag träffade den efterlängtade Janna i Göteborg :D Även om det en väldigt kort stund vi träffades så var de trevligt att ses igen efter över ett år. Ja herregud säger jag bara. Tiden bara rusar iväg. Vart tar tiden vägen? ^^ Trevligt var det iallafall och vi fick till oss några skratt. Tihi.

Till helgen fick jag höra att Smulan skall ner till Göteborg för att träffa Louise och dom två krabaterna har man ju inte heller träffat sedan Marilyn Manson konserten 07 i Göteborg :O. Så man kanske träffar dom två på lördag då i Göteborg. Hade varit förjäkla trevligt ^.^



Men nu detta konstiga tänkandet som bara blir bättre när man är just på toaletten. Hur kommer det sig? En toalett brukar ju vara mindre än sitt rum (oftast iallafall) och där (på mitt rum) tänker jag inte alls lika bra konstigt nog :P Väldigt lustigt iallafall ! Satt alldeless nyss och tänkte på en sak angående mitt jobbsökande. Jag söker ju sågott som allting jag hittar utan utbildning osv osv osv. Men jag har något emot småbarn och äldre. Fråga mig inte varför men jag skall fan ge mig själv en chans att ta reda på detta så om en liten stund skall jag faktiskt söka jobb på dagis, och lågstadiet och äldreboende. SÅ himla konstigt kan det la ändå inte vara eller? :P Eller så är det bara jag som är konstigt som sagt var. (?) En bra tanke jag fick tiden jag är på toaletten. Även om jag är ensam hemma just nu så tänker jag ändå bäst på toaletten :D Haha, jag är la allt bra lustig va. Jo lite ^.^

Annars till helgen som kommer så har jag fått ett erbjudande av en bekant om typ fest här i närheten, men får se om jag drar dit, Andreas vill ju inte och det känns inte säkert att åka till människan ensam faktiskt. Litar inte helt och ständigt ut på den sorken :P Och JA Andreas. Nu tog jag ditt uttryck "sork". Du som alltid säger det till allt och alla, jag snor lite ord ifrån dig allt gör jag ^^ Helgen blir nog rätt lugn även om jag söker fart och fläckt, haha :D Får se vad som erbjuds som runt om här :)

Ne nu skall jag fan sluta blogga. Finns ingenting vettigt att skriva här ändå just nu, inte för att jag direkt har någonsin haft någon intressant att blogga om men jajja ^^

Elly abdikerar :)

8 månader

Idag firar jag och älsklingspuppen 8 hela måndader tillsammans :) Tiden går bara fortare och fortare tillsammans med dig Andreas. Om du bara visste hur mycket kärlek jag har för dig, överväldar av den för dig från mig skall du bara veta älsk . i fredags var jag och älsklingspuppen hos systeryster och drack lite gottgott, lyssnade på musik och tog galet mycket kort. Väldans trevligt ! Igår lördag (alla hjärtans dag) tog vi det jättelugnt. Innan älsklingspuppen hade vaknat så gick jag upp ca 1.5 timme innan honom, fixade iordning gårdagens disk så han skulle slippa ta den och så köpte jag en blombukett åt honom. Så när jag var klar med allting, gick jag in i mitt rum, satte mig på sängkanten och väckte älsklingspuppen med ett grattis och gav honom blommorna till honom :) Tihi. Bara myste hela dagen. Spelade TheSims2 tillsammans, åt thai mat och hyrde 3 st humor filmer. Sjukt kul hade vi :D En väldigt mysig alla hjärtans dag . :)

Idag firar jag och älsklingspuppen som sagt 8 månader och det har vi väl inte direkt gjort till en stor sak, sagt grattis och pussats massor (A) . Så just nu spelar han SuperMario på mitt N64 och jag bloggar som en looney toon och vi skall snart duscha och sen nana kudden tillsammans, sista natten nu innan nästa fredag. "A BIG HUUUUU !"

Elly abdikerar :)

RSS 2.0