I'm looking forward to joining you, Finally.

FAN! hela söndagen (i stort sätt) hade jag förvärkar, sammandragningar som gjorde svinont, och några få i måndags och igår, och SJÄLVKLART idag /: Dock inte lika ofta men när dom väl kommer så knyter sig de i hela magen och ryggen känns som jag vet inte vad : ( ...
Jag vill inte att det redan skall vara på gång, vi har inte målat spjälsängen eller fixat riktigt med skötväskan samt skötbordet ännu .. :o
Du är förtidigt lill saken :*

Snälla, stanna några få veckor till älsklingen.
Det skulle underlätta (A) . haha
Men som sagt, vill du ut så vill du och jag kan inte direkt hindra dig <3

Elly abdikerar :*

Just like you imagined

Då var det dax för MVC besök idag klockan 13.30 :) kontroller och checka av lite saker som vanligt, mätning osv. :) Efter det skall jag iväg till infoteket för att lämna och visa lite saker, och sedan får dom mina papper för att skicka dom vidare till komvux eftersom jag skall börja plugga i slutet av mars då bebis också kommit :) dock inte på 100% men kanske plugga 75% :D Jag är så jäkla taggad så det finns inte , de känns superskönt :) Efter de får jag väl dra mig bort till City eller så och handla..

Och förhoppningsvist har klockan blivit mer än 15.30 då så att jag kanske skulle kunna få stjuts hem med Andreas och hans mor i bil så jag slipper konka med påsar på bussen hem... *hoppas*

Skall posta lite saker till FK också som jag glömde igår, hämta ut pengar och fylla på mobilen ^^,

Idag är det Andreas sista arbetsdag på jobbet för denna veckan :) weii! Han är ledig imorgon, nyår och nyårsdagen och sedan är det ju lör/söndag :D Får se vad vi gör imorgonkväll, kanske kommer min älskade Mella och hennes Martin hit eftersom vi inte kan ta oss till Göteborg, till dom :( buhu!
men vi får se vad som händer och sker .. :)

Och förhoppningvis så kommer våra filmer vi beställt idag :D Jag har beställt hela säsongen av OZ och tre st dvd filmer: Willow, The sweetest thing och någon annan komedi film ^^ dock kommer dom inte ner i dörren, postinkastet så troligen ringer dom väl på dörren så jag kan öppna och hämta det direkt, haha eller så får jag väl ett avi av dom så jag får hämta ut dem .

Nepp. om man skulle ta och hoppa in i duschen och fixa sig innan man åker iväg senare vid 13.00 tiden någongång till barnmorskan min :) Jag kommer väl hem efter 15-16 någongång gissar jag på ..

FAN! hela söndagen (i stort sätt) hade jag förvärkar, sammandragningar som gjorde svinont, och några få i måndags och igår, och SJÄLVKLART idag /: Dock inte lika ofta men när dom väl kommer så knyter sig de i hela magen och ryggen känns som jag vet inte vad : ( ... Jag vill inte att det redan skall vara på gång, vi har inte målat spjälsängen eller fixat riktigt med skötväskan samt skötbordet ännu .. :o Du är förtidigt lill saken :*

Elly abdikerar

Vecka 35 (34+3)

I fredags gick vi in i en ny vecka. Vecka 35 (34+0) men idag är jag 34+3 :) tänkte lägga ut lite info så alla hänger med ^^,

Vecka 35: 25 dec - 31 dec 2009

Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Jag har också börjat skriva ett brev, om min graviditet. Hur jag har upplevt den än så länge, vad jag förväntas resten av tiden som är kvar, om förlossningen en liten bit också. och speciellt tiden efter bebis har kommit :) Det skulle nog vara väldigt kul att titta tillbaka på när bebis väl är född och ännu längre fram i framtiden ^^, Typ när man väntar sitt andra barn så man kan jämnföra graviditeterna tex. Jajja :)

Elly abdikerar :)


LÖSENORDS SKYDDAT

Imorgon sätter jag lösenord på min blogg, så alla som läser och vill fortsätta läsningen. Skriv en kommentar med Namn och din bloggadress om du har någon, så skickar jag den till dig. Annars skriv ner din mail . :)
Jag sätter nu lösenord pga jag hört att vissa ovälkomna läser här då och då, och det känns tryggare att sätta på ett lösenord så jag själv kan välja vilka som skall få fortsätta läsa min blogg eller inte.

Så vill du fortsätta läsa, skriv ditt namn och bloggadress/mail så skickar jag lösenordet imorgon :)

Ha det bra! :)

Elly abdikerar

Unkillable monster

Igår kväll tog både jag och Andreas det väldigt lugnt. Gjorde lite mat tillsammans, eller jag gjorde mat åt gubben ^^ Sedan kollade vi på tvn, jag duschade och sedan kollade jag på Andra avenyn, höhö.
Blev en rätt kort kväll, gick och la mig senare efter pogrammet då klockan var runt 21.45 någonting :)

Igår kom även pappa förbi en snabbis och lämnade av Andreas födelsedags present :) Fick några vin flaskor av pappa! snällt, hihi :) Sedan åkte han och jag fortsatte fixa här hemma.

Än så länge idag har jag ätit frukost, sovit/vilat ^^, bäddat och fixat sovrummet, diskat en hel del, skall snart fixa med dammsugningen... orkade aldrig det igår med tanke på att pappa svängde förbi och sedan orkade jag bara inte :) men det tar jag om en liten stund ..

Imorgon är det julafton :) Jössus vad tiden bara försvinner, hinner inte ta det lugnt en enda stund, haha. Så imorgon förmiddag strax efter 12 tiden kommer pappa, farfar och systeryster hit, kollar runt lite eftersom farfar aldrig varit hos oss ännu. Sedan tar vi motorvägen nertill Göteborg och vidare till Vallda <3

Ikväll blir det julmiddag och julklapps byte hos Andreas föräldrar med tanke på att han arbetar imorgon och kanske inte hinner hem till hans föräldrar före maten. så vi fixar med det ikväll :) imorgon efter mitt julfirande får jag stjuts tillbaka hem, invänta Andreas och senare beger vi oss till hans mor och far för mer julfirande. Och i övermorgon, juldagen alltså... Så åker vi återigen till hans släkt för mer firande och julmat ^^

Jajja :) Nu skall jag börja dammsuga/tvn ^^ efter det får jag väl sminka och fixa höööret antar jag... och sist kläderna. Och tänka på vad jag skall ha på mig imorgon ? ingen jävla aning än så länge :P men det löser sig nog !

ha det finfint !

Elly abdikerar

All fucked up and dead to the world

Då sammanfattar jag helgen lite kort och fort, så gott som det går ^^,

I fredags fyllde min gubbe år, och två av hans kompisar kom hit runt 19 tiden. Åt pizza tillsammans, drack och åt gott. Lyssnade på musik, pratade och sedan kollade vi lite på Little Britian. Dock var födelsedagsbarnet hur trött som helst, med tanke på dagen innan osv. Julfesten. Så grabbarna grus drog runt 22 tiden tror jag, och Andreas hoppade i säng vid 22.30 :) Jag fick städa och fixa undan lite efter deras stök men de gjorde jag så gärna, Faktiskt ^^

I lördags gjorde vi så gott som ingenting, var hemma bara och tog det väldigt lugnt. Hade DH maraton, så nu har vi kollat klart på s02 :) haha. Tråkigt, ingenting att kolla på om kvällarna tillsammans. Skoja :) Haha.
A's mamma kom förbi med mat till Andreas :p väldigt snällt! Och jag åt upp min pizza från gårdagen. Sedan kollade vi på film på tvn, efter den gick vi och nanade och då stod väl klockan på 21-22 någonting ^^

I söndags vad hände då? Inte mycket alls, med tanke på att jag varit sjuk, är sjuk så hade jag smittat ner Andreas så han blev sjuk i lördags/söndags så han mådde väl inte för bra om man säger så, förkyldning, halsont, hosta och feber som jag hade, har... /: Vi slappade hela dagen, väldigt skönt (:

Igår, måndag så var Andreas hemma från jobbet, pga han är, var sjuk. Så vi kurerade oss tillsammans med sängen, tvn, datorn och sedan var vi tvugna att gå och handla här lite så vi tog en liten promenad till våran ICA butik och fick handlat det vi skulle ha, sedan kom vi hem och tog det lugnt. Jag började med maten medans A satt och spelade wöw. Som han börjat göra igen. haha. Stackarn (:P)
Annars så kollade vi lite på tvn till kvällen, myste och tog det lugnt :) Pratade en hel del med tanke på allting som hänt, händer runtom oss just nu och oss själva. Vi började lite smått prata om förlossningen, hur vi skall göra med vissa saker. Vad man skall ha med sig, i skötväskan. Hur vi skall ta oss dit när det väl gäller. Och ledigheten osv. Och massa annat :)

Idag, tisdag... Andreas åkte iväg imorse till jobbet även om han var hur krasslig som helst, duktigt! :) Själv gick jag upp vid halv sju och tänkte äta frukost till Vakna med The Voice men kom på att dom har slutat nu pga lov ^^ så de fick bli lite nyheter och sedan Cartoon Network istället ;) Dexters abratory! :D Så grymt kul, sedan somnade jag om i soffan med täcket om mig, vaknade sedan vid halv 10. Gick upp, satte på datorn och kollade runt lite. Sedan bäddade jag sängen, och tog disken från igår kväll.. Efter det satte jag mig framför datorn igen och nu sitter jag som sagt här :p
Skall alldeless strax ta och dammsuga hela lägenheten, fixa iordning lite överallt, damma osv. Sedan får väl jag ta och hoppa in i duschen och fixa mig. Såhär kan man ju inte lukta ^.^

Snart är det julafton :) Det är faktiskt första gången på fleera flera år som jag riktigt längtar till julafton. Troligen för att hela familjen skall synas för en gångs skull, och lite annat folk :) Vi blir ett antal i år :) myspys! Jag, systeryster, pappa, mamma, Linda och Martin, farfar, Annelie, Stoffe, Amanda och Philip plus Stoffes mor och far. Så vi blir en hel del denna julaftonen :D Kan nog bli riktigt mysigt ! 13 personer blir vi på jul! :) hihi.

Får se vad jag tar vägen på nyår. Syster Annelie ville att jag skulle vara hos henne för hon skall ha lite kompisar med familjer där hos henne :) plus att hon vill ta hand om mig nu med tanke på mitt tillstånd ^^, söt syster man har :) Kanske vara hos henne, äta gott och ha trevligt sällskap och sova över där. Men jag får se, kanske stannar hemma för att göra Andreas sällskap också ?

Nu kilar jag :) mot dammsugaren! :o
Ha de brao !!

Elly abdikerar

God is an excuse

Man är ju så illa tvungen att lägga in bild på magen nu också :)
Nytt nytt nytt ^^,



Vecka 34 (33+0)

Elly abdikerar :)

Today is your birthday !

Idag fyller min pojkvän, min sambon, min bästa vän, min älskare, min livspartner, vårat blivande barn pappa 20 år :) Vaknade imorse av hans alarm på mobilen som Baby stängde av. Sedan fick han sida födelsedags presenter av mig, dock bara två men han får fler julklappar istället ^^,
Jag hoppas att du blev lite glad för presenterna du fick av mig iallafall :) och ikväll får man se vad som händer, jag kan inte direkt följa med någonstans med tanke på att jag är sjuk i halsont, hosta och förkyldning :( Så om det blir något firande får det bli utan mig om gubben min inte är hemma med vänner eller ensam...
Jag skall hälsa grattis från min pappa och systeryster till dig :)

Hoppas du får en kanon dag, även om det är på jobbet mesta dels av dagens spenderas och att du får fina presenter imorgon, då bär det av vid 17.00 tiden bort till Andreas föräldrar som skall ha släktkalas för Andreas med firande och massor av gratulationer. Fast innan dess, 11-14.00 har vi tvätt tid och efter det fixa oss, efter det skall jag stryka all tvätt sedan får man se vad man gör av sista tiden innan man åker iväg till hans föräldrar och grattar vidare..

Snart fyller jag år :D haha, eller mja. Mindre än 4 månader kvar iallafall tills jag fyller 21 :) Jössus, vadå åldersnojja? :S Usch! Men aja, är man gammal så är man, inte bara du Lulu som mår dåligt över att åldras ^^ :) Saknar dig Lulu <3.

Idag har jag iallafall bäddat sängen finfint, dammsugit hela lägenheten, dammat av en massa saker häromkring (inne) :p hmm, gjort rent i badrummet och fixat lite :) Känner mig lite duktig för en gångs skull, hoppas bara att det blir uppskattat sedan .. Usch sitter här med halsont och snörvlar som jag vet inte vad. Halstablett skulle inte sitta fel, funderar på att göra lite te ? Jag som absolut aldrig dricker te heller, ännu mer konstigt också ^^, Men aja, någongång måste man väl börja. Antar jag ;)

Det har kommit lite mer snö här också ,men fortfarande ingenting jämnfört med Stockholm ^^ :D
Hursomhelst, får nog ta mig lite te och koka, sedan försöka hoppa i kläderna som jag inte ännu riktigt orkat göra, går omkring i mjukiskläder (: *gillas* Sedan invänta samtal från Andreas, då sall mötas någonstans i stan eftersom Andreas vill göra sitt första inköp på systemet ^^, stackars liten :) har jag nästan kunnat göra i snart ett år och han skall börja idag :D hahaha. Knäppt :)

Nepp . Om man skulle försöka ta och tänka liiite på refrängen ändå :) Kläder, lite smink och te :)
Ha det finfint!!

Elly abdikerar

Vecka 34 (33+0)

Du är på dag 232 av 280. (82,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 0 fulla dagar (v33+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 4 feb 2010
Du har 48 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 34: 18 dec - 24 dec 2009

Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.

Bebis pucklar på dagligen, hickar jätteofta och buffar på mig :) hihi, ingen skada skedd. men igår kväll pucklade bebis på två otroligt starka gånger, gjorde fan ont :p utbrask AJ två gånger tror jag innan vi skulle sova :o Jössus, bebis börjar bli redigt stark. H*n brås på sin mor ^^, hihi.

Elly abdikerar

Soon you'll be in my arms

  • 49 dagar kvar tills du kommer :)
  • 7 veckor kvar på min graviditet.
  • 231 dagar har jag väntat på dig.
  • 33 veckor kvar tills du är beräknad!

    Snart är du här älskade älskling, vem du nu än är <3
Älskar dig bebis!

I'm back. I'm home again!

Nu är jag hemma igen efter flera dagars Stockholms vistelse hos min älskade Lulu <3 Åkte i måndags morse och kom hem för drygt 3 timmar sedan, DÅ anlände jag i Borås... Sitter här helt ensam i lägenheten just nu medans Andreas är på julfest med jobbet. Tråkigt att vara ensam... Saknar Lulu :( Världens bästa sällskap ! :)



Första dagen i Stockholm - Måndag

Den bestod av att åka buss från Borås - Alingsås och därefter X2000 upp till Stockholm. Var väl framme i sthlm vid 13.50 då möttes jag av min Lulu :D Hejade en stund och gick vidare för att köpa tre-dagars-kort så vi skulle kunna åka runtomkring i stan och hem :)
Åkte hem till Lulu och Peter. efter en stund hemma hos henne kom Petri hem, hejade och vi hade redan satt igång med middagen till oss tre .. Färskpasta med bacon/ostsås :D Mumma! Sedan så åkte P till garaget några timmar och vi satt och pratade och myste med katta :) När P kom hem så låg jag och Lulu sågott som och sov :p hha, var så trötta efter dagen. Vi kollade också på Törnrosa innan vi nanade gott. hihi :)

Andra dagen i Stockholm - Tisdag

Vaknade någongång vid 09 tror jag. Var allmänt sega haha, gjorde iordning oss segt och tog en lång och mysig frukost tillsammans, det är ju inte så ofta man får äta frukost tillsammans med någon eller med Lulu :) Sedan vid 14 tiden drog vi bort till "stan", Jakobsberg centrum. Haha :) Lallade omkring i någon timme och sedan tog vi bussen hem, snöade så jäkla mycket :o Blev nästan jobbigt. haha när man väl inte har snö vill man ha det och sedan blir det tvärtom stört nog :p Människan är allt en velig sak här i världen ^^,
Sedan kom Peter hem, och vi orkade inte laga mat så det fick bli pizza :) MUMMA! :D haha. Ännu mer god mat som dagen innan :) hihi. Åt lugnt och sansat, sedan somnade P i sängen och vi pratade och fulade oss ^^ som vanligt :) Mysigt! Sedan tog vi det bara lugnt resten av kvällen, massor med prat, lek med kissemiss och film :) Blev Bridget Jones Dagbok, vi alltså jag och Lulu som hade hoppats på Desperate Housewives fan :D men icke sa tvn :( Kollade klart på den och sedan nanade vi sött .

Tredje dagen i Stockholm - Onsdag

Gick upp runt 09 och hade rätt bråttom eftersom vi låg redan efter i våran tidsplan för dagen ^^, Fixade oss och åt frukost, sedan flög vi iväg med buss till Kallhäll station för att åka vidare till Stockholm central och vidare in till stan för en hel dag :) Kom in vid 12 tiden någongång har jag för mig, haha. Hoppade på bussen som gick bort till Skansen, hoppade av och tänkte gå in men de var för dyrt och då tappade vi genast lusten för det hah. Så vi tog bussen tillbaka och gick tillbaka till centralen för att vi tänkte åka turist buss men de var för dyrt så de sket sig också ^^ Tog en buss intill stan igen och gick omkring för Lulu skulle på julklapps jakt till Petri :) blev en bra julklapp till han, hihi .. Efter det traskade vi bort lugnt och försiktigt till stationen igen för att åka hemåt :) Hade fått se en hel del och haft skoj! Fick två kommentarer av.. turkar som vanligt ^^ Pinsamt :D inte sant Lulu? Uscha :D
Sedan när vi kom hem var vi övertrötta, kissenödiga och hungriga. P trodde väl inte vi var riktigt kloka :D haha. men de var vi faktiskt !!! :o Bara att vi behövde ladda om våra batterier ett tag och kissa samt äta :p haha. Sedan blev det middag som snälla Peter fixat till oss tre :) Spagetti och köttfärsås! Väldigt gott :D God mat tre dagar i rad? Gott att bli lite omhändetagen (A). hihi! Efter det åkte Peter till garaget och fixade medans jag och Lulu satt och fikade i köket med katten och massa jul gottgott :)
Satt över en timme och skrattade sönder oss av konstiga saker vi båda sa :p haha, det var väldigt trevligt iallafall! :) Sedan satt vi lite vid datorn, beställde tåg biljett hem för mig och sen tog vi det väldigt lugnt :) Skönt ! Alltid lika trevligt, skoj, bäst och absolut mysigast att vara med Lulu <3 Sedan kom Petri hem och vi låg halvt som halvt och sov, hoppade i kojjs och små pratade lite tills vi somnade :). hihi!

Fjärde dagen i Stockholm - Torsdag

Sista dagen var kommen i Stockholm! :( Buhu. vaknade och gick upp vid 09 någonting tror jag allt.. Fixade oss och gade bråttom, haha igen :o Smink på, dusch snabbt och sedan frukost i ett enda naffs! haha. De där lät ;p Hursomhelst! Packa ihop mina saker inför hemresan iallafall. Sedan fick vi gå och då var klockan alldeless för mycket, för oss.. Kom iväg vid 10.45 typ och alla tåg var försenade någon minut från Järfälla intill sthlm stad.. Typiskt. Och så självklart skall det bli snöoväder haha. Ännu mer otur! men det gick ändå :) tack och lov. :)
Tog pendeln intill stan och var väl framme vid 11.20 någongång. Strax därefter gick vi in på centralstationen och letade sittplats för vi orkade inte stå :p Såg en massa roliga människor därinne som alltid man gör när man sitter och glor som vi gör ;p
Rätt som de var såg vi ett igenkänt ansikte, det var ju förfan Rolf Lassgård säger vi båda till varandra och ler gigantiskt! En riktig stjärna :D haha. Lite skoj :) Han gck förbi oss två gånger och sedan tredje gången började vi båda att le mot honom, speciellt Lulu och då log han stort tillbaka och sa hejhej till oss : D haha. Lulu sa hej och stor log då jag stor log och nickade vänligt åt honom istället för ett hej :p haha! En kändis fick vi allt sett i Stockholm !! :)
Efter det fick vi nästan bege oss bort till mitt tåg som skulle gå 12.10 från spår 10 :). Kom dit och de var knökfullt med jobbiga folk, hundar som skäller och ja usch :p Till sist kom mitt tåg, blev ett rätt snabbt farväl till min älskade Lulu, buhuu. Och strax därefter åkte tåget bort från Lulu och hem igen för min del .. Satt och halvsov nästan hela resan typ, rätt skönt :) vaknade av att jag fick höra ett meddelande i högtalarna från tågvärdarna som sa att tåget är försenat, drygt 18 minuter :| Orka tänkte jag, och HOPPAS att jag inte missar mitt tåg från Herrljuga - Borås :o. Tack och lov hann jag med god marginal :)... Sen blev Herrljuga tåget försenat 7-8 minuter också, men till sist kom det iväg och påväg till Borås.
Väl framme i Borås då var klockan 16.03 och jag skynde mig bort till centralen för att kolla när min buss hem skulle gå, fick vänte några få minuter men sen kom också den och jag var påväg hem :) När jag väl hoppat av bussen kom precis Andreas med hans mor från jobbet. Hälsade snabbt och vi gick in tillsammans...

Andreas hade jättebråttom eftersom han skulle iväg på julfest med jobbet så han började fixa sig direkt och ha sig. Jag började packa upp och städa här hemma, var så skitigt. Blä :|
Sedan vid 17.20 åkte A iväg till stan för festande med jobbet, och jag blev igång satt med städning och fixning här hemma en liten stund. Väl klar så satte jag mig här för att tråka mig och äta lite... Och nu har jag suttit här en bra stund.. Skall kolla om det går något bra på tvn nu iallafall. annars sätter jag mig väl här igen en stund och sedan går jag nog och lägger mig. Andreas skulle vara iväg ett bra tag och jag orkar inte sitta uppe och invänta den... Så jag går väl och kollar tvn nu, annars här en stund till så länge jag orkar och sedan sussa... Duscha och fixa mig innan jag går och nanar bara :)

Måste bara säga, TACK underbara Lulu för dessa sjukt bra dagarna tillsammans med dig, hos dig i Stockholm :) Det behövdes för oss båda! Det är ju inte alltid och ofta vi träffas längre :( Nästa gång vi ses kanske jag har en liten bebis med mig, hihi :)
Jag saknar dig redan Lulu <3

Ne. nu har jag uppdaterat för en vecka, haha :)
Ha det fint !

Elly abdikerar

CORRUPT

Depeche Mode – Corrupt
(KLICKBAR LÅT)

I could corrupt you
In a heart beat
You think your so special
Think your so sweet
What are you trying don't even tempt me
Soon you'll be crying unwishing you dreamt of be
You'll be calling out my name
When you need someone to blame

I can corrupt you
It would be easy
Watching you suffer
God, it would please me

I wanna touch you with my little finger
I know it will crush you my memory would linger
You'd be crying out in pain
Begging me to play my games

I can corrupt you
It will be ugly
They could sedate you
But i wanna touch you with my hands on your hips
It would be too much to
Place my lips on your lips
You'll be calling out my name
Begging me to play my games

Känner mig så jävla djävulsk av mig just nu.
Men fan vad det känns gött !!!

Elly abdkerar

Somebody..

Depeche Mode – Somebody
(klickbar låt) .

I want somebody to share
Share the rest of my life
Share my innermost thoughts
Know my intimate details
Someone who'll stand by my side
And give me support
And in return
She'll get my support
She will listen to me
When I want to speak
About the world we live in
And life in general
Though my views may be wrong
They may even be perverted
She'll hear me out
And won't easily be converted
To my way of thinking
In fact she'll often disagree
But at the end of it all
She will understand me
Aaaahhhhh....

I want somebody who cares
For me passionately
With every thought
With every breath
Someone who'll help me see things
In a different light
All the things I detest
I will almost like
I don't want to be tied
To anyone's strings
I'm carefully trying to steer clear of
Those things
But when I'm asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
And kiss me tenderly
Though things like this
Make me sick
In a case like this
I'll get away with it
And in a place like this
I'll get away with it
Aaaahhhhh....



Jag hoppas innerligt att du kommer att kunna älska mig igen, eller börja? Jag ser ingen framtid eller någon tid alls utan dig vid min sida. Jag lever för dig och bebis, vårt barn. Jag har bara mig själv att skylla att du inte älskar mig längre, tyvärr har jag insett det försent och nu är det kanske ett hejdå?
Jag önskar verkligen att du och jag kunde få en framtid tillsammans, för inget mer än det önskar jag mig i julklapp. Att du skall älska och vilja spendera dina bästa och sämsta tider tillsammans med. Jag har fortfarande kvar hoppet inom mig även om det ser väldigt mörkt ut just nu för oss två skall du veta. Jag ger inte upp såhär lätt om du tror det, för jag älskar dig och tänker kämpa om det menas med döden! Jag tror på oss !
Så snälla du, snälla jag ber dig. Ge oss en andra chans till att få ett lyckligt liv tillsammans.
Jag älskar dig!

Din förevigt, M. AKA Elly Obinsson !
<3



Denna låten och texten betyder väääldigt mycket för mig, speciellt i dessa svåra tider.

Nu har jag iallafall fått ner lite mat som var ifrån igår. Andreas pappa var ju här några timmar och åt med oss, fikade, pratade och efter allt så kollade vi på Hey baberia tillsammans :) en helt okej avslut på en torsdagskväll må jag säga :).

Nu väntar jag bara på några ideér inför kvällens middag. Kommer verkligen inte på något bra middags tips /:

Jajja.
Får väl sluta skriva nu...

Ha det fint !

Elly abdikerar med tårarna i halsen...

Vecka 33 (32+0)

Du är på dag 225 av 280. (80,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 4 feb 2010
Du har 55 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 33: 11 dec - 17 dec 2009

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

Nu går vi in i vecka 33 :D Nu börjar det närma sig, och ja lill bebis,
jag skall försöka kniiiipa tills vecka 37 minst iallafall :) <3

Har varit hos tandläkaren idag också, 07.50 blev undersökt osv, INGA HÅL! :D gissa vem som är lycklig angående det? JO JAG :D haha. Nästa besök, om ett år :) slapp borra och dona som Andreas INTE slapp ;) han hade fyra hål, höhö :p Efter tandläkaren så köpte jag äntligen nytt busskort, dock borås tätort men bättre det än inget :) hihi. Sedan mötte jag upp mamma vid kvart i tio på södra torget eftersom hon skulle med mig till MVC ! :D Allt gick super, alla värden och prover vi gjorde idag gick kanon som vanligt. Dock har magen inte vuxit så mycket som dom hoppats på, låg precis under kurvan men dom sa att det inte var någon fara, förra gången låg mitt SF mått på 28, nu låg den på 29 precis. Dom hade hoppats på 31-32 sa dom men de var inte hela världen :) bebis har fortfarande huvudet ner mot ljumskarna.. Vilket är bra :)
Sedan så har bebis sjunkit ner lite nu också, så vi får hoppas på att jag får lättare att andas och äta nu mera /: ... Annars så kollade jag och mamma föräldragrupper idag också, och vart vi vill fortsätta gå på barncentral efter bebis kommit, och det får väl nästan bli Norrby dock ^^, men vi får se. :)

Efter det besöket gick vi och postade en sak åt mamma, sedan gick vi på cafe och fikade en snabbis, sedan gick vi bort till apoteket så jag kunde köpa min munskölj :) (A). Sen gick vi till centralen för att möta upp pappa som skulle köra mamma till mig :) så tog jag bussen hem. mötte dom efter en stund, bjöd på ännu mer kaffe och lussekatt som mamma hade med sig till oss :) :D Jättesnällt !!!

Annars har de varit väldigt lugnt idag :) än så länge!
Andreas började lite senare idag och slutar senare än vanligt. så istället för halv fyra då han brukar vanligtvis sluta jobba blir det inte idag, idag slutar Baby halv sju-sju någongång /: buhu ! Pappa och mamma åkte för drygt 30 minuter sedan också :P haha. Så nu sitter jag här och tråkar. :( Funderar på att gå och kolla efter en tvätt tid för nästa vecka, som Andreas får ta troligen :) haha.

Jajja, nu avslutar väl jag här för nu :)
Ha det brao . Kösshajj!

Elly abdikerar


Drop it like it's hot

Sitter och väntar på Andreas som är förjävla seg just nu, han skall hämta mig men det går seeeegt. orkaaaa ! /:

Har inte gjrot något idag, pratat i telefon med min Lulu och nu smider vi planer som aldrig förr ;)

Elly abdikerar

EPIPHANY

Staind – Epiphany
(klickbar låt)

Your words to me just a whisper
Your face is so unclear
I try to pay attention
Your words just disappear

'Cause it's always raining in my head
Forget all the things I should have said

So I speak to you in riddles
'Cause my words get in my way.
I smoke the whole thing to my head
And feel it wash away
'Cause I can't take anymore of this,
I wanna come apart,
or dig myself a little hole
Inside your precious heart

'Cause it's always raining in my head
Forget all the things I should have said

I am nothing more than
A little boy inside
That cries out for attention,
yet I always try to hide
'Cause I'll talk to you like children,
Though I don't know how I feel
But I know I'll do the right thing
If the right thing is revealed.

'Cause it's always raining in my head
Forget all the things I should have said

You're such a dirty, dirty rockstar. YEAH!

Kvällen igår blev väl inte precis som man tänkt sig, en himlans liv och bråk. När det väl känns som att allting börjar lugna sig så måste det väl alltid vara något som går fel antar jag? Ja jo, det är väl så. Tråkigt nog :(

Kvällen avslutades väl lite bättre än hur den började.. Något positivt! Dock fick jag en massa sammandragningar IGEN, men dom försvann efter drygt 1.5-2 timmar och nu är dom borta, fick en förut när jag låg på soffan men de var den enda, tackochlov !

Strax efter A åkte till jobbet vid 0615 imorse, kunde jag inte somna om. Jag var kissnödig och hungrig hörde jag visst ^^ så jag gick upp och satte mig framför tvn med frukost, kollade på Vakna med The Voice :) alltid lika skoj! Dock somnade jag vid halv nio och vaknade strax innan elva :p så jag fick några timmar till med sömn ,vilket behövdes :o sov ynka 4.5 timme inatt, plus dessa nu på morgonen :)

Om en stund skall jag hoppa in i duschen och bege mig nertill stan för att gå bort till AF en kort stund och prata lite med dom angående mitt tillstånd så dom vet också... Sedan funderar jag på att åka intill Kn(u)alleland och kika runt på julklappar när jag ändå är i stan, ensam och har chansen :) försöka iallafall !

På tal om annat, det är så mycket jag saknar... Både nuvarande vänner, fd vänner osv. Jag tänker inte nämna några namn för det tjänar inget till men jag saknar er, :(

Nu får jag äta upp min lilla lunch :)
Ha det brao .

Elly abdikerar

Everything comes in small amouns

Nu har jag nästan suttit i tre-fyra timmar och läst på lite om mitt tillstånd. "Hotande förtidsbörd", och det var en hel del som varit med om samma sak, är med om samma sak som jag är just nu och det känns ju rätt skönt att veta att det ändå är väldigt vanligt.. Dock är de en jobbig situation men jag var ju drygt 1 cm öppen när jag kom in i torsdags på förlossningen, men nu verkar jag vara okej igen enligt läkarna som undersökte mig dagen efter också. Sängliggande borde jag egentligen nästintill vara men det är svårt att vara det när man måste laga mat, städa, diska och fixa här hemma dagligen, annars blir gubben sur :o
Har även läst en massa forum om just detta, och jag skall egentligen inte ut och vandra direkt långa sträckor men jag kan ju självklart vara ute och gå emellanåt bara det inte blir för tungt men de är trist att inte kunna göra saker som jag tex gjorde för en vecka sedan, var i stan, kollade omkring på tex klappar osv. Det känns ändå :( Men jag gör vad som helst, bara bebis håller sig därinne några veckor till så underlättar det för oss alla. Vill inte att det skall hända bebis någonting. Usch :(

Så jag får se hur länge jag och bebis orkar knipa tillsammans, eller orkar vila. Jag läste på ett forum förut att det var en i min situation som fick samma sak som jag fast i vecka 25 redan och fick bli sjukhus liggande ett tag som jag och sedan hem och ta det extremt lugnt. Och att hon inte fick vara ute knappt, bara ta det lugnt. Hon orkade knipa tills vecka 37 sedan kom hennes lilla skatt :)
Så som jag förstått det får väl jag bunkra upp med bra film, serier, godis och andra gottigheter sista tiden nu, för på fredag nu, så går jag in i vecka 33 :) Då kommer jag anses som höggravid läste jag och Då måste jag ta det lugnt ^^,

Varenda vecka bebis ligger kvar i magen min är värdefull. <3

Hittade även lite fakta om just detta:

Hotande förtidsbörd definieras som regelbundet värkarbete med cervixpåverkan.

Det är svårt att säga vilka orsakerna är till att man råkar ut för förtidsbörd. I de allra flesta fallen går det inte att komma fram till en absolut orsak. Några av de samband med hotande förtidsbörd som man tror sig ha hittat är:

  • tidigare förtidsbörd
  • dålig viktuppgång
  • cervixinsufficiens
  • för tidig cervixmognad
  • smärtsamma uteruskontraktioner
  • genital infektion
  • flerbörd
  • uterusmissbildningar
  • myom
  • prematur vattenavgång
  • fostermissbildningar
  • bakteriuri
  • psykoekonomiska orsaker

Forskarna är inte helt eniga i hur pass man kan förhindra eller fördröja för tidig födsel. I vissa studier som gjorts har man inte kunnat påvisa att täta kontroller av livmoderhalsen eller värkhämmande medel påverkar graviditetslängden (Klein, Goldenberg 1990) medan andra studier har visat att om det finns ett program för övervakning av kvinnor med hotande förtidsbörd så kan det förlänga graviditeten (bl.a. Reid, Morris 1979; Quick, Greenlick et al 1981), en senare studie (The Collaborative Perinatal Study) kunde dock inte bekräfta detta trots att man i studien hade med kvinnor med betydligt större risk för förtidsbörd.
Några av de åtgärder man vanligtvis tar till för att försöka fördröja förlossningen är:

  • identifiera riskpatienter
  • sätta in cerclage
  • uteslut infektion
  • sjukskrivning
  • prolapsring
  • behandla urinvägsinfektioner
Jag och bebis min skall ta det lugnt nu intill det sista dagarna av graviditeten :) har jag bestämt, haha ^.^ Så jag får hoppas att de förblir så och jag skall försöka kniiiipa så länge som möjligt nu. för allas skull, speciellt för bebis <3

Så på tal om annat, eller på tal om bebis .
Igår kväll när jag och älskling satt i soffan och kollade på DH var bebis så aktiv så det fanns inte :p Både jag och Andreas satt och log hela tiden :) var så underbart att känna. vi båda hade händerna på samma ställe så vi kunde känna bebis buffa omkring i magen! hihi . Vi älskar dig vårat lilla hjärta <3 Du har gett både mig och Andreas en mening med livet, puss på lill skrutt*n :)

Nepp. om man skulle ta och göra annat? men vad? :p Maten står på tining, sängen bäddad, diskat sågott som :p haha. Aja :)
Ha det bra nu !!

Elly abdikerar :)

You spin me round round

Just detta som hände i torsdags-fredags. Att bebis ville komma ut i världen redan har fått mig på många tankar.
Bland annat har detta börjat kännas mer och mer på riktigt. Konstigt nog? Att jag inom 2 månader kommer att bli mamma och få ett nytt liv att ta hand om, en ny liten individ att lära känna... Likaså för Andreas, men han har ju inte riktigt dessa moderskapskänslorna som jag har men ah ^^,

Jag och Andreas är dom bästa föräldrarna vårat barn kan, kommer att få :)

Pågrundav detta som hände, har jag börjat känna mig mer redo inför vad som komma/skall. De känns bättre och bättre och hela tiden, dock lite stressad för att vi inte fått allting vi skall ha till bebis ännu men det ger sig :) vi väntar på barnvagn, babysitter, skötbordet bland annat. men det får vi nog snart :) Barnvagnen får jag med mig på julafton vet vi iallafall (A). Längtar så himla mycket efter julafton, trist dock att min älskling skall arbeta men det är goa pengar :) Duktig pajjk man har! <3

Ne nu får veckorna gå lite snabbare fast ändå inte, vill ha vårat barn hos oss nu :)

På tal om annat, igår kollade jag och A på DH s02 något avsnitt var det, så var det Gabby som fått missfall och skulle lätta på sorgen genom att släppa en ballong i luften som skulle repesentera att hon låter sig själv visa att det är okej att vara ledsen, och då bland annat berättade hon vilka namn hon hade tänkt sig om det blev ev. kille och tjej. Jag och Andreas höll på att få spader. exakt dom namnen hon tänkte på har vi också tänkt på :p Var så sjukt. :P Charlie och Aurora :)

Nog om bebis :) hihi.

Kilar nu ett tag...

Elly abdikerar

Too fast for love

Jag älskar dig Andreas <3

Du är mitt allt.
Vi klarar detta ,
bara vi är tillsammans :)


Madeleine Eidland
<3
Andreas Appelgren


Face down in the dirt

Ja som sagt. Fredagen kom vi hem från sjukhuset, jag fick ju ligga över från torsdag-fredag, så där var jag ett dygn, yey. Eller inte. Men aja!

På lördagen blev det fixa sig och duscha på morgonen eftersom vi skulle åka iväg till Kinna, Skene för att hälsa på mina föräldrar :) kom hem till pappa vid halv 12, fikade och pratade i över en timme och lekte med kissemissarna <3 Efter det åkte vi bort till Skene järn för att kolla lite snabbt men hittade inget aktuellt så vi åkte till mamma som planerat :)
Kom dit och då var mormor och min morbror också där en stund sedan innan... Hälsade på dom en stund sedan åkte dom hem till Parille igen..

Mamma började med maten, fläskfilegryta med ris <3 göttit :D haha. Gott blev det iallafall!
Efter maten blev det efterrätt, och sedan kaffe och lussekatt som mamma hade bakat under middagen ;p hha. Sen slocknade så gott som alla, iallafall jag och Andreas. haha i soffan! sedan åkte pappa hem vid 17 tiden tror jag klockan blev någonting.. sedan gick systeryster som skulle iväg för kvällen, utgång alltså :) heeh

Sedan tog mamma fram en aladdin ask som vi började smaka av och mamma och Anderas drack lite vin till det ^^, Jag drack vatten, yey ;) de ni!

Sen så blev klockan 22 någonting och vi skulle åka hem igen.. Tackade för dagen och sa hejdå :) tack och lov, så träffar jag ju mamma nu på fredag igen eftersom hon skall med mig till barnmorskan :D hihi.

Hursomhelst, igår tog vi det lugnt här hemma. Åkte och handlade lite inför veckan, och så köpte vi Desperate Housewives s02 ;) Så nu har vi massa timmar framför tv burken :D hehe. Sen resten av kvällen kollade vi på DH och gjorde french hotdog till och sedan skumtomtar som pricken över i:et ;) hehe



Om magen nu då.
Sammandragningarna/förvärkarna har iallafall försvunnit så gott som nu, väldigt skönt för jag hade verkligen hur ont som helst, men det är väck nu ! :)
Bebis får vänta minst 3-4 veckor till (A), sedan får du komma ut och träffa dina andra kusiner och alla som väntar på dig lill älsklingen <3 Så nu är jag sjukskriven tills vecka 36+6 för efter vecka 37 är det okej att föda eftersom bebis är mer utvecklat osv. så nu får du stanna där inne, hihi. Du är lika ivrig som mamma, vill egentligen ha ut dig nu : ) ...
Så nu får jag knappt vara ute och gå, bara vara väldigt stilla och inte springa, jogga och hoppa omkring för att det Kan sätta igång de hela igen och de vill vi inte .. Så idag måste jag iväg till AF för att säga att jag är sjukskriven och min förmåga att söka jobb är nedsatt helt, och visa mitt sjukintyg som efter det skall skickas till FK. Men nu vet jag inte hur det blir för jag hittar inte busskortet Andreas la fram? imorse :o ? haha. får leta ännu mer.
Hursomhelst. om jag åker in idag så får jag hoppas på att alla bussar går som dom skall så jag inte behöver gå så värst mycket, :( vill inte att någonting skall hända bebis <3

På det andra så Tror jag att jag håller på att bli förkyld också, men de vet jag inte :o brukar ha gubbsnuva på morgon och kväll men aa.. nu har jag haft det hela natten och morgonen nu.. väldigt irriterande :p Haha stör mig på mig själv ^^



Bebis och jag på sjukhuset, redan förlossnignsavdeln.
men ännu skall du inte ut, du får vänta nååågra veckor till <3


Elly abdikerar

Vecka 32 (31+0)

En himla massor som hänt senaste dygnet men orkar inte dra upp allting på bloggen just nu. tar de med dom som undrar via telefon eller msn senare när jag orkar...

Hursomhelst.
Idag gick vi in i vecka 32 :) bebis börjar bli stor ! <3 hihi.
Bilder osv kommer senare .

Info om vecka 32 :)

Du är på dag 218 av 280. (77,9%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 4 feb 2010
Du har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 32: 4 dec - 10 dec 2009

Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Lite annat kanske skrivs under helgen eller när nästa vecka börjar.



Imorgon åker jag och älskling till Skene, Kinna på förmiddagen och hälsar på mina föräldrar en stund :) kanske mormor också ^^
Har saknat mina föräldrar en hel del sedan man flyttade hemifrån men man får försöka ses så ofta man kan helt enkelt :) och imorgon blir det Äntligen av ! :) weiiiii :D haha.

Har just nu väldigt svårt att somna också /: så jag tänkte sätta mig här lite och tråka, försöka bli en aningens trött. men än så länge - utan resultat men fortsätter ändå .. kanske sätter mig lite framför tvn istället om detta är allt för omöjligt...

Bebis mår iallafall bra men inte jag pga sammandragningarna/förvärkarna jag hade, haft, har titt som tätt. men fortsätter det eller blir likadant som igår förmiddags måste vi in direkt igen /:

Nu känner jag att jag inte har något mer att skriva. hör av er med frågor om det är något <3

Ha det bra nu.

Elly abdikerar.. lite oroligt !

It hurts

Nu har jag haft sammandragningar/förvärkar i över en timme, och det blir inte bättre någonting :( Gör så ont! Det spänner och släpper efter några sekunder, så kommer dom tillbaka inom fem minuter och är och jävlas med mig några sekunder så försvinner dom. Aoouu! Det gör ont. Även när jag ställer mig upp fortsätter dom att komma till och från... Det hjälper inte med att ligga, sitta, stå, gå eller duscha :( Bada hade jag gjort OM vi hade något badkar men tyvärr har vi bara en liten dusch ..

Jag vet snart inte längre vad jag skall ta mig till. Jag har haft förvärkar/sammandragningar några få tal gånger innan denna här starka gången, MEN aldrig såhär länge eller såhär kraftigt /: Usch...

Jag är så himla rädd för att föda förtidigt och att de skulle hända barnet någonting som inte går att göra någonting åt, dvs eftersom bebis inte är fullt utvecklad ännu så finns det en chans att något kan hända som inte skall hända :( så jag hoppas på att detta försvinner snart .. Jag är så orolig !

Alldeless nyss kom precis en till och det gör gaaaalet ont. :( Uuuh! Vill ha Andreas här hos mig! aj, nu kom en liten till... Sammandragningar/förvärkar är inte roligt, dock hade jag inte direkt förväntat mig att det skulle vara kul heller men gaaahhh!! :( Ont ont ont, ONT det är vad de gör .. Mamma sa något i förrgår kväll när vi språkade att hon hade förvärkar/sammandragningar som också kändes en hel del. Stackars oss kvinnor som har förvärkar/sammandragningar som känns såhär alltså, vissa blivande mammor som knappt känner av detta eller har simpla förvärkar/sammandragningar har tur :p Men ack inte jag .. Sendrag har jag också till och från, när jag ligger ner och spänner mina ben, då känner jag hur det gör ont i mina vader. aj aj !!

Hursomhelst. Hoppas att detta går över snart eller försvinner lite så jag kan försöka bädda sängen, äta lite lunch och fixa mig för att åka nertill stan .. /: men om detta fortsätter får jag stanna hemma :(.
Aj, nyss fick jag en till förvärk! Uscha...

Nu får jag väl sluta skriva och försöka vila ett tag till ...
Någon som vet något tips man kan göra om man har relativt kraftiga förvärkar/sammandragningar för att förhindra eller kanske underlätta det på något sätt?


Aj, nu kom det en till :'(

Elly abdikerar

Madeleine Elly Eidland

Igår hade jag och älskling tvätt tid så vi sprang fram och tillbaka, medans vi kollade på Desperate Housewifes s01 som vi nu börjat på ^^ Till helgen blir det väl att köpa s02 :D Haha. Vi har blivit helt besatta, och vi skall ha alla säsongerna : )

Är uppe väldigt tidigt idag, vanliga fall vid denna tiden på vardagarna försöker jag antingen att somna, sova eller så pratar jag med Lulu i telefon ^^ men idag blir det varken eller.
Sitter framför datorn här och lyssnar, tittar på the voice på kanal 5... Har redan ätit frukost och sitter i kläder för en gångs skull och inte morgonrock :p Haha.

Har precis också laddat in en massa bilder på ditten och datten, mig själv bland annat och magen :) hihi.

Tänkte lägga in lite bilder nu :)


Magen i vecka 31 (30+5) <3



Bjuder också på en bild på mig som är ifrån tisdags :)
Haha.

Jajja, nu får jag väl slita mig härifrån.
Jag skall försöka ta mig intill stan lite senare också och köpa lite julklappar till bland annat; systeryster och Andreas , sen är mina julköp klart : )
Dock följer Andreas inte med oss som de var tänkt till Vallda på julafton och firar för A skall jobba 7-19 både Julafton, juldagen och nyår... /: Lite trist men det blir goa pengar !

Jag och Andreas har också problem med tjej namn om vi får en liten tös, kill namnet är redan klart. Men tjej namn är ursvårt :o Vi kan inte bestämma oss, inget namn vi heller direkt fastnat för /: jättejobbigt !
Någon med något bra förslag? Helst lite längre tjej namn, och namnet skall funka bra i både sverige och utlandet i tal och förstå ^^ :)

Ha det bra !

Elly abdikerar

Everything Changes

Staind – Everything Changes
Klicka på länken och lyssna <3

If you just walked away
What could I really say?
Would it matter anyway?
Would it change how you feel?

I am the mess you chose
The closet you cannot close
The devil in you i suppose
'Cause the wounds never heal

But everything changes
If I could
Turn back the years
If you could
Learn to forgive me
Then I could learn to feel

Sometimes the things I say
In moments of disarray
Succumbing to the games we play
To make sure that it's real

But everything changes
If I could
Turn back the years
If you could
Learn to forgive me
Then I could learn to feel

When it's just me and you
Who knows what we could do
If we can just make it through
The toughest part of the day

But everything changes
If I could
Turn back the years
If you could
Learn to forgive me
Then I could
Learn how to feel
Then we could
Stay here together
And we could
Conquer the world
If we could
Say that forever
Is more than just a word

If you just walked away
What could I really say?
And would it matter anyway?
It wouldn't change how you feel

As always

Japp, ja det var ju ett tag sedan jag skrev här. har varken haft lust, ork eller någonting. Har inte vetat vad jag skall skriva liksom.. Så jag får väl skriva lite vad som hänt under helgen :)

I fredags tog både jag och Andreas det lugnt, vi åt kina-mat som Andreas mamma bjöd oss på här hemma, så vi tre åt gott och kollade på två filmer tillsammans.

I lördags bestämde jag och Bea att hon skulle komma hit och sova över, så jag och A åkte nertill stan senare och handlade lite och köpte spel till hans ps3. Sen vid 15.15 var vi nere på stationen i Borås och inväntade Bea som sagt. Mötte upp henne med bil och åkte iväg till Kn(u)alleland en snabbis för att kika, sedan åkte vi och handlade maten inför kvällen, det fick bli tacos :) Någonting ALLA kan äta och gillar ^^
Kom hem, fixade med maten och visade lägenheten. Andreas bjöd på vin innan maten och sedan åt vi... Satte på en film efter maten och åt en massa fettoheter till såklart ;)
Sedan blev det en väldans massa shottar för deras del, medans jag såg på ^^ Hmm. Satt lite framför våran otroligt sega dator, ännu en film kollade vi på, lyssnade på musik, spelade N64 och PS3 och naturligtvis så pratade in på små timmarna... När klockan blev 02.30 blev vi alla väldigt trötta och bestämde oss för att nana :)

I söndags, på morgonen vaknade jag och Andreas före Bea, gick upp och började fixa med frukosten till oss tre. Sedan kom Bea upp och då åt vi frukost till PS3 ^^ Nördigt det låter! :p
Gjorde iordning oss vid halv 11 tiden och sedan åkte vi tre ner till stan, Kn(u)alleland för att kolla omkring en gång till innan Bea skulle åka hemåt med tåget kl 13.07 :)

Gick omkring lite och tittade på HM, Presentknallen och lite mer i Knallerian. jävla namn! usch :P Knalle. blä ;P
Hursomhelst !

Sedan blev det brådis och vi fick skynda oss till tåget ^^ haha. Allt var emot oss verkligen, både bussar och allting. Haha. Men Bea hann precis med tåget, med knappt en minut :o haha, tur hon hade iallafall : )

Sen begav jag och A oss hemåt, fick köpt ännu ett spel som vi skulle testa när vi kom hem, städa och äta sedan mysa och nana ...
Tills slut kom vi i säng iallafall runt 22-23 tiden, då var vi helt slut. Haha nej vid 21 :P

Aja :)
I måndags tog jag det lgunt, skulle egentligen ner till AF men kunde inte pga illamående och annat.
Igår, tisdags var jag hemma en stund och fixade här.. Dammsög, städade, bäddade, diskade och fixade mig själv. Satt här en liten stund, men efter det åkte jag ner till stan för att börja leta efter Andreas födelsedags present och julklappar :) Jag fick köpt A födelsedags present :D och en liten del av hans julklapp ^^,
Skall in efter klockan 12 igen sedan och kika vidare, fast då hade jag tänkt mig åka bort till Kn(u)alleland istället ;p hehe.

Nu har jag fått med en hel del.
Ha det bra !

Elly abdikerar

RSS 2.0