Wait and bleed

Nu har älsling åkt till jobbet med en kompis från jobbet härifrån trakterna :) Men han kommer hit imorgon bitti strax innan 08, då lovade han mig att massera mig ;) haha. Löx va?
Sedan sova en stund tillsammans, fast jag kommer la vara vaken och tråka framför tvn^^ Men iallafall.

Efter det skall vi ringa ett samtal angående N64 spel! Vi har äntligen hittat dom spelen vi vill HA för asbra priser och nu tänker vi fan heller banga på detta kanon erbjudande! :D Så det blir väl 500 ;- totalt för 3-4 spel :) BRA SPEL! Så vi åker isådanafall bort till Vårgårda och hämtar upp spelen om gubben har tid imorgon och spelen kvar som vi hoppas innerligt på nu. Annars kommer vi sura. Haha
Idag eller inatt är det också älsklingens sista arbetsdag, sedan är hans jobb avklarat och då skall han ha lite semester på 1-4 veckor (A). Haha :) Så vi hoppas på spelen nu imorgon för då kommer vi ligga och spela dom dagarna in och ut tillsammans, haha. Sött! Eller inte :p Men kuuuwl !

Sedan vet jag inte riktigt vad som händer i helgen, förhoppningsvis bowla som jag /vi vill^^
Nu skall jag fortsätta knattra vidare på msn ett tag :)
Ha det gutt dö fiskar !

Elly abdikerar!

Capitol G

Tjena tjena äckel bena.

Blev varken lunch med baby eller något Göteborg, haha. Men det är inget att fälla tårar för :) Ikväll skall jag och baby äta thai mat har vi bestämt, och alldeless nyss var jag, pappa och Andreas nere på MM och handlade lite gott gott . Välbehövligt!

Så nu har jag fikat lite med en god fralla, aioli potatissallad och grillad rostbiff! MUMS :D Haha. Men de var göör gott!

Hursomhelst.
Till helgen skall eller haha, jag VILL bowla iallafall så jag får väl kolla runt om några vill hänga med mig och Addo och bowla :D Kunde vara kuwl :) Så himla längesedan jag bowla och jag och Addo har aldrig bowlat :D Så det blir isåfall ännu roligare, dock får vi se vem som skulle bli värst om någon förlorade om man skulle köra två omgångar för vi båda är så dåliga förlorare :p Haha.

Jag köpte även eller Andreas köpte åt mig ;D eftersom han är skyldig mig 507 ;- så skulle jag ändå köpa nytt schampoo och balsam, så det fick bli det nya Head and shoulders som går överallt på tv reklamerna, hehe :) Så jag får la se om det är något att ha och fortsätta ha isåfall .

Andreas och pappa är just nu ute och fixar ihop nytt utebord och stolar, större har vi köpt så vi kommer få de lilla rundvita bordet med fyra vita stolar om vi flyttar ihop snart och får en balkong stor nog att ha lite uteplats möbler eller en liten uteplats :) Snällt tycker jag, hihi.

PAPPA SCHÄÄÄÄLL <3 me löv you!

Ne men nu kom Addo in, så jag skall la sluta skriva och göra lite nytta :p
Ha det braooooooooosh! ;p

Elly abdikerar :)

I'll be your lover, I'll be forever I'll be tomorrow, I am anything when I'm high don't

Idag blir det kanske att åka intill Göteborg med älsk och träffa Emelie AKA Ählii :D Längesedan vi sågs. Annars skall jag och älskling kanske äta lunch om han vaknar innan lunchen är över, haha :).

Idag är jag V 13 (v12+3). Hihi, och jag har absolut inte den minsta aningen om jag känt några få fostersparkar men de sägs att man kan känna det under naveln och jag tror bannemig att jag känt men de är svårt att känna :p Skall också ta och betala Andreas räkning strax för att han glömt sin dosa och den måste betalas in senast imorgon och orka åka ner till banken och få lägga till 50 ;- för att betala gratis på internet? Nej :) Haha. Då hjälper jag Baby och betala så får han betala mig 500 ;- i eftermiddag ;). Snäll man känner sig, haha.

Annars så mår jag bra, dock mådde jag lite illa igår natt när jag skulle sova, precis innan men de har jag mig själv att skylla :p Nu skall jag strax äta frukost, funderar fortfarande på vad jag skall äta?
Tomtegröt?
Äggmackor?
Flingor av något slag?

Aja, haha.
På lördag blir det stor familjemiddag hos antingen oss här eller hos min moder i Skene. Familjen Granqvist kommer på besök :) Alla fyra i familjen, jag, Andreas, pappa, systeryster och min kära moder :) Så vi blir 9 stycken iallafall som skall äta middag. Hoppas det blir fint väder för då skall vi sitta ute i våran trädgård här hos oss :) Hihi. Kan bli rätt mysigt/trevligt.
Skall också prata med Annelie angående deras barnvagn dom hade åt Amanda och lite kläder och annat dom kanske inte direkt behöver som vi kan kanske få eller köpa för en billigare peng av dom. Det hade ju varit kanon bra isånnafall :) Erkänn? ;)

Nesh. Om man ändå skulle börja ta och tänka på refrängen, haha.
Måste la få lite mat i magen så både jag och lill*n blir glad idag :) tihi.

Andreas kom till mig strax innan 08 imorse också, hihi. Så han somnade rätt nyligen, eller ah, 50 minuter sedan ungefär och om 1-2 timmar skall vi troligen iväg till Gbg så då blir det inte mycket för mitt hjärta att söva ;p Haha. Han valde själv att åka med och träffa ev. Emelie så :)
Men nu kilar jag :)
Hejsvejs !

Elly abdikerar :)

Another version of the truth

Nu är det bara 3 timmar drygt tills älskling anländer hos mig! Åh vad jag längtar! :D Haha.
Jag har duschat, rakat mina mans ben jag hade, tvättat håret och jössus vad jag har fixat mig, hehe.

På tal om annat.

Alldeless nyss så gick jag och vägde mig för att kolla om jag gått upp något sedan sist jag var hos min och Andreas BM och vägde mig. Och då stod vågen på; 59 kg ganska exakt. Och jag blev chockad att jag ens vägde så mycket :O Men iallafall. När jag vägde mig för kanske någon timme sedan så vägde jag 57.5 kg. Jag fattar inte? :P Ställde vågen på massa olika ställen och stod jättekonstigt på den men den visade ändå 57.5 kg.
Det är väl inte meningen att man skall gå ner under graviditeten? Mer upp isåfall? Har kollat upp lite om hur mycket man skall gå upp för varje månad och jag skall väga 61.8 kg såg jag, men hallå? :p Detta är ett mysterium !
Känns som att de enda jag gör är att äta kass mat och att jag går upp i vikt men inte det? Konstigt :p Haha.

Just det ja!!! Haha.
Igår när jag var inne på min bilddagbok, så helt plötsligt fick jag ett pm där. Från en kille... Blev lite fundersam först men läste det. Och detta stod det:
"Lycka till med Barnet!! hoppas han/hon blir lika söt som du! / Johannes"
Vadå att det är sådant som gör en superglad? :D Haha, jag var helt sprallig efter det, jag blev så glad :). Om ändå alla kunde säga sådant även om man inte är söt haha. :)

Nu har jag iallafall fått skrivat av mig en hel del till, haha :p
Kilar nu från bloggen oooch skall nörda msn/tvn :)

Elly abdikerar :)

Feel so numb

Vissa är bara otroliga. Men hursomhelst.

Nog om det.
Nu är det drygt 6 timmar kvar tills Andreas kommer hit till mig :) Hihi, skall bli mys och skönt att få krama om och sova tillsammans med dig.

Det är många som inte förstår att skaffa familj dvs barn är en stor sak som tar upp väldigt mycket plats men synd bara att en hel del inte verkar förstå eller riktigt acceptera det, men nu börjar allting falla på plats och det känns underbart, att äntligen kunna andas upp på riktigt utan att få en massa skit från olika håll och kanter.
Människor är väldigt trångsynta... :(



Jag älskar dig Andreas Appelgren.
Du är det bästa jag vet. Du är den enda jag faktiskt litar på till hundra procent. Jag är så glad att ha dig i mitt liv, och att vi snart skall bilda familj. Detta blir bara mer och mer fantastiskt för varje dag som går.
Allt klarnar upp när jag är med dig, och jag blir så glad! Du gör mig hel :)
Du, jag och våran lill* guppi i magen <3 Det gör mig så lycklig. Bara tanken på att vi skall ha barn blir jag helt knäpp av, haha.

När jag ändå pratar om människor jag älskar, gillar och håller av så kan vi ändå fortsätta på detta spåret tycker jag.

Min absolut bästa Mélanie Rodhe.
Vi har känt varandra under så många år nu, sedan 8an i grundskolan.. Redan efter någon vecka då du var ny och började blev vi skitbra vänner och sedan bästisar. Vi var med varandra varje dag i över två års tid och sedan när vi började på gymnasiet blev gångerna färre men vi träffades då de fanns tid och de var så roligt. Sedan ett år tillbaka har du flyttat omkring mycket men nu är du tillbaka efter ett års tid och de är skitkul men fortfarande har vi inte setts. Saknar ju dig bästavännen, Mella AKA Mels AKA Randen, haha. Kommer du ihåg gumman? :)
Jag älskar dig massor.

Min lilla buspingla Cornelia Sonnerfjord.
Vi har gick i samma klass sedan 3an på grundskolan och varit jättebra kompisar hela tiden och sedan när Mella började, blev du, jag och Mella tätast. Vi hade så jädra kul tillsammans, varje dag!
Jag saknar att vara med dig, och Mella. Vi hade alltid så kul. Senast jag träffade dig var några veckor innan julafton 2007. Så de är en väldigt lång tid då vi sågs senast, men nu bor du ju utomlands och de finns inte så mycket att göra men vi måste ses eller få mer kontakt igen. Jag kommer aldrig glömma den gången hos din riktiga pappa, uppe i Nödinge med Mathilda, Annelie och Emma. Haha fy fan vad kul vi hade då. Saknar riktigt vissa sådana roliga stunder vi hade :)
Saknar dig kompis!

Min längst kända kompis Jessica Hansen.
Vi har känt varandra i all evighet känns det som och när du bodde i Onsala, hos din mormor där året 2003 var så jädra kul. Sågs varje dag efter skolan, då vi brukade vara hos din mormor, på hennes vind och lyssna på gråt musik och grät tillsammans. Vilka minnen va. Eller när vi skulle tälta på våran trädgård hos mig i Onsala. Haha så blev vi så rädda eller hur de var och gick in till var och en och sov.
Sedan när vi båda blev singlar nästan samtidigt så var vi mer och mer med varandra och bestämde en massa roliga saker vi skulle göra tillsammans. Vi får väl se om det kanske blir av längre fram i framtiden, haha. Jag hoppas på det iallafall. Du är en kanon kompis och jag vill inte förlora dig, inte nu, inte någonsin. Inte efter alla dessa åren vi haft tillsammans, vägrar.
Vi har haft våra trassel men de har retts ut sedan och de har blivit bra igen och jag hoppas att du inte kommer avsluta våran vänskap någongång igen för någonting, utan att vi pratar ut och säger sanningen.
Jag älskar dig Lulu!

Min bästa partyprinsessa Emelie Vingård.
Vi har känt varandra sedan 12 april, 2008 om man skall vara mer exakt för de var riktigt då vi började vara med varandra, efter det iallafall. Så vi får tacka Johnny någongång. Haha.
Vi har alltid haft så kul när vi varit ute och festat, när vi setts i huvudtaget :) Som den gången vi var i göteborg en söndags eftermiddag i maj tror jag det var förra året, haha. När vi började sjunga på våran nya hit låt ;). Vi får ta och fortsätta på denna låten tycker jag faktiskt, så vi inte glömmer av låten totalt, de hade varit en skam för svenska folket om dom inte fick höra våran lilla rasistiska låt ;D
Kul också om vi kan ses nu i veckan torsdag eller i helgen eller snart iallafall, bowla kanske när vi båda kan och har pengar inrullande? Haha. När bebisen är född och när jag inte direkt ammar längre får Andreas ta hand om ongen så skall vi festa nätterna långa igen, de lovar jag dig. Vi har alltid så skoj. Dock var de inte så skoj den gången dom två äcklerna från Mingel var så störande och sedan gick allting utför men man lär sig av sina misstag som sagt och de har vi minsann gjort, inte sant bästis? :) Vi får ses snart, saknar ju daaaaaaaj <3
Jag älskar dig Ählii :D



Nu har jag fått ur mig en hel del. Dock hade jag velat skriva minst dubbelt på alla och skriva om ännu fler personer men just nu blir det isåfall korta för jag har lite bråttom. Pappa skall alldeless strax ha datorn och jag skall hoppa in i duschen en stund och raka mina härliga mans ben ;) De ni. Haha.

Ha det bra nu era äppelskruttar.
Och nej älskling, jag mobbar inte din art. HAHA :D

Elly abdikerar...

:D

Förut när jag satt och spelade lite röj flaggor med Rickard på msn, så fick jag ett samtal på Lulu. Längesedan vi pratade så de var kul. Pratade en stund och vi bestämde att vi skulle träffas på torsdag, vid lunch tid någongång där och äta lunch ute :)
Kommer bli mycket trevligt. Haha för alla som inte får följa med ;p Kul att ses äntligen och kul att du kommer ner från Sthlm :p Haha. :)

Har suttit här typ hela dagen, ätit lite tutti frutti karameller, ätit mat och kollat tvn haha. Vilket liv man har va. Yey :p

Andreas AKA Baby kommer hit inatt också efter han slutat sitt pass :) Så är han hos mig tills imorgonkväll till 22 tiden för sedan åker han till jobbet som börjar 23 och slutar 07. Och då är det torsdag och då skall jag träffa Lulu <3

Inget mer att säga.

Elly abdikerar :)

En sådan där trist dag

Det är det idag igen, och som vanligt.
Vad finns det att hitta på idag?
Hmm...

Nados!

Eller jo, åka intill Göteborg men NEJ. Systeryster har ju åkt till Danmark så.
Hm.. Vad finns det då?

KAAAAAANSKE... Städa? Det borde jag göra egentligen även om jag varken orkar eller vill göra det, haha. Men måste man så måste man. Bädda om sängen, bädda sängen, städa upp rummet, dammsuga och kanske fixa i gaderoben? Mjaaa. Låter extremt trist men äh!

Har varit vaken sedan 07.20 ungefär men har inte orkat gå upp ännu. Andreas sa att han skulle ringa när han vaknat, hur länge sover inte människan egentligen? :( Dumma, ring dååå!
Men ack. Ring inte då.

Nu avrundar jag här. Äter en bit godis och förblir framför datorn, skall kolla om jag fått mina pengar också skall jag göra nu. HÅLL TUMMARNA (Y).

Elly abdikerar

Om annat

Så blir det ingen Danmarks resa imorgon som de egentligen var bestämt, men vi ändrar detta idag pga jag inte direkt har någon att åka med. Mamma åker med sina två vänner, systeryster åker med sin kompis och då blir jag som tredje hjulet mellan dessa två ålders grupperna :P
Så mamma lovade att jag och hon skall göra något kul i veckan eller nästa vecka istället tillsammans, bara hon och jag :).

Pratar också om en busstur fram och tillbaka nästa vecka också. Kan bli riktigt kul om detta blir av ju :)

Nej nu skall jag sluta :)
Skall kolla vidare på Family guy på 6:an ! :D Så bäst va! Haha :)

Elly abdikerar...

Vecka 13 inleds!

Graviditetsmånad 4

Vecka 13


Kroppen: Nu börjar den andra delen av graviditeten och känslan av att vänta barn har ofta infunnit sig. Du känner dig lite lugnare, då största risken för missfall är över. Det är rimligt att gå upp 300-400 gram/vecka. Nu brukar illamåendekänslorna och den värsta tröttheten avta. Vissa kan redan känna fosterrörelser, men det är ganska ovanligt. Det är svårt att skilja fosterrörelser från vanligt bubbel i magen. När man ligger stilla i sängen kan det vara lättare, känner man ett litet sprattel en bit nedanför naveln och det inte åtföljs av något kurrande ljud är det mycket troligt att det är just fostret som rör sig. Tänk på att ta hand om dig själv och vila lite extra. Arbete och fysisk aktivitet är helt ok, men undvik stress.

Fostret: Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Att fostret tränar att andas i vatten är bra för lungorna, från samma ögonblick barnet kommer ut och navelsträngen klipps av så måste andningen fungera perfekt. Vattnet trycks ut ur lungorna precis vid förlossningsögonblicket och från att vara vattenvarelse börjar barnet andas luft genom munnen och näsan. Hos flickorna finns nu miljoner ägganlag i de omogna äggstockarna och pojkarna börjar bilda manligt könshormon.



Helgen har varit jättemysig :)
Jag och Andreas har varit med varandra och myst . Hihih.

I fredags var vi hemma och åt gott :) Vi hyrde massa komedi filmer och köpte en dvd också :) Köpte lite godis och åt gott. ;D

I lördags tänkte vi åka och kolla på lite möbler men vi fick stolleryck och fick låna pappas bil och drog ner till Ullared en snabbis och var där 1-2 timmar tror jag ungefär :) Fick köpt en baby body :) Ursöt! Hihi .
Sedan när vi kom hem beställde vi thaimat och åt, senare till 20 tiden gick vi hela vägen bort till min mamma och var där och hälsade på en timme, hade mysigt den korta studen :) Sen var de hemvägen som var läskig så vi tog en omväg för att slippa gå mitt i skogen. Haha ;) Kom hem vid 23.40 på kvällen, då vi hörde att några grannar längre bort hade fest, hög musik och klappade händerna haha. Lät inbjudande (A) Men ack, får ta de lugnt med att parta nu ju, hheehe.

I söndags tog vi de lugnt, gjorde ingenting direkt faktikt. Kollade resten av filmerna vi hyrt och dvdn vi köpte :P
Annars så tog vi det lugnt som sagt :)

Idag vaknade jag runt 09 och ringde Soc och sedan frukost :P
Efter en stund la vi oss i sängen ,kollade lite tv och sedan var A tvungen att fixa iordning sig för att åka iväg hem och sedan till jobbet och jobba sent :( Stackarn.. Men vi ses imorgon kväll iallafall :) <3

Nu säger även systeryster, AF tanten, pappa, Andreas att man ser att magen syns lite mer nu :) Hihi. Mysigt som få !
Ne ni. Nu skall jag låta pappa ha datorn en stund och sedan skall jag slappa vidare :P
Ha de brao nu :)

Jag älskar er, mina två mirakel! <3

Elly abdikerar :)

Uppe med tuppen!

Sedan klockan 03 inatt har jag vaknat en gång i timmen. 04, 05, 06, 07, 08 och sedan kunde jag verkligen inte somna om så jag gick upp, för jag kände hur illamående jag började bli och hur de riktigt vattnades i munnen och hur kallsvettig jag började bli hela tiden...
Så jag kutade upp till toaletten, tog undan mitt hår och spydde! MUMS. Nja men de kändes skönt efteråt iallafall.

Efter den lilla incidenten gick jag till köket, kollade runt lite i skafferiet och hittade det jag sökte efter :) Mannagryn! Så jag satte igång med att fixa med kastrull, mjölk, salt, lite socker och såklart mannegrynet. Fixade med det cirka 5-8 minuter, och sedan var de klart att ätas upp. Gjorde två portioner, dock kanske inte de nyttigaste men jag var verkligen absolut inte sugen på havregrynsgröt idag ;s

Nu sitter jag bara här vid datorn och tråkar, funderar på att när jag ätit upp allting alldeless strax att hoppa ner i sängen en stund för att vila. Haha, man blir trött av ingenting konstigt nog, men aja.
På tisdag skall jag åka över till Danmark över dagen, mamma som bjuder mig :) Då är det jag, mamma, systeryster, hennes kompis Viktor och två vänner till mamma som åker över dit. Dock kunde inte älskling följa med för att han skall jobba, men de är ju plus för dig Baby som får pengar :P Haha.

Skall också ner till Kinna efter klockan 13 senare för att gå till AF och tjöta, få dom att skriva in mig igen där. Jäklar vad dom håller på nu det senaste, inte konstigt att folk inte gillar dom när dom håller på såhär och krånglar hela tiden för oss som vill ha jobb? ;s
Nåja!
Har också tagit min tablett som jag gör dagligen pga magen :) Så de känns bra, och hmm. Elvis och Lillen sov hos mig inatt eftersom A inte var här :( Fast dom sov inte hos mig på samma gång haha, dom turades om. Sötnosar :)

Jag och Andreas har kommit överrens om att vi troligen skall skaffa katt när vi flyttar tillsammans, dock vill vi båda ha olika raser så vi får väl se hur detta kommer att sluta :P Haha.

Attans vad trött jag är __.__ Känner mig helt död. Varit vaken hela natten känns de som och ögonen hänger nere vid hakan, haha. Jag har nog världens största påsar idag under ögonen. Det gillar vi inte :(
Näpp men nu är frukosten slut och jag skall nog avsluta här tror jag .
Har inget mer att skriva just nu.

Nu är jag i V 12 (v11+4) så alla som undrar vet. Tiden går väldigt långsamt :(. TRIST. Jag som vill att magen skall börja synas mermermermeeeeeeer nu (A). Haha :)

Annars idag har jag ingen aning om vad som händer /: Förslag? Funderar på att fråga systeryster om att åka intill Göteborg senare vid 14 tiden kanske och kolla omkring i lite affärer eller något sådant.. Är så sjukt rastlös -.- Men jag får se vad hon säger. Funderar på att ringa till min näst äldsta syster också, Annelie, för att fråga hur dom hade det nere i Spanien dom två veckorna dom var där nere och försöka slinka in om jag skulle kunna få bo där OM jag får jobb på Kolla i Kungsbacka, eftersom dom bor i Vallda hade det varit perfekt för mig :) Extra pengar plus nära och bra, lär behövas nu innan bebis kommer! :)

Hursomhelst.
NU har jag inget mer att säga direkt än att....
Jag älskar dig Andreas :) Och vårtat barn som växer för fullt i magen, hela 9 cm nu <3 Jössus! :)

Elly abdikerar och längtar tills 7 februari <3

V 12 :)



Vecka 12 nu :) Syns lite när man drar in magen haha :P
Och så lägger jag in en bild på min present jag fick av pappa förut imorse :)



Fick denna bra mp4 av pappa som en liten namnsdags present idag :)
Madeleine var det ja! :P Men hursomhelst :)

Just nu sitter jag här framför datorn och sneglar lite på AFV på tvn.
Lite småkul sådär!
Äsch, nu får jag ta mig lite fika :) Funderar på saft, mjölk eller en skvätt kaffe till kakorna?
Hmmm... Får se! :)
Ha de brao dårå!! TJABA.

Elly abdikerar :)

NY vecka :)


Klickbar bild :)

Så nu är det V 12 :) (V11+2). Så att säga! Hihi, dock tycker jag att de går skitlångsamt framåt, haha :P

Vecka 12: 20 jul - 26 jul 2009

Vecka 12

Kroppen: Risken för missfall minskar nu. Av de missfall som inträffar så sker drygt 90 procent före utgången av vecka 12. Om du skulle få en mindre blödning betyder det inte att ett missfall är på väg. Om det inte är blodfärgat eller rinner så kan det bero på andra orsaker som till exempel lågt liggande moderkaka. Om moderkakan är placerad långt ned mot livmoderhalsen kan det uppstå en liten blödning från kanten av moderkakan. Placeringen av moderkakan kan ses med hjälp av ultraljud, på de flesta brukar den dras uppåt i takt med att livmodern växer och då slutar dessa mindre blödningar. Under de tre till fyra sista månaderna ska du däremot söka läkare även vid smärre blödningar. Moderkakan har tagit över tillförseln av näring och syre till barnet. Moderkakan och fosterhinnorna skyddar även barnet mot infektioner. Som skydd för bakterier bildas det också slem i körtlarna i livmodertappen. Du bör ändå avstå från att äta sådant som kan innehålla bakterier och parasiter som är skadliga för barnet under graviditeten. Vanligtvis har illamåendet och tröttheten börjat avta efter de första tolv veckorna. Vissa har gått upp några kilo i vikt, andra kan i stället ha gått ner något. Nu har du säkert haft ditt inskrivningssamtal med din barnmorska. Om inte så är det hög tid nu.

Fostret: Fostret är nio centimeter stort och väger cirka 15 gram. Fostret börjar röra sig spontant, vrider på huvudet, hickar och rör på fingrarna som dessutom har fått fingeravtryck. Nu börjar fostret också reagera på mammans lägesändringar.



Aaa. De var väl lite om min graviditetsvecka som börjar nu sedan igår, en ny. Vecka 12 då liksom! :)

Igår var jag och A i Askim, hos Addos morbror med fru :) Satt från 12-17.30 och tjötade om ditten och datten! Hon tyckte detta var så kul för oss :) Kul att någon från A's sida som uppskattar detta iallafall <3
Sedan kom vi hem runt 19.45 kanske och inväntade pappa så lånade vi bilen, åkte ner till Hemköp här i Kinna (A) och köpte två tablett askar, egentligen ville jag ha godis men de skall jag inte köpa (A), så tänkte jag på naturgodis, men de är precis lika illa som vanligt godis haha, så de fick bli två ynka tablett askar med viol och lakristsmak och MUMS :D Så köpte vi två andra godsaker ;) Mjuk pepparkaka och chockladmuffins med vaniljkräm i ! Dock åt jag inget av de förens idag :P haha.

Idag har vi inte direkt gjort någonting, ätit frukost, lunch och jag har gjort Andreas beroende av ett spel på Facebook^^ Haha, knäpp jag är! :D Haha. Vi båda tycker om de jättemycket.
Så nu för ungefär 15 minuter sedan åkte Andreas ner till Kinna för att åka till jobbet :) Hihi. Så slutar han någongång efter 23.00 ikväll och då får han skjuts hit så han söver här med mig inatt :) MYSPYS!

Så ah, själv har jag ju namnsdag idag. NAMNSDAGS BARN (A) FFS!
MADELEINE
Ni bör, eller snarare borde gratta mig :D Jag fick lite presenter igår av Baby, tablett askarna och kakorna och idag fick jag en MP4 av pappa :) WEIII! Min blev ju stulen för över ett år sedan, men nu har jag fått en igen :) En i silver metall. Sket snögger! Tusen tack. Dock är det bara pappa och Baby som kom ihåg att gratta mig, dåliga vänner man har som inte kommer ihåg. Haha :D Skoja! :)

Ne men nu har jag skrivit av mig tillräckligt, så imorgon skall jag bege mig neråt till AF också och skriva in mig igen eftersom det hade blivit strul så dom hade tagit bort mig från deras register, jävla AF. Suger stenhårt. Dumt av dom! Men iallafall! Ha de braaaaaaaaaaaaaaaaao :)

Och en sak till!...
Andreas, du är allt för mig.
Jag älskar dig och vårt kärleksbarn som är påväg.. <3

Elly abdikerar ;)

Skitbra tips!

Fick ett tips från en ung blivande mamma med sitt första barn om en hemsida där man kan kolla sin viktökning under sin graviditet, och såklart gjorde jag den direkt och fick ett resultat, blev inte så hemskt som jag först trodde, men detta stämmer ju inte helt heller för just mig, men på ett ungefär :)
Lägger upp bilden här, så kan ni andra se. Hihi



Nu har jag fått sagt mitt återigen.

Ännu har inget roligt hänt, mer än att jag legat ännu mer i sängen och kommer säkerligen få sovsår^^. Men äsch, har man inget att göra så vad fan gör man då? Nej just det. Jag har kollat en del på tvn med också, suttit vid datorn/msn osv. Kollar omkring massor på Familjeliv.se :) Madelajine heter jag där om folk är nyfikna, men den sidan är väldigt bra. Mycket information man kan få genom att kolla runt lite, skriva av sig på forum, läsa som andras graviditet och deras funderingar och tankar :). Väldigt intressant! Letar blivande mammor i 20 års åldern runt Borås området just nu som väntas få barn då jag får, spännande jakt :P Hahaha.

Nej nu tycker jag faktiskt att magen får börja växa lite mer så man kan känna bulan ännu mer (A). Är så förväntansfull så de inte är sant :). Jag har fortfarande inte riktigt förstått vad som händer... De känns så overkligt, just när jag och Andreas var på ultraljudet första gången förstod man de men nu är det bara magen som man väntar sig skall växa så man kan SE det utan ultraljud på de sättet ;)

Nu avrundar jag här. Finns på msn! :) SEEYA!

Elly abdikerar :)

Insomnia

De finns inget sova längre, bara vara vaken och inte kunna somna alls. Har inte kunnat sova på hela natten så jag har kollat massa film (b filmer, vissa var ö filmer...) och kollat serier. Vissa var väl okej men vissa trodde jag seriöst att jag skulle somna av enbart för att dom var så dötråkiga -.- Men icke sa nicke! :(

Fick reda på igår att en gammal kompis till syster Linda fick sitt andra barn igår :) En liten tös blev det. Undra om man får en tjockis bebis när den kommer ut eller om de blir en slank sak? Hahah. Jag vägde inte alls mycket när jag föddes, 2.9 kg haha just det. Igår när jag pratade med Pariis sa hon att hon vägde 4.4 kg när hon kom till världen. Vadå skillnad? :D Men jajja, bara de är ett barn med två ögon osv osv osv så är jag glad, dock tror jag seriöst att jag kommer gå en liten man faktiskt, vet inte varför men de känns så :) Haha ;)

Just nu kollar jag på Scrubs innan dess var det.. Hm.. Simpsons på 3:an nu Scrubs här :P Rätt skoj iallafall, kollade på alla mysiga barnpogram imorse också, attan var mysigt det var att kolla på alla tecknade serier när de var tyst och lugnt överallt ;)
Ne nu har jag återigen inget nödvändigt att skriva om... Mer än att jag saknar Andreas jättemycket :( Blev ett litet småbråk i telefonen igårkväll innan han skulle nana! Blir väl bättre iallafall och nu jobbar han så inget ringa-och säga-förlåt-baby blir det förens senare ikväll då han slutar arbeta..

Åh vad jag längtar till våran guppi kommer :) Det kommer bli så fantastiskt kul att få träffa dig, hålla dig i våra armar och hålla om dig :) <3 Men de är ett antal månader kvar, är ju bara i V 11 än så länge :P Hahah.
Får se annars vad som händer resten av dagen och ikväll... Jossan är ju hemma själv (Y). Haha. Kanske blir lite fest ikväll med colaaaa och saft. HAHA xD Vilken fest va? ;) Höhö...
Äsch, nu kilar jag. Har inget skoj att berätta men jajja, hör av er om ni vet något trevligt ikväll ! Finns på min mobil och msn såklart :) HARE BRAO!

Elly abdikerar!

Skön dag

Idag har jag faktiskt haft en rätt skön dag :)

Allt började med att jag gick upp strax efter 08 imorse, fixade fruskort och lite sådant, duschade och fixade iordning mig, sedan gjorde jag lite färdmackor med mig eftersom jag måste äta så regelbuntet :P Fick skjuts ner till busshållplatsen med pappa strax innan klockan 10. Åkte bussen intill Göteborg och pratade och flummade med systeryster hela vägen :P Vi är allt då mobbade, hahaha! Hursomhelst! :)
Kom in till nisse, sedan tog vi Kungsbacka pendeln till Kungsbacka, gick till Kungsmässan en snabbis och kollade på JC men inget där heller, JC är då fan den sämsta affären någonsin :) hihihiiiiiiii. Sedan tog vi 731 runt för de fanns ingen 734 vi ville åka med men 731 blev sedan en 734 vid Älgskogsbräcka TACK och lov! ;D Kom fram till Vallda/Halla där mamma väntade på oss med påbörjad grillning :)

Sedan åt vi flinkastek, färsk potatis och lite tillbehör till detta goda! :) Till efterrätt blev det weinernauogat glass? Vetefan hur de stavas men hoppas ni fattar, och fatta en sak till :D De var gott som röven! :O Sjukt god glass :).
Sedan vid 15 tiden gick vi tre ner till bussen för att åka till stationen igen för att bege oss hemåt, eller iallafall systeryster och moder jord. Hann med en buss som gick 17.25 från nisse, men vi hoppade av vid liseberg så vi skulle hinna eftersom pendeln alltid NU mera är försenad plus att mamma skulle till systemet en snabbis och inhandla lite gott inför kvällen och helgen till sig själv och systeryster ;)
Sedan blev de att gå till korsvägen (YEY) haha, och inväntade bussen som skulle komma relativt snart :) Så vi satte oss ner en stund.. Sedan så ser jag en tjej komma gående som jag tycks känna igen och JA eftersom damen kom fram till mig så kände jag henne, träffade Pariis där så vi satt och tjötade 10 minuter innan hennes spårvagn kom... Trevligt och förlängesedan vi sågs! :) Kulkul!
Äntligen kom bussen hem och jag bestämde mig för att åka med mamma hem en snabbis för att fixa iordning mig plus att jag ändå skulle till Borås strax därpå för att träffa Addo en stund :) Orka vänta i Kinna liksom, haha ;D Bättre då ju att vänta hos mamma ! :) Gick därifrån vid 18.13 kanske och kom fram till hållplatsen, satt och väntade en stund och hämtade lite luft. Hahah ;P Sedan kom 450 mot Borås och jag tråkade på bussen i 35-40 minuter dit... Med två äckliga fjortisar några platser längre bak som lyssnade på "fjortis metal", det var inte kul alls -.- Men de fick gå ändå!

Kom in till Borås, satt och väntade en kvart på älskling som skulle duscha och greja lite innan och sedan kom han. Så satt vi och snacka en stund, sedan gick vi till Mc Donalds och köpte två cheese ;) Gött som röven! Haha :) Sedan när vi suttit där en stund så gick vi bort till stationen igen för att jag skulle bege mig hemåt och likaså Baby :( Satt några ynka minuter och pratade det sista, sedan blev de hejdå-baby-puss-puss-på-varandra. Haha ;D Åkte bussen hem till gamla Kinna och sedan blev det 20 minuters gång hem för min del :) Ork! ;P

Så de var väl hela min dag, så nu sedan snart en timme tillbaka har jag varit hemma och nu skall jag sluta skriva, är så trött i hela kroppen och fötterna värker, har gått mycket idag :) Hurtiga Madde är i farten, haha :D Men jaja! :) Skriver senare imorgon, om de finns något skoj i helgen som händer... SKRIV DÅÅÅÅ :D !!! Drar mig nu. Tjabbaaaaa !

Elly abdikerar ;)

Fakta om min graviditet idag

Du är på dag 74 av 280. (26,4%).
Du är i vecka 11.
Du har gått 10 fulla veckor och 3 fulla dagar (v10+3).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 3:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Söndag 7 februari 2010

Du har 206 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 11: 13 jul - 19 jul 2009
Vecka 11


Kroppen: Det syns fortfarande inte att du är gravid, men du kan känna det mycket tydligt. Den trötthet som många känner är ett tecken på att man ska ta det lugnt. Vissa kan känna sig svimfärdiga om de tvingas stå upp en längre tid, till exempel på bussen. Det beror på att blodtrycket är lägre.
Fostret: Huvudet är nu rundare och ögonlocken är tydligare, de har redan öppnats och kan slutas vid beröring. Händerna kan också stängas vid beröring. Nu är fostrets alla viktiga organ i stort sett färdiga och ska bara växa i storlek. Ännu kan du inte känna att fostret rör sig, men vid ett ultraljud kan man se rörelser.



Detta är så spännande så det inte är sant. Att varje dag ha min lill* guppi med mig i min mage, som växer allt mer och mer för var dag och vi kommer gå igenom så otroligt mycket tillsammans, både glädje och sorg men mestadels glädje såklart! :)
Nu kilar jag igen gott folk! Är så sjukt varmt, skall nog gå ut en stund jag nanar kudden strax... Skall upp kl 08 och fixa iordning mig sedan iväg vid 10.05 med bussen till korsvägen och gå till Kba pendeln mot Kba sedan 734 eller om det blir 733 bortåt mot Vallda med systeryster och vara med mamma! :) Ha det fint! <3

Jag älskar dig Andreas! <3 Vi mot världen.


Elly abdikerar :)

En liten sak


Klickbar bild!
Som jag gjorde i scrapblog :)
Tyckte det var lite sött (A). Hihi.
Nu skall jag kila ett slag! AJ :(

Elly abdikerar

Because you're mine I walk the line

Vet faktiskt inte riktigt vad jag skall skriva så jag bara låter händerna göra sitt just nu... Så jag får se vad som flödar mina fingrar knattrandes.

Sitter just nu bara och lyssnar igenom min enorma lista på spotify "Blandat, allt" och just nu avlyssnas: Johnny Cash-Ring of fire och innan dess var det I walk the line :) Kanon låtar minsann! Har suttit i över två timmar och pratat med Lulu i telefon också :) Då mår man! (H). Så har jag fixat lite på min spotify, eller försökt men jag orkade verkligen inte sedan^^ Gav mig ett försök men la av lika snabbt som jag påbörjade skiten, haha! Ingen mening att försöka fortsätta ens, haha.

Och mitt humör skall vi inte ens tala om! Så sjukt varierande, förstår mig verkligen inte på mig själv nu för tiden eller iallafall just nu sedan två veckor tillbaka kanske, helt knäppt! Låter SlipKnoT - Psycosocial göra sitt nu ;) Den blir man hyperglad av! :D Nu funderar jag på att städa upp mitt rum efter denna veckan som gått, jag som städade och gjorde allt så fint förra torsdagen. Haha, så jävla sketet det bli av ingenting egentligen? :O Galet ju.
Laddar mobilerna just nu också, så dom blir okej^^ Värsta som finns när det är en plupp kvar eller några % av batteriet kvar så man inte vet vad man skall ta vägen när telefonen slocknar :P.

Nåja... På tal om annat nu va!
Även om det är väldigt jobbigt emotionellt ibland att vara gravid så älskar jag det ! Att veta att det är ett liv innuti en som man själv skapat tillsammans med den man älskar så är bara väntan så enorm. Jag kan inte vänta tills magen börjar synas och att man ser att de är en liten skit därinne som vill ploppa ut? :P
Jag kommer såväl ihåg då jag var gravid första gången (som blev en abort), men då var jag i V 18+3 dagar och magen syntes en aning. De var en sådan häftig känsla, att ta på magen.. Att känna något som troligen var sparkar från lill*n därinne. Dock förstod jag det inte då men förstod det veckor efter att det måste ha varit den som rört sig omkring och hållt på.. Känns så underligt att de skall hända igen, om några veckor igen... I tisdags när jag var på ultraljud så var jag 10 V + 1 Dag så idag borde jag väl vara?... Hmm... 10 V + 3 Dagar :). Långt där nere i fettet på magen vid livmodern känner man en yttepytteliten bula som ploppar upp lite granna, tihi! Så om cirka 6-8 veckor bör jag väl kunna se lite av bullen i ugnen <3 Och vi längtar så otroligt mycket! Går så långsamt emellanåt men ibland fort, men just NU går allt superlångsamt. De känns som att de inte händer någonting alls :S Men de vet jag att det gör men ändå :) Hihii.

Funderar på att sätta mig lite i scrapblog och dona med lite bilder :) På bebben, mig och Andreas! Vet inte om jag sagt detta heller men nu har vi iallafall kommit på namn till en kille och en tjej men igår fick vi ett annat namnförslag till en tjej, så vi får se ;) Haha. Detta är så fantastiskt roligt så det finns inte :)

Skriver väl om en stund, eller senare då jag lägger upp bilden/erna jag gjorde i scrapblog :) Ha det brao till vidare alla nördar! ;)

Elly abdikerar

Ingen Vallda dag

Blir ingen Vallda dag idag för jag är för slö och orkar verkligen inte åka dit bort, det är faktiskt en väldigt lång tid på buss, tåg, buss, gå. Det orkar jag faktiskt inte. Totalt över 2 timmars resa, nejtack.

Elly abdikerar :'(

Kanske

En Vallda dag idag? Mja, får se. Jag som hade tänkt att åka med Andreas intill Borås för att vi skulle åka till Knulleland en snabbis för att besöka JC, men icke sa nicke. Han kunde inte, surt nog. Är ändå arg och ledsen på honom, så de var nog rätt bra att han åkte hemåt nu ändå med tanke på gårdagskvällen...

Så nu har jag iallafall varit vaken sedan 10 och ätit frukost/lunch och om en stund skall jag hoppa in i duschen och sedan fixa iordning mig lite smått.. Sms:a mamma och säga att jag följer med till Vallda och fråga om vi skall sova över :) Hoppas, för jag orkar inte vara hemma!
Så om jag drar mig blir de inte förens vid 15-16 tiden troligen.

Får väl se när jag träffar Andreas igen... Så denna helgen är absolut ingenting planerat, har just nu ändå inga pengar så jag kan inte direkt göra någonting heller eller ändå! Trist.
Och så jobbar AF sig hela tiden nu så nu vet jag inte heller om jag får mina pengar i slutet av månden, men AJA! :@ Orka! Nej nu får jag väl sluta skriva och börja drömma lite istället! (?) Nu kilar jag.........

Elly abdikerar LEDSEN!

1 år & 1 månad

Idag är det 1 år & 1 månad för mig och Andreas :) Allt känns så bra så det inte är sant. Andreas föräldrar fick igår eftermiddag också reda på att dom skall bli farfar och farmor i början av nästa år och först var de väl en aningen chockade såklart men de la sig sedan till glädje vad jag hörde :) Positivt med andra ord!

Så grattis till mig och Andreas idag :D

Annars idag så har de inte alls hänt något nytt eller något alls direkt :P Har sovit fram till 11-12 tiden, sedan ätit frukost, väckt Baby och sedan myst pö om pö med varandra i sängen, kollade lite på tvn, frossat i glass av dess olika smak och kolasås! :D Haha. Sedan åkte pappa och jobbade så vi har legat och degat här i soffan tillsammans.. Älskling somnade och har sovit i någon timme ungefär, :) och jag har kollat lite på tvn och sedan satt mig här med datorn.
Känner mig så dum, jag som trodde det var torsdag idag men så såg jag på kalendern att de visst var onsdag :S Jössus vad tiden går segt, haha :P Iallafall! :)

Nu har jag lagt fram kycklingbröst som skall vara till min kycklingrisotto jag hade tänkt göra när kycklingen tinat lite mer och sedan blir det laga middag för min del i 30 minuter eller vad det nu kommer att ta :) Får se om Andreas stannar över en natt till och åker imorgon förmiddag eller om han åker hem lite senare ikväll (?)... Hoppas han stannar (A). Hihi

Så nu sitter jag här vid tvn i vardagsrummet i soffan, med datorn på bordet och kollar på "How to look good naked", rätt kul pogram faktiskt :P Men jajja, nog om det :P Nu skall jag ta mig lite pärondricka och kolla vart älskling håller hus, han fick ett telefon samtal för en stund sedan och försvann^^ Får kika vidare! Ha det brao då... :)

Elly abdikerar :)

Ultraljudet DONE! :)

Nu har vi äntligen gjort vårat ultraljud på mvc här i Kinna och allt gick superfint :) Fick se våran lill* guppi i min mage och jäklar vilket akrobat den är va :P Kändes så magiskt att se den hoppa omkring, och vi kollade upp nu att jag är 10 veckor och 1 dag idag :) hihi.
Mysiiigtttttt!


Våran lill* knodd i min mage! <3
klickbar bild ovanför :)

Annars så kom Andreas hit vid strax innan 08.00 idag och vi gick och la oss direkt :P Vaknade vid 10.12 och jag rusade upp och fixade iordning mig inför läkarbesöket hos mvc :)
Hihi. Andreas och jag kom dit väl i tid, satt ner och väntade en stund.. Sedan kom läkaren som skulle göra ultraljudet på mig och vi gick intill hans kontor först och pratade lite, sedan gick vi intill undersökningrummet och där skulle jag klä av mig, YEY. Hahaha. Andreas satte sig på en stol breve medans doktorn kollade en sak mellan mina ben :P Sedan så tog jag på mig kläderna och vi gjorde ultraljudet på magen :) VADÅ TIDIGT? :O Alltid när jag gjort ultraljud innan v 18 har jag fått göra det vaginalt, mysko :P haha. Men det kändes jättemysigt att både jag och Andreas fick se våran lill* knodd däri. :) Snurrade omkring som en galning och hoppade^^ Kändes otroligt att se, så nu när vi kom hem fick pappa se bild, den blivna morfarn då ;) Hihi. Han tyckte också att de var fantastiskt att se! hihi. Även om bilden kanske är lite svår att förstå sig på^^ Hahhaa.
Hursomhelst :)

Nu sitter jag och käkar lite lunch och Andreas sover :) Inför nattpasset igen och klockan är 1337. HAHAH ;P Så nördigt ! Nej nu får jag äta upp min mat och dricka upp min mjölk, hoppa in i sängen igen och mysa lite till med älskling :) Nästa besök hos våran barnmorska blir inte förens i augusti :) Sedan i september för att då är jag redan i v 19 för att göra ett till ultraljud och kolla ännu mer saker :) Hihi!
SÅ om ni ursäktar mig så går jag nu :) Ha det braoooo !

Elly abdikerar GLATT <3

Mys

I torsdags efter jag kom hem från Borås då jag träffade Linda och hennes två små ligister^^ Sedan kom Addo till mig senare till kvällen och vi myste :)

I fredags var jag med Addo igen, har varit med Andreas heeeela helgen <3 Åt god mat som vi gjorde tillsammans också.

I lördags köpte vi massvis med daim och fetade oss! (A). Älskas mycket ;) Hahaha.
Åt gott då med, massa ris! Hahah ;D

I söndags, igår då alltså :P Gjorde jag mosaka (?) eller vad de nu heter och stavas^^ Men gott som fan blev det iallafall ! :P Köpte ännu mer daim (A). SÅ helgen har det varit daim frossa!

Idag måndag, så har vi ätit upp resten av daimen, haha och ätit upp lite av resterna ifrån gårdagens middag :) Gott! Älskling fick skjuts av pappa ner till Kinna station för att invänta en arbetskamrat som också skulle jobba nattpass :). Så jag gjorde en liten matlåda med mosaka, hembadat bröd (från mamma^^) och några goda småkakor! Hihi. Känner mig som en riktig liten hemmafru och jag tycker de är så mysigt :)
I helgen har vi sökt två stycken lägenheter i Borås också :) Så nu får vi hålla tummarna! :D:D:D
Hade varit så skönt om vi snart får en lägenhet! :) För bebisens skull liksom^^ <3

Just nu ligger jag här i sängen halv liggandes med datorn i knät, lill katten vid sidan om mitt lår och tvn på :) Beck! Det gillas. Hihi. Saknar älskling jättemycket redan :( Buhuu.... Men jag sprayade älsklings parfym på mina kuddar så de luktar ännu mer av dig Baby (A). Hihi!

Imorgon kl. 11.00 skall jag och Andreas på vårt första ultraljud. GUD vad vi LÄNGTTTAARR!! <3<3<3 Kan inte bärga oss länge till, vill så gärna se om allt står rätt till för dig där inne våran lill* sötsak! :) Hihi, pusspuss på dig! :D
Nu har jag fått med en massa iallafall tror jag :P Hahah, har jag glömt något skriver jag väl kanske imorgon :)
Så älskling kommer hit tidigt imorgon bitti när han slutat sitt arbete kl. 07.00, så han kommer väl efter 08 någongång till mig och sedan vid 10.50 bär det av till MVC här i Kinna :) <3

Nej nu har jag inget mer att berätta, haha.
Skall nog klappa ihop skiten nu och försöka somna till Beck^^ :) Så ha det brao allisammans!

Elly abdikerar <3

Borås dag

Idag har jag varit i Borås sedan 12.30 och träffat syster Linda med hennes två små ligister, Natalie och Autumn :) De var då längesedan jag träffade dom alla så de var väldigt skojigt :) Har ju saknat dom så mycket :(, men nu fick jag träffat dom till 16.00 iallafall, så vi gick omkring i Knulleland och drack kaffe och barnen tog pannkakor^^ Gottgott för dom! :P Sedan innan vi skulle dra oss till centralen, då som körde tillbaka mig så jag slapp gå i regnet eller åka trång buss (A), stannade vi på Mc Donalds en snabbis så jag köpte två cheeseburgare och barnen var sin liten glass med sås :) Hihi.

Kom hem för kanske två timmar sedan nu? Så jag har hunnit dammsuga mitt rum fint och bäddat om i min säng så de är fint och rent nu :) Satte på en tvättmaskin nyss när jag var på dass också, så nu skall jag snart sätta på diskmaskinen också tro? Den börjar nog bli lite fuller, haha :P
Annars idag blir det att Addo kommer hit lite senare vid 20.00 tror jag på, annars vet jag inte riktigt när... Han skulle dock komma tidigare men blev visst inte så :( Buhu ! Men jajja, sitter iallafall nu med min lilla namnlista till barnet och dunkar Marilyn Manson i mina högtalare, GOTT! Då mår man ;););)

Funderar på vad jag skall äta om en stund... Får nog bli fiskpinnar, potatismos och gurka (A), älskaaaaaaa och jag som håller på att lära mig äta mer fisk :) Jag vill ha ett smart barn fan :P Haha.
Namnlistan börjar fyllas på lite nu med några flick- och nåra pojknamn faktiskt :) Kul, hihihi! Pappa och jag pratade om det lite förut med namn och jag och Linda :)
Igår blev det också ett långt samtal med min moder jord i telefonen också ang, ditten och datten :) Kändes skönt att få prata ut lite och hon också :). Så till helgen blir de nog Vallda och bo där hela helgen eller någon dag om de är skönt väder så man kan bada i havet och vara ensamna :) Hihi, mamma kanske är där en stund eller någon dag för de är ju egentligen hon som har hand om huset för Annelie och familjen nu när dom är bortresta i Mallorca ;P
Äsch, nu får jag sluta pladdra^^. Skriver väl mer senare eller imorgon eller i helgen :) Imorgon blir det nog också intill Götet en stund för att träffa Mélaniiiiiiiiiiiiie <3 :) Min kära gamla Mella! :) NU kilar jag!

Elly abdikerar

weii

För imorgon. Då blir det åka intill Borås tidigt och träffa Linda med barnen :) Längtaar. Inte träffat barnen på år och dar :(...

Just nu; Spelar jag spel med Addo på msn . WOHU! :P

Nu; hejdå!

Elly abdikerar

Ännu en onsdag här

Och snart är den avklarad^^ Dagarna går så sjukt fort fast ändå väldigt långsamt... Saknar Andreas gör jag också, dagligen! :( Buhu

På fredag skall jag äntligen träffa min efterlängtade Mella, får se vad vi hittar på :) Har absolut inte ett korv öre så vi får väl sitta och prata, alla pengarna gick åt i helgen på Liseberg. Hahaha (A).
Just nu sitter jag på msn bara och pratar med Sarakechi, haha. Inget annat kul som händer idag tro? Säg gärna till är så sjukt rastlös! -.-

Måste till arbetsförnedringen snart känner jag också, orkaaaaaaaaaaaaaa! (!!!)
Nu kilar jag.
Ring om det händer något skojsigt! Eller vad som helst.
Planer inför den kommande helgen, msn! Tack!

Elly abdikerar

Trent Reznor

Snacka om en röst man ryser av! Så fruktansvärt skön röst att lyssna på, Nine Inch Nails <3
Måste
bara lägga ut en bild på denne undersköna man! :)


Trent Reznor

Det var allt från mig :)
Och min bula i magen känner man lite smått nu också ;) GLAD!

Elly abdikerar :)

Michael Jackson dag

Idag som sagt är det en minnesdag för våran underbara Michael Jackson, hela dagen på tv4 och tv4 plus :) Börjar klockan 14.00 till midnatt och det skall jag kolla på idag! Så tvn är uppbokad hela dagen ifrån två.

Annars så vaknade jag runt halv åtta imorse och bara låg, orkade inte göra ett skit. Mådde bara dåligt men tills slut blev klockan halv tio och jag tog ett glas juice och min tablett. Gick sedan och la mig igen och somnade om.
Vaknade igen för kanske 1 timme sedan så mycket till sömn blev de väl inte direkt men nu har jag fått i mig några mackor och ännu ett glas juice :) Gottgott!

Åh vad jag längtar ihjäl mig till nästa tisdag :) För då blir de vårt första ultraljud :) Och dagen därpå dvs. på onsdagen där så firar jag och Addo 1 år och 1 månad :D Grattis till oss men nog om det för de kommer ju längre fram! <3
Nu kilar jag ifrån här.. Skriver nog mer under dagen när man sett Michael Jackson pogrammen på tvn :) Hejsvejs på er era äckliga ostbollar!

Elly abdikerar

Milda makter

Vad mina bröst växer! Jag har gått upp två kupor, helt galet! :P Men jag gillar det! :D Hahaha.

Finns verkligen ingenting att göra, internet är trist och alla är lamaaaaaa som döda insekter! Orkaaaaaaaaaaa.
Fattar inte vad allas problem är va.
Man skall finnas till här och där för alla hela tiden. "hur är det? okej :( varför det? men gör såhär då? men de löser sig, inom sinom tid! :)" Det är de man får säga till alla och fråga men aldrig är det någon som frågar MIG hur jag mår, bara för att man skall skaffa barn betyder de inte alltid att allt är prima, just nu har jag de skitjobbigt! Men ingen frågar hur man mår, bara "ytligt" för att snabbt få överallt till deras saker man skall börja babbla om. Åh! Jag är så trött på allt det dära.

Klart att de finns endel som fortfarande bryr sig och frågar hur de verkligen är, men vissa försvinner som om de vore ingenting. Dåligt!
Just nu skiter jag nästan i allt och alla. Dock hade jag förväntat mig att detta skulle hända men inte redan? :S Kanske snarare när barnet kanske är fött? Men nene. Åh. Pissiga människor! :@

Jag älskar dig Andreas och våran lill* plutt i min mage! :) <3

Nu drar jag mig från att blogga. Så ha de sååå bra!

Elly abdikerar!!!

14 Juli

Då blir vårat första ultraljud av :) I torsdags förra veckan blev de bara inskrivning och snack i 1.5 timme och vi har en skitmysig barnmorska :) Allt känns så bra. Jag, Andreas och våran lill* skrutt i min mage som guppar omkring^^ :) Jag älskar er nåda så mycket så det inte är sant, även har jag inte ens träffat den lill* krabaten i min mage ännu, men du är så älskad av oss så det finns inte ! <3 Jag längtar så mycket tills du kommer! Våran barnmorska gjorde en preliminär förlossningsdatum, och de ligger på i slutet av Januari :) Så idag är jag 10veckor + 2dagar :)

I fredags åkte jag och A med pappa ner till Varberg för att hälsa på farfar som firade sin födelsedag där nere, han hade ju en dejt också^^ Vi hälsade på henne också :P Kusinerna var där nere också med sin moder :) Åt riktigt gott som farfar bjöd på och sedan bjöd pappa oss på den godaste glassen där nere på Tre toppar! :)

I lördags och söndags (igår) :P var jag och Andreas på Liseberg, heeela långa helgen, lite påfrestande men allt gick jättebra och vi hade skitskoj! :) Första gången vi var på Liseberg! :D Hihi.
I lördagskväll orkade vi inte åka ända vägen hem till mig så vi åkte till Vallda där mamma passar eller övervakar Annelies hus eftersom familjen där borta är i Spanien en eller två veckor på solsemester :P

Älskling åkte imorse till jobbet också, så de blev ett kort hejdå och jag vet inte när vi ses ännu, men på torsdag/fredag iallafall måste vi ju ses :) <3
Jag älskar dig Andreas Appelgren <3

Finns inte så mycket mer just nu att berätta, mer än att jag är så lycklig ! :) <3

Elly abdikerar :)

En fantastiskt dag

:) Som namnet säger så har de varit det idag :). Perfekt bäst faktiskt! Jag mår så bra just nu. Allt känns så lätt och jag är så glad! <3

Åkte intill Borås förut vid 13.00 ca och träffade Addo, sen begav vi oss bort till brasseriet och åt lunch :D Mumsigt de var va! Hehehe. Sen gick vi till br leksaker och inhandlade en födelsedags present till min systerdotter Amanda som fyller 1 år imorgon, så då beger jag mig av runt 12-13 tiden till Vallda för att gratta lill stumpan :)
Sedan gick vi til JC och glodde men dom har som vanligt bara skitfula saker eller övertjejiga saker, och killavdelningen skall vi inte ens tala om^^ Sen gick vi till HM och kollade baby saker :) (A) Vi kan knappt längta, och imorgon blir de barnmorskan kl 10:50 med Andreas! :) Sen fick vi ett ryck och gick på bio :P Vi såg Transformers 2, dock förlång och vissa scener var onödigt långa och tröttsamma och de var förmycket robotar och förlite handling, men den får 3/5. Transformers 1 är ju lätt bättre :) Den får 4.5/5 ;D. Men vi hade skitmysigt iallafall! <3 Sådana hära stunder skall man ta vara på verkligen, man uppskattar de till max!

Så imorgon är de syster Annelies tur att få reda på nyheten :) Syster Linda får man la se om man berättar de för, hon ringer aldrig oss så varför skulle jag ringa henne då? Nej just det, jag skiter i att höra av mig till henne ! :) Hon får klara sig bäst hon vill faktiskt...

Kom hem förut vid 21:45 ungefär och då satte jag mig vid datorn (som jag fortfarande gör :P) och inväntade till kl. 22.15 för att se en dokumentär på svt 1 om Michael Jackson.
Rest in Peace Michael <3 Beloved and still a loved man!

Usch. Känns så overkligt att han lämnat oss, han som skulle leva förevigt :( Men de gör ingen.. Trist nog. Fäller en eller några tårar då och då när jag tänker på att han inte finns mer eller på allt bra han gjort i musikväg. Gör så ont! Tänk att gråta för en person man aldrig träffat i hela ens liv, som man aldrig skulle få träffa heller, och sedan gråta över honom? Verkligen skumt alltså. Men människan är mystiskt rent igenom!
Så sjukt just att jag och Lulu har pratat flera gånger och nu rätt nyligen innan hans bortgång hur ledsna vi skulle bli om man gick bort, hur man skulle bryta ihop ändå. Och så händer det?! Det är spökligt. Och de är ännu väldigt många som tror att han lever kvar här på jorden som en levande människa, PRECIS som dom trodde (tror) med Elvis. Att man inte kan få ro när man dör. Sjukt! Uscha!
Han, Michael Jackson - The king of pop, är en människa som lämnade världen med massvis av kärlek enligt mig, massor fick han från mig av hans musik, hans donationer och alla andra hans livsverk.
May him rest in peace!

Nu avslutar jag för mig iallafall :)
Andreas har börjat jobba för en stund sedan och jag är helt trött i kroppen och i skallen min, så jag skall invänta John Blund nu :) Hoppas han kommer snart och gör så att jag somnar^^ Ha de fiiiiiiiint vänner!

Elly abdikerar :D

Borås :)

Vaknade rätt tidigt idag men låg i sängen och vände mig omkring bara, var, ÄR ju så jädra varmt :P Men jag gick upp runt 09:45, gick på toaletten, gjorde iordning mig frukost och sedan berättade jag för pappa att han skall bli morfar! : ) Först var de lite oro men sen gick oron över till lycka när vi pratat lite så detta är jättekul :) Och imorgon skall jag och Andreas till barnmorskan för första gången! :D

Om några få timmar åker jag intill Borås för att luncha med Baby :) Sitta och snacka lite, äta gott och bara myspysa! Kolla barnavdelningen (A). Haha! <3 Vi längtar så otroligt mycket så de finns inte. Helt ofattbart magiskt! :)

Så nu har jag ätit upp min extremt braiga frukost och sedan skall jag börja fixa mig alldeless strax :) Jag och min nya heta frisyr ;) Haha .. Fått reda på att många av ens vänner tänker ställa upp och finnas där nu under allt detta och efter, så de är väl bara att hoppas att dom menar det, men man får väl förvänta sig att många av ens vänner försvinner på grund av detta, men de återstår bara att vänta och se såklart .Nej nu får jag sätta igång, måste käka upp min jävla banan också^^ Har börjat äta knäckemackor för matsmältningen och frukt för att de alltid är bra, jävla nyttig och god frukost och två glad juice ;D

Elly abdikerar <3

RSS 2.0