När är det nog?

När är det nog för er? Jag förstår verkligen inte vad jag har gjort som är så hemskt enligt er att ni måste klanka ner :( Det gör så ont. Jag har verkligen aldrig sagt ngt elakt om er, inte om er så direkt utan mer vad ni säger ibland.
Jag blir så ledsen för våran skull, och för din skull, men det vet du redan om . Vi skall kämpa eller hur? Jag vill kämpa tills du ger upp, för jag tänker aldrig ge upp, och de skall jag bevisa för dig nu ! Hoppas att det räcker för dig..

Hursomhelst.
Vaknade först vid kvart över sju, och somnade om till kvart i åtta av att jag fick ett telefonsamtal från Andreas <3 Man blir alltid lika glad och lycklig när du ringer till mig, såfort man ser på mobil displayen att ditt namn står där och en bild på dig när du ringer till mig ! Hela jag lyser upp riktigt, och vaknar till. Jag är så otroligt glad att jag har dig, och jag är såååååå himla glad i dig Andreas! Om du bara visste :) Lite synd bara att de inte finns ord nog för att jag skall kunna förklara min kärlek, min lycka, mitt allt till dig. Det är svårt.. Men jag hoppas att du förstår att du betyder mkt för mig efsom jag väljer att vara med dig, och säga att jag älskar och kmr alltid att finnas till och här för dig älskling ! <3
Du är det bästa jag vet av det bästa :) Jag hoppas att de förblir vi nu, på riktigt. :)
Jag har aldrig träffat en sådan person som dig Andreas . Även om jag är nere i botten och jag mår jättedåligt så är Du en av dom få som kan få mig att dra i mungiporna :) Hihi, och detta säger jag från djupet av mitt hjärta varje gång jag säger eller skriver det åt dig, men jag älskar dig Andreas!

Nej nu får jag väl försöka gå upp och klä på mig ^^ och diska ( :( usch, diska är värre än de värsta man kan göra, helt seriöst alltså ^^ ) Vi två baby, vi skall kämpa! :)

Elly abdikerar och skriver till Andreas;
Jag älskar dig Baby :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0