Regn och grått väder

Idag är det inte världens mest roligaste dag om man säger så. För nämnligen idag, rätt nyligen faktiskt blev våran hund Flickan avlivad. Inte direkt att hon bodde med mig eller papy, men alltid när man var hos mamy och Jossan visste man att hon skulle finnas där, jätteglad och sprallig såfort man Varje gång kom in innanför dörren, skällde för att hon var så exalterad för att få träffa en och nu.. Är hon bara borta, borta i tomma intet. Hoppas att hon har fått frid nu. Det hoppas jag innerligt på, för det förtjänar hon. Behöver ju dock inte gå in på varför hon inte finns mer men hon var gammal och de fanns några enstaka skäl till också. Men hon kommer alltid att finnas i våra hjärtan, hon berörde många vet jag med hennes glada och uppfostrade jag. Det glädjer mig verkligen till max. R.I.P Flickan <3

Hursomhelst, man måste tänka lite mer positivt även om det är svårt, jobbigt och hemskt men måste man så måste man helt enkelt. Och igår kom älskling hit på kvällen. Hade mysigt, lagade varma mackor och myste i sängen framför tvn en stund, senare blev klockan visst jättemycket och när klockan var runt sisådär.. 02:00 fixade jag ett skumbad åt oss för att varva ner lite och förhoppningsvis av de varma vattnet bli lite trötta. Klart att jag blev görtrött men älskling blev pigg och de var något störande men skit samma, vad gör det om 100 år från nu? ;) Jag är så otroligt glad i dig älskling så de inte är sant. "You complete me Honey" <3 Så sant så sant såååå! Lite senare kommer Baby hit också, för jag skall laga middag till papy, mig och Andreas :) Har redan förberett middagen så detta kommer nog bli superduper gott. Kommer bli antingen;
"Bakad potatis med smält ost och smör/Klyft potatis med vitlöks smör + kebab-köttfärsspett"
Vilket låter mest inbjudande och frestande? Vet faktiskt inte, men jag får grunna på't ett tag till, är ju inte kväll ännu iochförsig. Och så har papy tagit fram lite julsaker i fönstrerna nu äntligen, så man förhoppningsvis kan komma in i lite "christmas-mood" ^^, Så ikväll blir de mest slappa och myskväll hemma med Baby :) Längtar redan! :$:$:$

Imorgon får man se vad som händer... Själv vill jag och Baby festa, men vi är ju inte rikast just nu och vill inte heller slösa allt på dricka eller annat, krogbesök så ah, vi får se ^^ Nu funderar jag starkt på att hoppa in i duschen och tvätta håret och kroppen iallafall för att bli ren (Y). Kanske bloggar sen eller någon annan dag under helgen.
Tjao!

Godmorgon

Då var man hos mamma igen och jobbade lite extra några timmar här. Fick imorse lite lön för all börda, inte direkt för att det är jobbigt att passa Flickan men ändå ^^ Kul att man känner sig LITE uppskattad men det försvann likasnabbt som jag såg vad jag hade fått i lön. Usch, vad sur jag blev. Var nästan så att jag inte åkte hit idag för att jag belv så besviken men skit samma. Jag får ta allting med mamy när hon kommer hem senare eller någonting.
Får se vad som händer i helgen faktiskt, vill ju dock festa hela helgen typ men de blir väl icke så må jag tro, men jag skall försöka klämma in någon dag, eller kväll för att partajja lite (: Var ju så längesedan nu ju ^^, Ählii sa att hn visste en fest på lördag någonstans, jag skall kanske träffa Mr hot Bob på fredag,  kanske festa på lördag någon jävla stans i borås eller rättare sagt kroga med Rabi och några som skulle hit bort och ville ha en liten guide, vara med älskling också (prioritet nr 1 såklart), kanske träffa Max i helgen också ^^ Blir helt knäpp x)

Nu sitter jag bara hos mamy, tittar lite då och då på Flickan för imorgon finns hon inte längre :( Gör ont i hjärtat att tänka så, men de är för hennes bästa, tyvärr. Hon ligger där helt oskylig och snarkar lite för sig själv, medans kattorna går och nosar på henne lite då och då.. Sorgligt.
Nej nu skall jag inte tjöta mer om ingenting. Kanske bloggar lite mer sen när det förhoppningsvis hänt något mer ;) Tänkte ändå lämna datorn lite för att kolla någon film..
Tjao!

Måste bara..

Tipsa om en grymt bra psy låt (: " http://www.youtube.com/watch?v=q2YR5yRCZjA ", en grymt bra låt helt enkelt. Fick också häromdagen en tid för att bege mig bort till Göteborg, Sahlgrenska för att gå till Barnmorskemottagningen, tror det var på tis eller onsdag nästa vecka kl. 09:15 för att göra lite tester ang. det som hände i sommras med Ählii ''/ Något segt och jobbigt om ni frågar mig. Annars idag har jag inte gjort mycket alls, har ju varit ledig idag från arbete så jag har slappat röven av mig.

Och snart eller nu i helgen eller kanske nästa vecka skall jag kanske ta mig tiden till att träffa Max, som jag inte träffat på månader nu. Och jag skall skicka julkort nu innan helgen är slut också måste jag ju också säga ^^, Så detta blir nog kul. Dock har jag ju bara 3-4 st som jag skall skicka julkort till men ändå, tanken som räknas eller?
Idag har jag varit så slapp att jag inte ens bäddat sängen eller klätt på mig mer än det jag sov i = naket, så jag har så gott som gått omkring naken här hemma idag :D Snuskigt värre!
Imorgon kanske jag åker in till Göteborg efter jag jobbat några timmar, om systeryster orkar åka med mig in, annars tar jag nog det väldigt lugnt bara, skall prata lite med pappa ang. lägenheter för oss i Borås eller hur fasen det blir och vart man flyttar. Klurigt det här, flyttade ju nyss till Kinnasten och har en jättetrevlig lägenhet nu, men ändå vill vi båda (jag och papy) flytta upp till Borås pga olika anledningar, men jag får se hur det blir och går med tanke på att jag skall börja plugga till nästa höst så... Aahh...
Nu skall jag inte tjöta mera om ingenting, så jag sätter punkt här.
Tjao!

Ny blogg återigen

Förbannade bloggar man haft alltså. Den första tog jag bort för den hade för mycket minnen i sig, och den andra jag gjorde var för att ta nya tag men bytte visst en massa olika saker och sen kunde jag icke komma in på den, så nu fick jag återigen göra en Ny blogg. Förhoppningsvis kommer denna att fungera ^^,

Och nu sitter jag här hemma, har en sådan stor längtan efter älskling så de finns inte. Pratade nyss relationer med Bobba (: De hjälpte faktiskt, tack så hjärtligt vännen! Sitter bara här just nu och käkar min nygjorda pizza och ett glas Zingo ^^ Gott.. Gottgottigottgott :D
Hela denna helgen har jag spenderat tillsammans med älskling hos honom, riktigt mysigt ^__^ Hoppas vi kan träffas snart igen älskling :) Tihi..

Nej nu skall jag fortsätta käka och nörda mig på msn x'''D
Tjaodå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0