Schims of heart

I onsdags till torsdags sov Carlos här, rätt trevligt om man bortser från natten.

I fredags kom Carlos hit för att Andreas och Carlos skulle lana hela helgen, men så blev det tyvärr inte pga vissa saker. Så i fredags tog vi det lugnt. Spelade lite spel och åt mat.
I lördags hände väl ingenting direkt speciellt där heller /: rätt händelselöst liv man lever nu för tiden, man vill bara att lill skutt*n skall komma ut nu, så ens liv får någon mening <3 annars till kvällen lagade vi mat, kycklingklubbor, ris och currysås. Mycket uppskattat. Kollade på The others, Day of the Dead och Halloween II <3 Mycket trevligt, sedan spelade vi en match TP på Andreas ps3 tillsammans.
Igår, söndag gick vi upp vid 10 tiden ungefär, åt och fixade oss snabbt. JO! Andreas piercade sig i fredags (likaså Carlos) . Andreas piercade tungan och Carlos piercade öronsnibbarna :) Blev snyggt på dom båda!
Sedan igår åkte vi ner till Kungsbacka och gick runt lite på Kungsmässan, sedan åt vi tre på Buffé tillsammans, haha :) Sen blev det en tur till Vallda för att hälsa på syster Annelie med familj och hämta lite saker till bebis. En barnlampa, åkpåsen till vagnen, skötväskan också och lite filtar fick vi också med oss :) och en sak till mamma, eller en påse som hon glömt .
Kom hem rätt sent igår, men jag och Andreas kollade på 1.5 avsnitt på DH innan vi somnade/gick och la oss.

Andreas åkte till jobbet tidigt imorse, vid 06.18 gick bussen här utifrån och jag har en massa skit att städa idag. Dammsuga hela lägenheten, damma överallt, disken sedan 2 dagar tillbaka, stryka massor med tvätt med vårat urdåliga strykjärn, orka! och klä på mig själv, åka intill stan och gå till AF och lämna AF lapp -.- ORK! Senare kommer väl pappa på besök också för att lämna lite saker och han skall få lite saker av oss, dvs mammas påse :)

Nej nu måste jag allt sätta igång, annars kommer dagen bli väldigt sen :(
Ha det fint allihopa !

Elly abdikerar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0